tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kukkanuttura


Kävin eilen metsästämässä itselleni vappuasuun yhtä osaa ja kauppoja kierrellessä Glitteristä lähti vappuasuun tulevan hiuskoristeen lisäksi toinenkin hiushärpäke matkaan. Huomasin nimittäin Glitterin edessä kauniin kuvan, jossa nutturan ympärille oltiin laitettu värikäs kukkaponnari ja heti tuon kuvan nähtyäni tiesin tahtovani samanlaisen ponnarin itselleni. Ponnareiden löytämisessä ei mennyt kauaa, mutta värin valitseminen olikin jo sitten useampien minuuttien projekti. Valkoinen, värikäs, musta vai vaaleanpunainen? Kaikki oli todella nättejä, mutta loppujen lopuksi päädyin tuohon upeaan kirkkaan pinkkiin väriin, joka näyttää ihastuttavalta suuren nutturan juuressa. Voi tosin olla, että myöhemmin pitää joku toinenkin väri käydä hakemassa.. Heti tänään tuo hiuskoriste pääsi kumminkin piristämään hiuksiani ja se saikin useat kehut. Tästä taisi tulla uusi kevään ja kesän hittijuttu!

Mitä te pidätte kukkanutturastani? Itse ainakin olen kovin ihastunut.
-Ellanoora 

14 kommenttia :

  1. Tuo on kyllä hirmu kivan näkönen:) Itekki pohdin tuon ostamista, mutta jätin vielä kaupan hyllylle...nyt ehkä vähän kaduttaa:/ Pitää käydä varmaa hakemassa se sieltä sillä kaikki kukkakoristeet kesää vasten ovat ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy toki hakemassa itsellekin tuollainen, on niin helppo laittaa nutturaan ja antaa ihan uuden ilmeen kampaukselle :)

      Poista
  2. Voi vitsit mäkin haluan!! Muistatko paljon toi maksoi? :)

    VastaaPoista
  3. Olen täysin hullaantunut nuihin näyttäviin kukkakoristeihin hiuksissa. Glitter on tosiaan oiva paikka hankkia niitä, sillä nehän ovat pullollaan nuita ihanuuksia! Tuo pinkki näyttää todella hyvältä sulla :) En malta odottaa miltä vappu asusi näyttää ja mitä olet Glitteristä löytänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Itsekin vietin pienen ikuisuuden Glitterissä ihastellen kaikkia upeita hiuskoristeita ja miettien mitkä lähtevät matkaani!

      Poista
  4. Wau, ihanan kesäinen!!:)
    http://linssin-takana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. oooo miten täydellinen!! Tollanen on pakko saada itsellenikin, aaaivan ihana!!! <3 :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis kukkanuttura jo sopii hyvin sulle. :) Tykkään :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköinen kukkakoriste! Sun blogissa on myös tosi kiva ulkoasu ja paljon kivoja kuvia :) Ja kiitos kommentista (:

    VastaaPoista
  8. Aivan superihana nuttura! :) Vieläköhän noita kukkajuttuja myydään Glitterissä, tätyy käydä tsekkaamassa jos löytyis itsellekin.. :) Kivanoloinen blogi sulla!

    mylifestyleblogmiia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kyllä mä uskon, että niitä löytyy vielä sieltä. Kannattaa käydä katsomassa!

      Poista