lauantai 26. huhtikuuta 2014

Viimeaikaisia ostoksia

En ole ikuisuuksiin tehnyt ostospostausta, joten päätin nyt kerätä viimeaikaisia ostoksiani yhteen kasaan ja esitellä niitä teille. Osa näistä on jo esiintynyt päivän asu -postauksissa, mutta osa taas on aivan lähipäivinä ilmestynyt vaatekaappiin. Harmikseni tajusin, että pari vaatetta jäi kuvaamatta, mutta ne ovat aivan tavallisia perusvaatteita H&M:stä, jotka näette aivan varmasti tulevissa asukuvissa.


Kengät Seppälä // Korut Ur&Penn // Kengät sekä oranssi koru esiintyvätkin edellisessä postauksessa. Kummatkin korut ovat väritykseltään upeita ja 3,50 e/kpl hinta ei paljoa kirpaissut.


Tämä aivan ihana mekko on luokkakaverin Sannan kirpparille menevältä kirpparikasasta napattu itselle. Alunperin Nellyltä tilattu. Rakastan avoinaista selkää sekä kivaa väritystä. Tämä mekko pääsee todennäköisesti käyttöön keväällä joihinkin valmistujaisjuhliin.


 Toppi H&M // Aivan ihastuttava kesäinen ja rento toppi! Tämä löytyi H&M:stä tänään, kun kävimme Arton kanssa päivittämässä hänen kesävaatevarastojaan.


Takki + housut // Stadium // Minun on pitänyt viime keväästä saakka ostaa itselleni hyvä tuulipuvuntakki sekä housut, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Nyt Stadiumissa oli takki + housut vain 40 euroa yhteensä, joten päätin vihdoinkin ostaa nuo itselleni. Takki on todella piristävän värinen ja housut, jotka uupuvat kuvasta, ovat mustat.


Maksimekko // Gina Tricot // Mekkohamstraaja on iskenyt. Ostin aivan täydellisen kesämekon itselleni, jonka 20 euron hinta oli uskomattoman edullinen. Olen etsiskellyt itselleni täydellistä kukkamekkoa ja löysin sellaisen! Tämä mekko on kesällä varmasti useasti käytössä sekä pääse se myöskin portfolio esitykseeni, johon nimenomaan tarvitsin/halusin kukkamekon.


Neule H&M // Tällaiset ohkaiset neuleet ovat kovassa käytössä aina syksyisin ja keväisin, kun pelkällä topilla tai t-paidalla ei koulussa pärjää. Vaalenpunainen taitaa olla minun vaatekaappini hittiväri tänä keväänä, mutta onhan tämä syötävän suloisen värinen!

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Oma suosikkini näistä on ehdottomasti tuo maksimekko, vaikka kaikki ovatkin ihania ja tuulipuvuntakki + housut ovat erittäin tarpeellisia. Löytyykö näistä teille suosikkeja?

Ainiin, ajattelin pikaisesti kertoa kokemuksia volyymiripsistäni, jotka ovat olleet minulla nyt noin kolme viikkoa. En voi mitään muuta kuin kehua ja ylistää näitä. Tottakai ripsiä lähtee, mutta ripseni ovat edelleenkin todella hyvässä ja näyttävässä kunnossa. Luulen, että viikon kuluttua, kun volyymiripset ovat olleet kuukauden minulla, niin voisin varata huoltoaikaa näille. En todellakaan ole päästämässä näitä siihen pisteeseen, että vain pari ripseä on paikoillaan, joten uskon, että viimeistään parin viikon päästä olisi hyvä hetki huoltaa näitä. Mutta tosiaankin, voin suositella volyymiripsiä todella lämpimästi, rakastan näitä suunnattomasti! Seuraavaan postaukseen voisin yrittää muistaa laittaa kuvaa näistä :) 

Mukavaa viikonlopun jatkoa jokaiselle teistä! 
-Ellanoora

6 kommenttia :

  1. Katselin juuri tänään tuota maksimekkoa :D!

    VastaaPoista
  2. aivan ihania vaatteita! ittelleeki tuli shoppailufiilis :)

    VastaaPoista
  3. Ihana toi värikäs toppi:-) Kattelin samaista itekin, mut en oikeen innostu noin ohuista olkaimista!
    -> http://hennoaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin olen nyt vasta tykästynyt uudelleen ohuempiin olkaimiin!

      Poista