perjantai 22. heinäkuuta 2016

Siniset kukkahousut


Paita Only // Housut Only // Kengät Prisma // Laukku Bershka

Ostin viime kesänä itselleni niin ihastuttavat kukkapöksyt, joita olen oikeastaan vasta tänä kesänä alkanut käyttämään ahkerammin. Viime kesänä en osannut yhdistää noita housuja mihinkään, mutta tänä kesänä ideoita onkin tullut enemmän ja sitä myötä housutkin ovat olleet kovemmassa käytössä. Onhan nuo nyt niin kivat! Jalkaan näiden pirteiden pöksyjen seuraksi eksyi (taas) valkoiset Prisman hyllyltä napatut alekengät, jotka ovat olleet lähes päivittäin käytössä. Ne on vaan niin ihanan raikkaat ja vieläpä hyvät jalassa!

Tänään töiden jälkeen suuntana on mökki ja voi että olen innoissani! Sunnuntaina tosin pitää hyvissä ajoin palata kaupunkiin ja iltapäiväksi mennä töihin, mutta lähden enemmän kuin mielelläni mökille edes pieneksi hetkeksi rentoutumaan. Luvassa on saunomista, uimista, lautapelejä, ruokaa ja hyvää seuraa ♥ Jos sitä jopa kävisi sienimetsällä, koska olisi aivan ihanaa saada pakkaseen herkkusieniä! Mansikat odottavat mummilan pakkasessa meille saapumista ja äidille on tehty mustikkatilaus, eli talveksi pakkanen täyttyy taas herkuista!

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille ♥
-Ellanoora

10 kommenttia :

  1. Apua, luin aluksi että "siniset sukkahousut" :D. Kukkahousut näyttää kuitenkin kivalle ja asu toimii hyvin! :) Katselin jo instagramissakin että myös sun tukka on asettunut jotenkin tosi nätisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa piti vielä itsekin tarkistaa etten ole sukkahousuista höpötellyt :D En mene takuuseen mun kirjoitustaidoista nimittäin.. Kiitos suuresti, ihanasti sanottu :)

      Poista
  2. ihanan freesit noi housut!<3 tänä kesänä on kyllä näkyny katukuvassa jos ihanempia ton tyylisiä housuja, ite en oo vielä kuitenkaan uskaltautunut hommaamaan mitään kuviopökiä vaan yksivärisillä mennään... ainakin vielä toistaiseksi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Rohkeasti vaan ostamaan! Ite oon nähnyt kanssa kaikkia ihania housuja, mutta mun alakroppa on sen mallinen, että kaikki housut eivät menekään jalkaan ihan niinkuin tahtoisi :D

      Poista
  3. Ihanat pöksyt, niin kesäiset <3 Itse tykkään todella paljon tällaisista housuista ja toivottavasti näitä löytyisi myös ensi kesänä kaupoista, ellen sitten onnistu elokuun Ruotsin reissulta jotain löytämään, kun tuo ostoslakko loppuu :D Ja mitä ihmettä, saako Prismasta noin nättejä kenkiä! :)) Ps. Ihanaa mökkeilyä ja toivottavasti löydät sieniä. Kävin itse katsomassa olisiko täälläkin jo ja oli. Toki ne kanttarellit on aika pieniä vielä, mutta ehkä ensi viikolla pääsee jo poimimaan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Uskoisin, että vielä elokuussa kaupoista löytyy erilaisia ihania housuja :) Prismoissa on yllättävän kiva kenkävalikoima! Ostin alennuksista myös todella ihanat tennarit :)

      Poista
  4. Hei vitsi miten kivat housut! Ja onpas nuo kengät sitten ollut löytö. Eipä olis ukonut, että Prismassa on noinkin kivoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ei tarvinnut paljoa kengistä maksaa, joten olin todella iloinen niistä :)

      Poista
  5. Ai vitsit kuinka makeet housut, ihanat! ♥ Oispa kiva löytää itekin jotkut tuon tyyliset, niin freesit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ❤ Olisi kyllä kiva löytää enemmänkin tällaisia piristysruiskeita itselle :)

      Poista