tiistai 21. helmikuuta 2017

Instagram - mitä se merkitsee minulle

Minulle Instagram on valokuva-albumi, jonne on kiva lisäillä semmoisia kuvia, joista itse tykkään. Olkoon kyseessä sitten kuva ruoka-annoksesta, selfiestä, maisemasta, ostoksesta, yksityiskohdasta tai ihan mistä tahansa. Jaan sellaisen kuvan, joka jollakin tavalla koskettaa, miellyttää tai hymyilyttää minua, ihan sama kuinka se istuu feediin. Kaikilla kuvilla ei tarvitse olla tarkoitusta, koska kuvien napsiminen ja jakaminen on hauskaa hommaa, mutta jatkuvat selfiet ja mainoskuvat ovat liikaa. Omaa tiliä on hauska selata taaksepäin ja katsella mitä kaikkea on tapahtunut esimerkiksi viime kesänä. Tottakai ne samaiset kuvat löytyvät myös koneelta, mutta jotenkin se on vaan hauskaa katsoa sitä feediä tietyltä ajalta.

Nykyään kumminkin peräänkuulutetaan sitä täydellistä parinkymmenen kuvan feediä, mutta itse en niin välitä jos kaikkien kuvien värit ei käy yhteen tai kuvat eivät ole tietyn normin mukaisia. Liian valkoinen ja täydellisyyttä havitteleva ig-tili ei ole minua varten, joten kovin montaa sellaista käyttäjää en edes seuraa. Minulle on tärkeää, että tilini kuvastaa minua ja siksi instagramistani saa löytyä sekalaisia, värikkäitä, mustavalkoisia, rönsyileviä ja toisiinsa epäsopivia kuvia. Minulle instagram on mukavien muistojen ja onnistuneiden kuvien albumi.

Tästä aiheesta voisi tehdä ihan kokonaan oman postauksenkin, mutta nämä ajatukset vain tulivat mieleen, kun halusin tulla tekemään postausta viimeisimmistä kuvista puhelimessani. Ja muistakaa, että puhun tässä vain omasta ig:stä ja omista ajatuksistani. En ole tuomitsemassa muita :D Olisi kumminkin hauska kuulla, että mitä Instagram merkitsee sinulle ja minkälaisia kuvia sinä tykkäät jakaa muille?



Näin kevään saapuessa meidän kodista alkaa löytymään värikkäitä kukkasia enemmän ja enemmän // Aivan uskomattoman herkullista kakkua Kampin La Torrefazionesta ♥ Vahva suositus tälle paikalle! // Kuinka herkullista lounasta söinkään tuossa yksi päivä juuri ennen töihin lähtöä. Kasvissosekeitto ja valkosipulipatonki oli oikein hyvä yhdistelmä // Nämä kukat eivät koristaneet meidän kotia, mutta eikö olekin upeita!


Rakastan upeita auringonlaskuja ja tässä yksi viime viikolta. Pienellä kiireellä lähdin ulos kuvaamaan taivasta ja tasan kaksi hyvää kuvaa sain napattua :D // Aurinko ja aamuvuoro // Nykyään ei tule luettua niin usein mitä haluaisi, mutta kun saa aloitettua kirjan, niin sen saa luettua kannesta kanteen parissa päivässä. Parhautta! // Arto leipoi meille ja vieraille pullaa. Minähän en ole tehnyt pullaa sitten yläasteen köksän tuntien, mutta onneksi tuo toinen on taitava leipuri, joka aina välillä jaksaa yllättää ;)


Aleshoppailua. Välillä on ihan hauska kierrellä kauppoja yksikseen ilman kiirettä // Nuo ruusut kestivät ties kuinka pitkään. Ne oli niin kauniita ♥ Kuvassa vilahtaa yksi lemppariostokseni hetkeen, nimittäin light box // Päivälenkki satamassa upeassa säässä. Voi kun talvisin olisi aina tuollainen ilma! // Mutta useimmiten talven sää on lähempänä tätä harmautta. Ei kiva ei...


Popotin ihan uskomattoman ihana suklaakakku hillolla, kinuskilla ja jäätelöllä varustettuna. Oi nam! Herkulliset kakut taitaa olla mun heikkous :D // Eräänä aamuna meinasin myöhästyä bussista, kun jäin ihastelemaan kauniita valkoisia puita // Sininen taivas tuntuu ihan keväältä // Ystävänpäivän herkkuaamupala.

Kukkia, herkkuja, kahvia ja maisemia. Niistä näköjään koostu viimeaikaiset kuvat :D Jotenkin näistä kuvista voi aistia tulevan kevään ja hyvän fiiliksen, eikö vain? Minkälaisia kuvia sun puhelimesta löytyy tällä hetkellä?
-Ellanoora

7 kommenttia :

  1. Voisin sanoa olevani ihan samaa mieltä! Itsekin tykkään jakaa kuvia ihan sieltä sun täältä elämästä, eikä niikään millään tietyllä kaavalla. Joskus mietin pitäisikö lopettaa kokonaan uusien blogipostauksien mainostus ig:n puolella, mutta sieltä kun tulee jonkin verran liikennettä blogiinkin.:) Pitäisi muistaa reaaliajassa laittaa enempi kuvia sinnekin kun tosiaan sitä omaa feediä tulee selattua aina silloin tällöin, viime kesän kuviakin katselin hetki sitten sieltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin ja siis mielenkiintoinen ja hyvin ajatuksia herättävä postaus!!:D Se unohtui kirjoittaa:)

      Poista
    2. Kiva kuulla, että olet kanssani samoilla linjoilla :) Kiitos Kata ❤ Itsekin tykkään kertoa instagramissa uudesta postauksesta, mutta liika on liikaa.

      Poista
  2. Mäkään en niin paljoa mieti mun ig-julkaisuja, vaan laitan omasta mielestäni kivoja kuvia vaikkei niissä aina värit sopisikaan yhteen tms. Ja seuraankin lähinnä sellaisia monipuolisia tilejä, joissa ei ole pelkästään vaikka selfieitä... Nää on aina mielenkiintoisia juttuja kun jotkut taas tykkää eniten niistä kaikki sävyt yhteen sovittavista feedeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin niin! Kiitos kommentista Jenny :) Jokaisella on oma tyyli pitää yllä somekanaviaan ja on mukava seurata erilaisia käyttäjiä, mutta aitous iskee muhun eniten :)

      Poista
  3. Kiva lukea sun mielipidettä Instagramista ja muutenkin aiheeseen liittyvää tekstiä! :-)

    VastaaPoista