sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Synttäripäivä

Eilen vietin 20-vuotisynttäripäivää ja pakko kyllä sanoa, että oli aivan ihana päivä! Herätys oli tosin jo kello kuusi aamulla ja suuntasin töihin viideksi ja puoleksi tunniksi. Onneksi työpäivä meni ripeästi ja pääsin ajoissa viettämään kunnolla synttäreitä. Pyörähdimme nopeasti kotona, josta sitten suuntana olikin tuntematon. Arton synttärilahja minulle oli täysin yllätys ja odotin innolla, että mitä se mahtaa olla. Käännyimme motarille ja tiesin meidän suuntaavaan Helsinkiin. Siinä vaiheessa aloin miettimään vaihtoehtoja, koska Arto pyysi mua ottamaan bikinit mukaan. Flamingo kävi mielessäni ja sinne me myös menimme!


Itse en ole ikinä aikaisemmin siellä käynyt, mutta Arto kävi syyslomalla työnsä puolesta siellä. Emme jääneet tavalliselle puolelle, vaan suuntasimme Spa & Wellness puolelle, joka oli todella mukava kokemus. Siellä lilluimme pari tuntia lämmin- ja mineraalivesialtaassa sekä kävimme rentoutumassa perinne-  ja höyrysaunoissa, oli ihanaa! Siellä ollessamme minulle selvisi, että tässä ei vielä ollut kaikki, vaan Arto oli varannut meille suklaahoidon. Olin aivan innoissani! 


Suklaahoito oli uskomattoman ihana kokemus. Taisin leijua taivaassa pari tuntia hoidon jälkeen, koska itse koin sen niin rentouttavaksi. Se ei kuulemma ollut täysin Arton juttu, mutta ymmärrän kyllä tuon täysin. Enemmän tuo suklaahoito oli semmoista naisten hömpötystä :) Menimme kummatkin omiin pieniin viihtyisiin ja nätisti sisustettuihin huoneisiin, jossa sitten pyydettiin käymään pikaisessa suihkussa ja laittamaan kertakäyttöiset stringit päälle. Suihkun jälkeen käytiin makaamaan mahalleen pöydälle ja kummallekin puolelle levitettiin kaakaovoidetta, joka tuoksui todella hyvälle. Voiteen levitettyä meidät käärittiin muovisiin lämpöisiin kääreisiin, jossa oltiin koko loppu hoidon ajan. Kääriytymisen jälkeen hoitopöydästä otettiin pohja pois, niin että hoitopydästä tulikin vesisänky! Ai että se oli mukavaa :D Siinä oli todella mukava makoilla, koska vesisänkyyn upposi aivan ihanasti. Siinä rentoutuessa hoitaja teki kasvohoidon ja hieman hieroi kasvoja, jotta koko keho liikkuisi vesisängyllä.

Kasvohoidon jälkeen minut jätettiin yksin huoneeseen, jossa sain rentoutua noin 10 minuutin ajan rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Meinasin tuona aikana pariinkin otteeseen nukahtaa.. 10 minuuttia oli juuri sopiva aika rentoutua, jonka jälkeen kääreet tultiin ottamaan pois ja kävin suihkussa pesemässä suklaat pois iholta. Suihkun jälkeen iho tuoksui todella hyvältä, miedosti suklaalta, ai että! Tämän jälkeen heitin kylpytakin päälle ja meidät ohjattiin tilaan, jossa sai erilaisia juotavia, hedelmiä sekä pienet suklaarasiat. Olin aivan onneni kukkuloilla ja niin oli muutkin, ketkä olivat olleet muissa hoidoissa. Tilassa oli todella rauhallinen olotila ja kaikki näyttivät onnellisilta (paitsi Arto, joka kärsi hammassärystä :/) Olisin voinut jäädä sinne istuskelemaan pidemmäksikin aikaa, mutta meillä alkoi olla kiire lähteä takaisin kohti Lahtea.


 Takki fb-kirppari / Laukku Seppälä / Kengät H&M / Huivi Cubus / Mekko Kirppari / Vyö Gina Tricot

Lahteen päästyämme muutamat kaverit tulivat meillä käymään ja suuntasimme baariin, jossa join muutamat hyvät synttäridrinkit ja puoli kolmen aikaan lähdimme mieluusti kohti omaa sänkyä ja unten maita. Oli kyllä kokonaisuudessaan todella ihana synttäripäivä ja voin vaan vaan olla onnellinen, että Arto järjesti näin ihanan yllätyksen ♥

Ensimmäisissä kuvissa näkyvä paketti on muuten äidiltä, jonka sisältä kuoriutui ihana lamppu, joka on koristamassa työpöytääni. Lamppu sopii hienosti yhteen työtuolini kanssa, joka on myös tummanharmaata läpinäkyvää muovia. Äiti ja pikkusisko oli myös paketoinut paketin todella omaperäisesti! Oli oikein mieluinen ja kaunis lahja, than you mom!

Asusta vielä sen verran, että siinä näkyy kaksi uutta ostosta, nimittäin fb-kirpparilta ostettu uusi musta talvitakki sekä H&M:ltä löydetyt ylipolvensaappaat. Vihdoinkin löysin ihanat ylipolvensaappaat, jotak mahtuvat pohkeen kohdalta jalkaan, ihanaa! Nuo ovat todella tyylikkäät ja nätit ja ovatkin olleet kovassa käytössä viime päivinä, tykkään niistä hurjan paljon! Kengät ovat tekomokkaa edestä, mutta takaata jotakin joustavampaa materiaalia, joka mahdollistaa sen, että ne mahtuvat hieman isompi pohkeisemmallekin. Oli aivan mahtavaa löytää 36 koon ylipolvensaappaat, jotka menevät ilman ongelmia jalkaan!

Olipas pitkä postaus, mutta olkoon. Katsokaa myös tänään aamulla julkaistu ensimmäinen joulukalenteri -postaus! Joulukuun ajan pyrin siihen, että aamulla kello yhdeksän julkaisen joulukalenterin ja sitten illalla julkaisen tavallisen postauksen, jos sellaista on :) Kivaa alkanutta joulukuuta jokaiselle ja yrittäkää jaksaa tuleva viikko!
-Ellanoora

7 kommenttia :

  1. http://shineyourlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ootpa nätti! Ja tosi kivoi kuvii:)
    http://elleww.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana toi suklaahoito yllätys! Täytyykin vinkata omalle miehelle että tollanen olis kiva kokea ;)

    http://livelovelaughcecilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli aivan ihanaa! Kannattaa kyllä vinkata miehelle ;)

      Poista
  4. Oijoi kuulostaa upeelta synttäripäivältä♥ suklaahoito kyllä kelpaisi itsellekkin, oli varmaan nautinnollinen kokemus:D Upean yllärin oli kyllä miehesi tehnyt! Upeat nuo sun uudet ylipolven saappaat, pitääpä vielä kurkata se tämänpäiväinen joulukalenterin luukkusi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä se olikin ♥ Jos on vaan mahdollista joskus päästä suklaahoitoon, niin kannattaa mennä! Niin tyttömäisen ihana hoito se oli :) Toivottavasti tykkäät joulukalenterista!

      Poista