keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

PuhelinPuhelinPuhelin


Pääsykoeurakka on nyt kovassa vauhdissa ja Vakavaa luetaan niin ahkerasti kuin vain pystytään. Muutamana päivänä motivaatio oli aivan hukassa, mutta sitten minut pelasti Heiwayn naiset, jotka tarjosi minulle Vakavasti -sovellusta. Tuossa sovelluksesta löytyy yli 500 monivalintakysymystä kaikista kuudesta artikkelista ja voin kertoa, että tuo on aivan mahtava juttu! Kysymyksiä on mukava pohtia niin aamupalapöydässä kuin sängyssä juuri ennen nukkumaanmenoa ja vaikkapa silloinkin, kun kirja ei houkuta laisinkaan. Eli iso peukku tälle sovellukselle! // Me ostetaan hyvin harvoin meille mitään pullia/leivonnaisia/keksejä, mutta Arto yllätti eräs päivä ja toi todella herkullisia viinereitä koululta. Oi sitä onnea, kun aamulla sai nenän eteen kahvimukin ja viinerin! Kyllä pääsykokeisiin lukeminen voi olla nautinnollistakin ;) // Oi että nuo tulppaanit oli niin kauniita! Ostin noita ennen valkoisia tulppaaneja, jotka kuihtui ihan päivässä tai parissa (en tiedä oliko vika minussa vai missä), mutta nämä yksilöt koristi meidän keittiönpöytää pitkän aikaa. Kevät ja tulppaanit, ah ♥ // Eilen lenkillä nappasin tämän kuvan ja jostain syystä tykkään tuosta kuvasta suuresti. Ehkä se on vain tuo kaunis taivas ja keväinen fiilis, joka saa tykkäämään hieman hassuistakin asioista :)


Kiitos ihanan työkaverini nyt minulta löytyy molemmat ruotsimuumit! Tykkään hurjasti tuosta vaaleanpunaisesta mukista, joten sain siitä nyt toisen kappaleen itselle, eli toinen on vitriinissä turvassa ja toinen pääsee ihan käyttöön. Sininen muki on ihan hauska, mutta ei mielestäni niin kiva kuin vaaleanpunainen, joten sille en hommannut nyt toista kaveriksi. Löytyykö muilta muumihulluilta jo molemmat mukit? // Vielä sitä aikaa, kun ei tarvinnut olla nenä kiinni pääsykoekirjassa. Cosmo, Kinderit ja kahvi ♥ Kuulostaa niin ihanalta ajatukselta! Ja älkää nyt ymmärtäkö minua väärin. Jollain hassulla tavalla nautin myös tästä pääsykoeurakasta, vaikka välillä se onkin melko stressaavaa. // Olen niin onnellinen, että minulta löytyy nykyään kiharrin, jolla saa niin nätiti ja pitkäkestoiset kiharat! Tästä kuvasta muuten huomaa, että hiukseni on kasvanut  hurjan pitkiksi! Latvat tosin alkaa olemaan melko heikossa kunnossa, joten mieluusti ottaisin nyt itselleni henkilökohtaisen kampaajan kylään. Eevi? Taru? // Ja tämäkin ennen Vakavaa. Pitkästä aikaa tuli otettua värityskirja esiin ja oli kyllä todella nautinnollista kuluttaa iltaa väritellen. Lopputulos ei ole parhaimmistoa, mutta aina ei voi onnistua. 


Ostin Artolle synttärilahjaksi Cards Against Humanity -pelin, joka taisi olla ihan mieluinen lahja herralle. Pelin idea on hauska (jos olet kauhea ihminen ja omaat epämääräisen huumorintajun), mutta tällaiselle kielitaidottomalle se saattaa tuottaa harmaita hiuksia ja osa vitseistä voi mennä kovaa ja korkealta yli. Jos sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan tuota peliä, niin rohkeasti vain mukaan! Jos et ole kuullutkaan aikaisemmin pelistä, niin tee pikainen googletus, niin pelin idea selkenee kuvahaun kautta hyvinkin nopeasti :) // Katsokaa kuinka suloisia purkkeja ostin Tigerista! Ostin tuon sekä sinikannellisen purkin pystyraidoilla ja Arton alkureaktiosta huolimatta hän on nyt ominut itselleen täysin tuon toisen purkin. Nuo on nyt todella kovassa käytössä meillä! // Olen nyt muutaman kerran kokeillut Chiapuuroa aamupalaksi ja rumasta ulkonäöstä sekä oudosta rakenteesta huolimatta tuo on noussut uudeksi suosikiksi. Itse olen tehnyt tuon vaniljanmakuiseen soijamaitoon ja ai että siitä tulee hyvää! Eli ei muuta kuin pari desiä mieleistä nestettä (manteli- soija- kookosmaito..) ja noin kaksi ruokalusikallista siemeniä. Sekoita hieman ja laita jääkaappiin yöksi. Aamulla (tai miksei jo illallakin) lisää mieluisat marjat ja hedelmät joukkoon ja sitten vain herkuttelemaan! Voin suositella :) // Pikkusiskot, ah mikä ihana tekosyy lähteä katsomaan animaatioita leffaan ;) Käytiin tosiaankin katsomassa Zootropolis ja oli todella hyvä leffa. Tykkäsin!

Tänään Verkkovalmennuksen sivut ovat hieman takkuilleet, mutta lukemista on kumminkin keretty harrastamaan ihan mukavat määrät, niin nyt oli hyvä hetki tulla päivittämään tänne puhelimesta löytyneitä kuvia! Ihanaa viikonjatkoa kaikille ♥
-Ellanoora

8 kommenttia :

  1. Ihania kännykuvia... <3 Tsemppii luku-urakkaan! :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja noi sun väritykset on vaan toinen toistaan upeampia, oot niin taitava ja sulla on silmää! Tsemppiä lukemiseen ♥ Multakin löytyy nuo muumimukit ja tykkälen älyttömästi 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihanasti sanottu ♥ Innolla odottelen kesämukia, joka tulee ihan just!!

      Poista
  3. Kivoja nää puhelinkuva postaukset! :) ihailen kyllä aina noita sun värityksiä! ♥ Kaivoin oikeestaan itekkin mun värityskirjan esille jos tulis vaikka väriteltyä silloin tällöin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos paljon ❤ Juu kyllä paljon useammin tulee väriteltyä kun se kirja on vieressä!

      Poista