lauantai 12. huhtikuuta 2014

Neon PinkNeule Gina Tricot / Farkut Gina Tricot / Kengät DinSko / Nahkatakki VeroModa / Huivi Bianco

On niin ihanaa, että valoisaa riittää jo pitkälle iltaan ja asukuvia voi napsia vielä ilta seitsemänkin aikaan töiden jälkeen. Kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee! Rakastan sitä kuinka huomaa päivien pitenemisen, koska valo antaa minulle niin paljon energiaa. Toivottavasti ilmatkin alkaisivat hieman lämpenemään eikä hirvittävä tuuli riivaisi koko aikaa.

Kävimme tänään Arton kansssa nopeasti ottamassa muutamia kuvia ja jopa Arto suostui hieman kuvattavaksi. Tässä asussa on kaksi asiaa, jotka ovat uusia täällä blogin puolella. Viime viikolla ostin aivan täydellisen värisen pinkin neuleen, joka on kivan mallinen ja väri on tosiaankin todella ihastuttava. Harmikseni vain huomasin vasta neuleen ostettuani, että neule on akryyliä, joten saa nähdä kuinka kauan neule kestää käyttöä.. Jos olisin huomannut materiaalin ennen ostoa, niin tuote olisi jäänyt hyllyyn väristä huolimatta.
Myös aurinkolasit ovat uusi ostokseni. En ole ennen pitänyt ollenkaan värillisistä aurinkolaseista, mutta viime kesän lopulla aloin pikku hiljaa muuttaa mieltäni ja yllätys yllätys, aurinkolasikokelmani kasvoi uusilla aurinkolaseilla, jossa on upeat siniset linssit, tykkään!

Asu on super yksinkertainen, mutta kun päivän viettää töissä, niin ei tarvitse panostaa asuun niin paljoa. Neule on kumminkin piristävän värinen ja aamulla jaksoin tehdä itselleni pitkästä aikaa kalanruotoletin hiuksiani piristämään.
-Ellanoora

 
 

8 kommenttia :