lauantai 4. helmikuuta 2017

Helpomman arjen puolesta - muutama suositus

Monet tietävät, että olen todella laiska kaikkeen kauneuteen liittyvissä asioissa, oli sitten kyseessä meikkaaminen, ihon rasvaaminen tai hiusten laitto. Tästä johtuen kaikki elämää helpottavat asiat ovat enemmänkin kuin tervetulleita ja mieluusti testaan tuotteita, jotka voisivat nopeuttaa tai helpottaa arkea. Tässä teille muutama tuote, joita käytän nykyään aktiivisesti.


Beautyblender Solid

Käytän meikkivoiteen levittämiseen beautyblenderiä, kuten varmasti moni muukin teistä. Ennen yritin puhdistaa meikkisientäni ihan tavallisella saippualla, mutta nyt olen löytänyt beautyblenderille tarkoitetun oman saippuan, jota voin suositella ihan jokaiselle päivittäiseen käyttöön. Saippua on erittäin kätevässä rasiassa, jota on helppo säilyttää kotona tai vaikka ottaa reissuun mukaan. Tuo saippua kestää pitkään ja antaa myös beautyblenderille pidemmän käyttöiän. Lisäksi saippualla on mukavan hento tuoksu, josta pidän kovasti.


Geelisukat

Käsien päivittäinen rasvaaminen vielä menee, mutta jalkojen rasvaaminen on jotenkin vaikeaa ja aina se vain jää tekemättä. Geelisukat olen todennut oikein käteviksi. Pitkinä aamuina on mukava vetäistä suihkun jälkeen nämä sukat jalkaan ja kahdenkymmenen minuutin jälkeen minulla on pehmoiset jalat. Tosin kovettumiin nämä ei ainakaan minulla auta, mutta se saattaa johtua ihan vain siitä, että ihan joka päivä en näitäkään muista käyttää :D 


Express Remover kynsilakanpoistoaine

Tykkään lakkailla kynsiäni, mutta kassatyön takia joudun lähes päivittäin poistamaan heti kuluneet lakkaukset. Jokunen aika sitten ostin Maybelinen kynsilakanpoistopurkin, jonne vain kastetaan kynsi ja lakka lähtee hetken pyörittelyn jälkeen hyvinkin helposti pois. Tämä todellakin toimii ja on todella helppo tapa poistattaa kynsilakat! Sitä en tidä, että kuinka kauan purkki kestää, mutta ainakin toistaiseksi olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.


MakeUp Eraser

MakeUp Eraser on siis pieni pyyhe, jolla voi puhdistaa meikit ilman muita puhdistusaineita. Ostin tämän muutama kuukausi sitten enkä enää osaa kuvitella peseväni meikkejä ilman sitä. Ei tarvitse muuta kuin kastella pyyhe ja pyyhkiä meikit pois. Todellakin rakastan tätä tuotetta, koska meikkien puhdistaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Tämä on siis minulla ihan jokapäiväisessä käytössä ja jokaisen käyttökerran jälkeen huuhtelen sen kunnolla ja ripustan kuivumaan. Noin kerta viikossa pesen pyyhkeen kunnolla, koneessa tai käsin. Jos käytän enemmän meikkiä, niin pesen pyyhkeen kunnolla pesuaineella käytön jälkeen. Voin siis lämpimästi suositella tätä jokaiselle!


Konjac Sponge

Näitä minulta löytyy kaksin kappalein; pienempi kasvoille sekä suurempi vartalolle. Konjac sienien tarkoitus on siis syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa ja nämä ovat kyllä löytäneet paikkansa pesuhuoneessa. Sieni kastellaan, puristetaan ylimääräiset vedet pois ja pyörivin liikkein puhdistetaan iho. Käytön jälkeen ihosta tulee ihanan pehmeä ja ainakin itsellä kuorinta-aineet ovat vähentyneet löydettyäni Konjac sienet. 

Tiedän, että nämä tuotteet ovat olleet markkinoilla ja pitkään, mutta toivottavasti tästä postauksesta on jollekin hyötyä :) Oletteko tutustuneet mihinkään näistä tuotteista? 
-Ellanoora


10 kommenttia :

  1. Tuo saippua tuolle beautyblenderille vaikuttaa mielenkiintoiselle, itsellä ei blenderiä kyllä ole kun en käytä meikkivoidetta, mutta sillä varmaan voisi pestä ihan siveltimetkin. Tarvitsisin juurikin oikeat puhdistusaineet siveltimellä koska pesen ne suihkugeelillä, ähh mikä virhe:'D
    Geelisukat!! Noi varmasti on tosi kätsyt, mä kokeilin juuri Dermosilin geelisukkia joita piti pitää 90 minsaa jaloissa ja ai että nyt kuollut iho irtoaa hyvin ja kovettumat häviää vaikkakin hieman ällöllä tavalla. Tästä lisää kerron blogissa kuukauden sisällä kunhan tämä ihon irtoamisvaihe on ohi (kuollut iho kun irtoaa kuukauden sisään kokonaan vasta) ja saan tarkat tulokset:)
    Meikinpoistopyyhe myös kiinnitti huomioni, vaan kun meikkaan aina aika tummasti silmät niin voi olla että taitaa tuo perus meikinpesu olla hyvä idea mulla:D
    Tää oli ihan superhyvä postaus, mielenkiintoisia ja lähes puolet oli uusia jutskia mulle:) Isot pojot upeista kuvista Ellanoora!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oon lukenut juuri noista sukista! Vaikuttaa mahtavilta ja semmoiset on roikkunut omalla ostoslistalla jo pidemmän aikaa :D Kiitos paljon kommentista Kata ❤

      Poista
  2. Tollaset geelisukat vaikuttaa mielenkiintoiselta:) Mistä olet ne hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on ostettu I love me -messuilta, mutta mun mielestä olen nähnyt ihan Prismassakin! Kannattaa käydä kurkkaamassa :)

      Poista
  3. Tuo makeup-eraser -pyyhe on ihan huippu! Itselläkin ollut hetken käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin tykkäät! On kyllä niin kätevä ja helppo pestä meikit tuolla pyyhkeellä :)

      Poista
  4. Minä en tollasesta pyyhkeestä oo kuullukkaa! : o Mistä tollasia saa? :)

    http://starbox.fi/tuijastateofmind

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokkarilta ainakin löytyy! :) Noin parikymppiä maksaa, mutta on sen arvoinen!

      Poista
  5. Tekisi kyllä mieli kokeilla niin tuota meikinpoistoliinaa kuin erilaista kynsilakan poistoainettakin... Vihaan lakkojen poistamista, mutta tykkään lakkailla kynsiä usein!

    https://sadematilde.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen molempia! Kummatkin on helppokäyttöisiä ja nopeuttaa meikkien ja kynsilakkojen poistoa :)

      Poista