keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Red Nikes


Takki H&M // Huivi Only // Paita Kirppari (H&M) // Farkut Gina Tricot // Kengät fb-kirppari (Nike) // Laukku fb-kirppari (?)

Syksy alkaa olemaan jo pitkällä ja pikku hiljaa pitäisi käydä kaivamassa talvitakit kellarista esiin. Aamuisin ja iltaisin on jo todella kylmä ja hanskat sekä pipot onkin olleet jo pienen hetken ahkerassa käytössä. Vielä toistaiseki yritän pärjätä syystakeilla, mutta saa nähdä kuinka kauan niillä pärjää...
Tänään kaunis vaalea syystakkini yhdistyi mustaan ja punaiseen hyvinkin yksinkertaiseen asuun. Töihin ei aina jaksa tai edes viitsi panostaa kovinkaan paljoa, vaan tärkeintä on rennot sekä mukavat vaatteet. Tänään ruutupaita ja mustat farkut toimi oikein kivasti viileän päivän asuna ja uudet ihanat Niken kengät sai minut tykkämään tästä asusta enemmän kuin paljon!

Bongasin nuo ihanuudet fb-kirpparilta ja onneksi minä nopeimpana sain ne itselleni. Kengät on ollut edellisellä omistajalla vain pari kertaa käytössä ja sen kyllä huomaa. Uudet Nikeni on supermukavat jalassa ja aivan ihanan väriset! Kenkäkokoelmani värimaailma on melko yksipuolinen, mutta aina vällä pitää hieman repäistä ja nyt minulla on todella upeat Niket kenkävalikoimassani ♥

Pidättekö uusista kengistäni yhtä paljon kuin minä? Entä mitä tykkäätte asukokonaisuudesta?
-Ellanoora
 

12 kommenttia :

  1. Ihana asu ja nuo punaiset Niket piristävät kivasti :) Tilasin juuri äsken samanlaiset (mutta päädyin kuitenkin tylsiin mustiin, en uskaltanut vielä kokeilla mitään värikästä), kiva kuulla että ne on mukavat jalassa!

    http://www.lily.fi/blogit/naked-truth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos olisin kaupasta ostanut nuo, niin todennäköisesti itsekin olisin päätynyt mustiin... Kirppariryhmässä nuo kumminkin kiinnitti mun huomion ja edullisen hinnan takia ajattelin repäistä! Jotenkin se on aina kumminkin helpompaa ottaa se tuttu ja turvallinen musta :D Toivottavasti tykkäät sun kengistä!

      Poista
  2. Eikää miten ihanat !! Mäki haluun noi! :D tosi kiva asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! On ne kyllä ihanat ❤

      Poista
  3. Oij punainen on mun mieleeni, joten on kyllä ihanat Niket. ♥ Käy hyvin ton ruutupaidan kanssa ♥_♥ Kokonaisuus on muutenkin ihana:) Mä varmaan aina sanon tämän kun nään tuon sun takin, mutta siis mä vaan niin rakastan tuota takkia ja harmittaa kun en sitä itelle sillon ostanut:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin oikein sävysävyyn eilen :) Mutta kiitos kovasti Kata ❤ Heh, voi että :D Toivottavasti tuollainen takki tulisi vielä sua vastaan!

      Poista
  4. Noi kengät!!!! *sydänsilmäemoji* en kestä miten ihanat! :) <3

    VastaaPoista
  5. Apuaaa mitkä ihanuus Niket!! ♥ ja koko asukin on tosi kiva!

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis asu ja aiva erityisen ihanat Niket <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Niket on ollut nyt ahkerassa käytössä :)

      Poista