torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesäisiä puhelinkuvia

Yli kuukausi on vierähtänyt edellisestä puhelinkuvapostauksesta, joten nyt oli jo korkea aika katsella mitä kuvia puhelimeen onkaan eksynyt. Valitettavasti tällä kertaa kuvia löytyi melko vähän, mutta kyllä niistä postauksen saa hienosti kasaan!


Eräältä oppilaalta saatuja kukkia koulujen loppuessa // Pikku-Vesku on todella ihastuttava paikka varsinkin näin kesäisin. Nyt muuton myötä noihin maisemiin pääsee hyvinkin nopeasti lenkille! // Kauan sitten napattu kuva päivän asusta. Valkoiset farkut ja ihana tumma paita toimii hienosti yhteen. Tuo paita oli muuten 50 sentin löytö kirpparilta! // Ihanaa iltapalaa ♥ Vesimeloni ja mansikat on todellista kesäherkkua! Myönnettäköön, että nuo oli ulkomaalaisia mansikoita ja ne kaipasivat kipeästi kaveriksi kermavaahtoa...

 
Ostin vaaleanpunaisen color maskin ja innoissani aloin testaamaan sitä hiuksiini. Olin todella pettynyt, kun vaaleanpunaisista hiuksista ei ollut tietoakaan! Seuraavana päivänä kokeilin uudemman kerran ja tuolloin oli havaittavissa hyvin haaleita raitoja, jotka tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata, kun olin kertonut, että hiuksissa pitäisi olla vaaleanpunaista. Kampaaja kehoitti kokeilemaan kuiviin hiuksiin (aikaisemmin olin kokeillut vain pyyhekuiviin) ja tämä kikka on vielä kokeilematta. Toivottavasti onnistuu! // Lahden keskustaan ilmestyi hauska maalattu matto. Tuollaiset asiat piristävät kummasti katukuvaa ja ainakin itse pidin tuota kivana ideana. Tottakai monet keksi valittamisenaihetta tuostakin... // Upea punainen iltataivas! Nyt on monina iltoina saanut nauttia hienoista auringonlaskuista. // Picnicissä herkuttelemassa kavereiden kanssa. Ensimmäistä kertaa uskalsin maistaa Picnicin omaa vihersmoothieta, mutta pakko sanoa, että omatekemä on paljon parempaa!


Kuvasta on bongattavissa uuden kotimme sotkuinen olohuone sekä kaksi muutosta hyvin väsähtänyttä raukkaa. Olivia on onneksi kotiutunut tänne oikein mukavasti! // Silloin kun jaksan panostaa edes hieman enemmän aamupalaan, niin se näyttää yleensä tältä; kahvia, smoothieta sekä herkullista leipää. Nyt on jo pitkään tehnyt mieli puuroa, joten joku aamua aion herkutella hyvällä puurolla! // Upean näköinen metsä. Tuonne olisi tehnyt mieli sukeltaa ja lähteä ottamaan enemmänkin kuvia. // Bik Bokissa ihastelin tuota kivaa tunikaa, mutta jätin sen henkariin roikkumaan. Nyt ehkä hieman kaduttaa.


Pitkästä aikaa sain meidän Oliviasta kunnon kuvan ♥ Tuo neiti kun ei ole mikään linssilude. // Eräänä iltana töistä päästessä taivas oli todella hienon näköinen, mutta valitettavasti puhelimen kamera ei saanut tallennettua koko upeutta. Livenä se oli todella huomiota herättävän näköinen ja harmitti ettei kamera ollut mukana. // Alkukesän fiilistelyä. Sininen taivas, vihreät puut ja lämmin ilma tekee niin onnelliseksi! // Kukkia eteisen pöydällä. Odotan kovasti, että tämä uusi koti olisi sellaisessa kunnossa, että voisin taas alkaa ostelemaan kukkia pöydille.


Järvimaisemia ♥ Tahdon niin kovasti mökkeilemään, mutta edelleenkin on epävarmaa milloin me pääsemme nauttimaan vedestä, saunasta ja mökkielämästä. // Meidän kaupunkijuhannus. Ajattelin kerätä suuren kukkakimpun iltalenkillä, mutta Olivia ei ollut kanssani samaa mieltä ja yritti kokoajan syödä kimppuani :D // Uuden kodin ikkunalaudoilla istuskelua ♥ Meidän asunnosta löytyy neljä ihanaa ikkunalautaa, joissa voi rauhassa istuskella ja ihmetellä vilkkaan kadun menoa. // Suomalaiset mansikat on parhautta! Niillä voi herkutella koko kesän ilman huonoa omatuntoa.

Huomenna onkin Summer upin aika, eli innolla odotan huomista iltaa ja muutenkin koko viikonloppua! Palaillaan seuraavan kerran Summer up -fiiliksissä :)
-Ellanoora
 

4 kommenttia :

  1. Kivalta näyttää uusi asunto. Toivottavasti me saamme nähdä siitä kohta enemmän kuvia?

    VastaaPoista
  2. Ihania kesäkuvia paljonpaljon! Täälläkin odotellaan lisää kuvia asunnosta:) Vitsi mun tekis mieli nyt mansikoita kun katoin näitä kuvia, voisi käydä ostamassa kun on niin kaunis päivä tulossa, maata auringossa ymym mutta taidanpa tästä lähteä silti kohta töihin ja viettää koko päivä siellä... Onneksi saan aamupäivän maaata auringossa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! Oi että, itsellekin maistuisi mansikat ❤ Eiköhän näitä kauniita päiviä tule, joten sinäkin pääset nauttimaan näistä enemmänkin :)

      Poista