torstai 23. heinäkuuta 2015

London calling


Ai että odotan kuuden päivän lomaani niiiiin paljon! Tämän ja viime viikon olen jotenkin ollut todella väsynyt ja kaipaan suunnattomasti irtiottoa arjesta. Nyt hieman harmittaa, että viime syksynä lähdin vanhalta työpaikaltani, koska nyt minulla olisi viime kesän tavoin kuukauden palkallinen kesäloma, mutta vuosi oman alan töissä on kyllä ollut hyvin antoisaa, joten ehkä lomien menettäminen on kaiken sen kokemuksen arvoista.

Huomenna pääsen lomailun makuun, kun suuntaamme Arton ja Olivian kanssa työpäiväni jälkeen mökille ja vietämme siellä kaksi päivää. Grilliruokaa, saunomista, rentoutumista, ehkä jopa uimista ja ennen kaikkea rauhoittumista mukavassa ympäristössä. Sunnuntaina pakkailemme, maanantaina käyn tekemässä yhden vuoron ja sitten alkaakin mun kuuden päivän loma ja tiistaina me Arton kanssa lähdemme LONTOOSEEN! Neljä päivää aivan uudessa kaupungissa ja olen niin innoissani! Paikat, jonne olen jo vuosien ajan haaveillut matkustavani ovat Pariisi, Lontoo, New York, Rooma sekä Barcelona ja nyt pääsen toiseen unelmienkapunkiini. Pariisissa kävimme reilu vuosi sitten eli vielä on kolme paikkaa Lontoon jälkeen listalla. Toki Pariisiin on ehdottomasti päästävä uudestaan ja varmasti ihastun myös Lontooseen, joten voi olla, että Lontookin kutsuu meitä uudemman kerran. Artoa on vaikea saada innostumaan matkailusta, mutta hiljaa hyvä tulee ja onhan tämäkin jo voitto, kun kaksi matkaa ollaan saatu järjestettyä yhdessä reilun vuoden välein. Eilen kävimme jopa ostamassa Artolle matkalaukun, eli eiköhän tämmöisiä reissuja aina välillä tule!

Mutta nyt itse asiaan. Kumpikaan meistä ei siis ole käyneet Lontoossa, joten otamme enemmän kuin mielellämme vinkkejä vastaan! Jotain pientä olemme suunnitelleet, mutta haluaisin kuulla teiltä ideoita. Paikkoja, joissa kannattaa käydä, nähtävyyksiä, ravintoloita, ihan mitä vaan vinkkejä otamme avosylin vastaan! Suurena Potter -fanina olisin ehdottomasti halunnut päästä Warnerin Harry Potter -studioille, mutta kolme viikkoa sitten yritin varata meille lippuja sieltä, niin se olikin jo liian myöhäistä. Itkupotkuraivarit olivat hyvinkin lähellä, mutta nyt ainakin on hyvä syy lähteä Lontooseen uudemman kerran! Studoille on vaan pakko päästä!

Kiitos jo etukäteen ja oikein mukavaa torstaipäivää jokaiselle ♥
-Ellanoora

 

12 kommenttia :

  1. Olin jo tulossa kommentoimaan Potter-studioista ennen kuin luin loppuun, tosi kurjaa että lippuja ei enää saanut, se nimittäin tosiaan on jokaisen Potter-fanin nähtävä! Mulle just selvis että sinne on lisätty uusia juttuja sen jälkeen kun me käytiin siellä, joten mun on kans päästävä sinne toisen kerran joskus! :D Mutta Lontoo on kyllä ihana paikka, oon jättänyt sinne ihan täysin sydämeni. ♥ Muistakaa mennä ainakin Madame Tussaudsin vahakabinettiin niiden muiden perusnähtävyyksien lisäksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Studiot on kuulemma todellakin käymisen arvoinen paikka! Harmitti ihan älyttömän paljon, kun tajusin ettei nyt päästä sinne.. Kiitos sulle kommentista :)

      Poista
  2. LondonEye, BigBen, ehdottomasti joku musikaali, me käytiin kattomassa mammamia, ja vaikka varattiinkin vasta liput lontoossa ollessamme niin saatiin ihan hyvät paikat! Hitsit kun en muista sen yhden tosihyvän ravintolan nimeä, mekin löydettiin se vasta viimeisenä päivänä ja harmitti ettei ehditty sinne uudemman kerran. Se oli jossain vähän syrjemmässä. Mutta viettäkää kiva loma Lontoossa, mä olin viime vuonna ja kovasti haluaisin sinne uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo musikaali kuulostaa hyvältä! Innostuiskohan tuo toinen ajatuksesta.. :D Kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Rentouttavaa lomaa Ellis! Toivottavasti on antoisa Lontoon reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤ Eiköhän tuosta oikein mukava reissu tule :)

      Poista
  4. Oijoi kuulostaa täydelliseltä! mukavaa lomaa :) Lontooseen pitää itelläkin päästä vielä joku päivä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kuullut paljon hyvää Lontoosta, joten toivottavasti sinäkin pääset siellä käymään! :)

      Poista
  5. Ääää ihanaa ihanaa ihan mahtavaa! Lontoo on mahtava kaupunki ja suosittelen että jos haluat shoppailupäivän, niin suuntaa ihmeessä Westfieldin ostoskeskukseen! Sieltä löytyy iso kasa kauppoja ja on niin mahtavan iso että ihan itkettää. Siellä on myös tosi hyvä ruokapaikka Nando's, jos pidät kanaruoista niin suosittelen;) niitä on kyllä ihan ympäri Lontoota mutta sen sijainnin osaan varmaksi neuvoa;D
    Mäkin haluan Barcelonaan ja tuo Pariisi olisi myös koettava. Tykkäsin älyttömästi sun Pariisi postauksista joten ihana päästä pian lukemaan teidän Lontoon matkasta. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi shoppailupäivä on suunnitelmissa, joten kiitos kovasti vinkistä! :) Odotan niin paljon tuota matkaa ja sun Lontoo postauksia oli silloin tosi mukava lukea ❤

      Poista
  6. Oho, kiva tietää et sinne studiolle kanttii hankkia lippu ajoissa. Me ollaan suunniteltu lontoon matkaa ens helmikuulle, joten pitää sit varautua niiden lippujen kaa ajoissa. :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tietää nyt itsekin ensi kertaa varten :D Kuukautta ennen olisi ainakin meidän kohdalla ollut riittävä aika!

      Poista