maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 2. luukku: Dear santa

Jos kirjoittaisin joulupukille kirjeen joululahjatoiveistani, niin lista näyttäisi suurinpiirtein tältä:


1. Arto osti itselleen Tempur-tyynyn ja nyt himoitsen itsekin sellaista. Pari kertaa olen myös minä päässyt testaamaan moista ja kyllä se tuntuu niin hyvältä!

2. Olen täysin ihastunut mariskooleihin ja olenkin päättänyt, että alan keräilemään niitä muumimukien rinnalle. Ne ovat niin kauniita, ihanan värisiä ja niissä on kiva tarjoilla vieraille herkkuja.

3. Vanhat töppöset alkavat vetelmään viimeisiään ja varpaat alkavat tulemaan ulos pohjasta, joten uudet lämpöiset ja söpöt töppöset olisivat tervetulleet. Käsittääkseni Taru on kuullut tämän toiveen ;)

4. Ihania lakanoita ei ikinä voi olla liikaa ja mielestäni ne ovat mukava ja aina tarpeellinen joululahjaidea.

5. Nykyään käytän lähes joka päivä kelloa ranteessa ja tahtoisin uuden kauniin kellon lisää kokoelmaan.

6. Monien vuosien ajan olen ostanut itselleni feikki uggeja, jotka kestävät juuri ja juuri sen yhden talven. Olen haaveillut aidoista uggesita ja olenkin miettinyt, että jos tänä talvena vihdoinkin toteutaisin tämän kenkähaaveen.

7. Lahjakortit ovat aina tervetulleita. Vaatekauppojen lahjakorttien lisäksi voisin vallanmainiosti ottaa myöskin lahjakortteja johonkin sisustusliikkeeseen. Mielestäni lahjakortit ovat aina varmavalinta antaa lahjaksi.

8. Rakastan Body Shopin tuotteita kovasti ja lahjapakkaukset ovat aivan niin vastustamattoman ihania!

9. Rakastan kirjoja suuresti! Olen sitä mieltä, että joka joulu on pakko saada tai ostaa vähintäänkin yksi kirja kirjahyllyyn, jonka voi sitten lukea loman aikana samalla mutustellen suklaata ja joulutorttuja.

10. Kamerajalusta sekä myöskin itselaukaisin kameraan ovat myöskin olleet ostoslistalla jo jonkin aikaa, mutta vieläkään en ole saanut hommattua niistä kumpaakaan. Jalusta ja itselaukaisin tekisi kuvailusta helpompaa, kun aina ei ole sitä hovikuvaajaa kädenulottuvilla.


11. Pidän kovasti elokuvista ja leffassa käymistä, joten leffaliput ovat jokainen vuosi olleet hyvä sekä erityisen tervetullut lahja minulle ja Artolle.

12. Mitä olisi joulu ilman suklaata? Ei yhtikäs mitään. Ja ahh tuo Fazerin piparisuklaa on parhautta <3 comment-3--="">

Löytyykö teidän listalta samoja asioita kuin minun? :)

-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Hyviä toiveita täällä:) Uggit ehdottomasti kannattaa! Mariskoolit ovat aivan järkyttävän kauniita, itsekin olen miettinyt että voisi parit upeat värit kotiuttaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uggit on pakko ostaa lämmittämään varpaita tänä talvena, vaikka hinta hieman kirpaiseekin. Itellä on kaksi mariskoolia ja tykkään niistä hurjasti :)

      Poista
  2. Millä oot tenny ton kollaasin?:)

    VastaaPoista
  3. Mariskoolit on niin ihania! Mulla hankintalistalla iso punainen ja kaks mattavalkosta pientä :) Samoin noi vaaleenpunaset pitsitöppöset näyttää ihanilta, mistä niitä sais? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen ja turkoosi olisi ihania värejä, mutta kaikki kyllä kelpaa! Töppöset on H&M:ltä :)

      Poista
  4. uu mäki toivon jotain uggien tapasii tossuja :> vanhat kans hajos.. värein tykkäisisin valkoset, beiget tai harmaat x) sit tykkäisin elokuvalipuist (: mulla tulee huomen lahjapostaus kalenterista (unohin noi elokuvaliput..) :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beiget olisi kivat uggit tai harmaatkin varmasti! Leffaliput on joka vuosi mulle todella mieluinen lahja :) Pitää tulla huomenna kurkkaamaan sun lahjatoiveet!

      Poista
  5. Hihii naureskelen aina kotona, kuinka samanlaiselta ihmiseltä vaikutat kun minä :D ollaan samanikäisiä, poikaystävät on A ja asutaan lahdessa. Kovasti tykkään sun blogista, yks mun uusimmista lemppareista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka hauska kuulla! Ihanaa, kiitos paljon ♥

      Poista
  6. Tosi kivoja kaikki toiveet. Varsinkin leffaliput! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Leffaliput on joka vuotinen joululahjatoive :)

      Poista