maanantai 8. elokuuta 2016

Green skirt


Paita H&M // Hame Zara // Kengät DinSko // Laukku Kirppari (?) // Aurinkolasit Gina Tricot

Olin kolme päivää Kuopiossa ja onnekseni tuona aikana sain kuvattua jopa kahdet asukuvat ihanien bloggaajatyttöjen toimesta. Viime postauksessa esiin pääsi uutukainen musta maksimekko ja nyt esittelyyn pääsee vihreä maksihame, jonka ostin tämän kesän Tallinnan reissulta. Rakastan tuota hametta ja erityisesti sen väriä! ♥ Tuo maksihame on ollut nyt kesän mittaan jo monesti käytössä ja tällä kertaa se yhdistyi kivasti harmaaseen pitkähihaiseen. Ihan liian vähän tulee käytettyä värejä, mutta viimeisen vuoden aikana olen kovasti tykästynyt vihreään väritykseen. Itse asiassa tuolta Tallinnan reissulta matkaani lähti kolme vihreää vaatekappaletta: tämä hame, takki (liehuke, mikä onkaan) sekä housut, mutta valitettavasti tämä ihanat vihreät pöksyt menivät heti ensimmäisellä käyttökerralla rikki. Edes ulko-ovesta en päässyt ulos, kun heikosti tehty sauma ratkesi. Hienoa...

Nämä kuvat on napannut upea Kata, jonka kanssa etsimme pitkään sopivaa kuvauspaikkaa ja lopulta päädyimme kirkon portaille, joka osoittautui oikein kivaksi ratkaisuksi. Aina välillä kuvauspaikan keksiminen voi olla yllättävän vaikeaa, vaikka Kuopiossa hyviä paikkoja tuntui olevan paljon enemmän kuin täällä Lahdessa. Vaikka tuulinen sää ja auki olevat hiukset eivät olleet kovin hyvä yhdistelmä, niin oli todella mukavaa kuvailla Katan kanssa ja tutustua tuohon neitiin paremmin, koska olemme täällä blogimaailmassa tunteneet toisemme jo varmaan muutaman vuoden ajan!

Viime viikko oli todella ihana ja aika meni todella vauhdikkaissa merkeissä, joten tämän lomaviikon aion ottaa rennommin. Ensi maanantaina on taas paluu arkeen ja työelämään, mutta onneksi on vielä tämä viikko aikaa olla ja nauttia lomasta ♥ Mitäs te pidätte asusta? Entä onko siellä muita, joilla lomaa on vielä jäljellä?
-Ellanoora


18 kommenttia :

  1. Tosi upeen värinen hame, vaikka en yleensä tykkää vihreestä väristä itelläni mut ton voisin napata omaan vaatekaappiin :)

    Mulla alkaa huomenna jo koulu, nyyh. Mutta saapahan arkirytmin elämään :D

    Http://msnoorv.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi ja vihreä on sellaiset värit, joihin olen hiljalleen tykästynyt! Kiva kuulla, että tykkäät :) Voi kun itselläkin alkaisi koulu! :D Mutta tuo on totta, että on kiva saada rytmi takaisin.

      Poista
  2. Tuo hameen väri on vangitseva!

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtava tosiaan asu ja tuo hame, mulla ei yhtään vihreetä omasta vaatekaapista löydy mutta kuten Sirpalekin sanoi, tuo väri on vangitseva ♥ Ihana että sulla on vielä tämä viikko aikaa lomailla että saat viettää myös rennomman lomaviikon:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata ❤ Tämä lomaviikko tulee vielä ehdottomasti tarpeeseen :)

      Poista
  4. Loma vasta alkaa tämän viikon jälkeen!

    VastaaPoista
  5. Tää hame on ihana! ♥ Vitsti kuinka kauniisti se istuukaan ja sopii sulle :)) Mulla ei montaa vihreää vaatetta taida ollakkaan, hmmm...mutta huomasi että tämä oli kesän yksi suosikki väri kun sitä ainakin meillä Lindexillä oli paljon! :D Kivaa lomaviikkoa vielä sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti ❤ Vihreä on nätti väri ja sitä näkyy nyt kyllä paljon pukeutumisessa :)

      Poista
  6. Tosi hyvännäkönen toi hame, ihana väri!♥

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis mekko. En osaisi käyttää tuollaista mutta sinulle se sopii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau miten kiva toi hame! Vihree ei oo koskaa oikeen ollu mun juttu, mutta tuo hame näyttää tosi kivalta ja väri toimii!! :)

      Poista
    2. Kiitoksia ♥ Ennen en omistanut yhtään vihreää vaatetta, mutta pikku hiljaa sitäkin väriä on kerääntynyt vaatekaappiin!

      Poista
  8. Ihana asu, tuo vihreä väri näyttää sulla tosi hyvältä! :-)

    VastaaPoista