sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Volyymiripset


Olen aina ihaillut muiden ripsienpidennyksiä, mutta ajatellut, että vaikka ne ovatkin kuinka kauniita ja upean näköisiä, niin itse en sellaisia hömpötyksiä tarvitse. Tällasilla ajatuksilla ollaan kuljettu parisen vuotta, mutta loppujen lopuksi minunkin oli tottakai sorruttava tähän hömpötykseen. Facebookin kynnet/hiukset/ripset Lahti -ryhmässä katselin parin kuukauden ajan eri ihmisten ilmoituksia ripsienpidennyksistä sekä tutustuin aiheeseen hieman paremmin blogikirjoitusten kautta ja lopulta tein päätöksen, että tahdon ehdottomasti volyymiripset itselleni. En tahtonut mennä ihan kenelle tahansa laitattamaan ripsiä, varsinkaan, kun volyymiripsitekniikka on melko uusi, mutta onneksi löysinkin sopivan tekijän, joka oli saanut useat kehut.

Tänään aamupäivällä marssin laitattamaan itselleni ensimmäiset ripseni ja tottakai aluksi jännitin, että miltä ne tulevat näyttämään. Ainoa ohjeistukseni tekijälle oli, että tahdon luonnolliset, mutta näyttävät ripset, jotka eivät ole liian överit. Reilu kaksi tuntia makasin paikoillani silmät kiinni (pieniä päiväunia samalla ottane) ja kun minua pyydettiin katsomaan peiliin, niin olin saanut juuri sellaiset ripset kuin halusinkin! Nämä ovat todella kevyet, eli tuntuu samalta kuin ei mitään ylimääräistä olisikaan ripsissä. Tietenkin hieman jännitän sitä, että miten nämä tulevat kestämään, mutta uskon ja toivon, että näiden huoltoväli on juuri se mikä pitääkin.

Olen kyllä uskomattoman tyytyväinen näihin ja jo nyt tuntuu siltä, että taisin jäädä tähän hommaan koukkuun. I'm happy!
-Ellanoora

8 kommenttia :

 1. Näyttävät aivan ihanilta! Mä oon kanssa tässä miettinyt pitkään että haluaisin tuollaiset räpsyttimet itselleni, mutta ehkä ylioppilasjuhliksi voisin jopa hakea! :) Eroaako noiden hinta paljon normaaleista ripsienpidennyksistä? Ja olis myös kiva kuulla miten jatko noitten kanssa menee, onko hoito helppoa, pysyykö noi hyvin jne. ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja voin kyllä suosittella näitä lämpimästi :) Volyymiripset ovat hieman kalliimmat, mutta tekijällä oli juuri nyt tarjous, joten sain nuo edullisesti. Eli kannattaa katsella jos löytyisi hyviä tarjouksia! Mutta näiden jälkee en tavallisiin ripsienpidennyksiin vaihda. Varmasti tulen kertomaan mielipiteitä ja kokemuksia! :)

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää! Mä saan blogiyhteistyön merkeissä ripset kanssa. Viime keskiviikkona laitettiin noin parikymmentä per silmä testitksi, et tuleeko allergiaa (mul on kaikenmaailman allergioita) ja nyt tulevana keskiviikkona saan koko setin silmiini! Innolla odotan! :> Muakin pelottaa se pysyvyys, koska nyt on jo muutama irronnut. :O Ja myös se jännittää, et jäänkö koukkuun! :P :D

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva, että saat kunnon räpsyttimet itsellesi ilman allergiaa! Ja toivotaan, että meillä molemmilla pysyy hyvin nämä ihanuudet :)

   Poista
 3. oi että näyttää kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, viitsitkö täällä kertoa julkisesti kenellä kävit? Tosi siistin näköiset ripset ja etsin volkkarien tekijää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisella henkilöllä kuin Elo Kartau :) Hän on tosin muuttamassa pois, joten en tiedä kuinka kauan hän vielä tekee näitä täällä. Mutta kannattaa ottaa yhteyttä!

   Poista