lauantai 25. helmikuuta 2017

Design laukku ja muita ostoksia


Paita H&M // Farkut Gina Tricot // Kengät House // Laukku Lindex // Takki Mango

Alkuviikosta lähdin kahden ystäväni kanssa pienelle shoppailureissulle Helsinkiin ja vaikka perinteiseen tapaan mitään en tarvinnut, niin muutamia ihania juttuja lähti kumminkin matkaan. Tästä asusta löytyy tuon reissun kaksi uutukaista, jotka ovat tuo Mangosta löytynyt takki sekä Lindexistä ostettu laukku.  Takki löytyi alennusrekistä ja hintaakin sille jäi vaivaiset 25 euroa. Kovimmilla talvipakkasilla tuo takki ei oikein toimi vetoketjun ja nappien puutteen vuoksi, mutta nyt vajaan kymmenen asteen kieppeillä takki on ollut yllättävän lämmin ja mukava. Laukun bongattuani ihastuin välittömästi sen ryhdikkääseen ulkomuotoon sekä suloiseen reunaan. Näitä kuvia ottaessa eräs vanhempi mies pysähtyi ihastelemaan tuota laukkua ja kyseli, että kenen suunnittelema se on. Naurahtaen vastasin, että ihan vaan Lindexiltä se on ostettu, johon mies totesi laukun muistuttavan jonkun Suomalaisen suunnittelijan laukkua. Voi kun tuo olisikin jokin design laukku, mutta ei. Huimat 30 euroa tuosta pulitin... :D 

Pienet shoppailureissut arjen keskellä kavereiden kanssa tekevät ihmeitä ♥ Kauppojen kiertelyä, hyvää ruokaa, kahvin kanssa herkullinen kakkupala ja lopuksi vielä Ikeasta muutama vähän enemmän tai vähemmän tarpeellinen juttu matkaan ja vapaapäivä oli täydellinen. Huomenna suuntana on taas päiväreissu Helsinkiin lauantaisen vapaapäivän kunniaksi ja tällä kertaa matkaseuraksi lähtee Arto. Tällä kertaa luvassa ei ole shoppailua, vaan jotain ihan muuta. Kavereita, ruokaa, pelejä ja ehkä jotain muutakin. Varmasti tulee mukava lauantai ja sen voimalla jaksaa pitkän sunnuntaisen työvuoron. Odottelen muuten kovasti talvilomaani, joka alkaa tasan kolmen viikon kuluttua! 

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥
-Ellanoora






6 kommenttia :

  1. vau onpas tosi suloinen laukku!! ihanan yksinkertainen mutta silti tuo reunus tuo siihen lisää persoonaa :) aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Itsekin olen aivan rakastunut tuohon! Lisäksi laukku on yllättävän tilava.

      Poista
  2. Ihastuttava on laukku kuten takkikin! Upeita kuvia ja varmasti oli hyvin piristävä tyttöjenreissu Helsinkiin 8) Kyllä tuollaisia pitäisi itsekin tehdä silloin tällöin johonkin lähikaupunkiin:D Pääsisi päiväksi vähän muihin maisemiin.
    Minä tykkään näistä takeista joissa ei ole vetoketjua, mutta tosiaan ne ei talvipakkasilla ole käytössä. Ne menee juurikin siinä ehken alle -5 paikkeilla ja pidän niitä yleensä aukikin:D Tuo sinun näyttää ihanan rennolta, ihan kiinni ollessakin <3 Laukun reuna on muuten tosi ihastuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Ja ehdottomasti voin suositella jotain pientä reissua toiseen kaupunkiin. Piristää kummasti :)

      Poista
  3. Ihastelin tota jo instassa <3 tyylikäs laukku!

    VastaaPoista