maanantai 19. lokakuuta 2015

Uuden puhelimen kuvasaldoa

Olen ollut viikon verran uuden puhelimen omistaja ja olen aivan rakastunut uutukaiseen luuriini! Aluksi ajatuksissani oli lähteä puhelinostoksille vasta joulun aikoihin, mutta vanha puhelin alkoi olemaan siinä kunnossa, että uudempi puhelin oli parempi vaihtoehto kuin vanhalla kitkuttelu. Pitkän pohdinnan jälkeen valitsin itselleni Huawei honor seiskan, joka on tässä viikon käytön jälkeen osoittautunut huippuvalinnaksi! Uusi puhelin toimii ihanan nopeasti ja kameraan olen aivan rakastunut ♥ Ennen tein puhelinkuvapostauksia noin kerran kuukaudessa, mutta nyt viikon jälkeen minulla on kasassa saman verran kuvia kuin ennen sain räpsittyä siinä kuukaudessa. 

Eilen valokarnevaaleilla oli ihan mahtavaa! Paljon ihmisiä, upeat valaistukset, ihanaa seuraa ja hieno ilotulitus jajajajaaa. Meinattiin olla menemättä, mutta onneksi mentiin ja oltiin loppuun saakka! // Ihania maisemia lenkillä ♥ Ja voinko vähän hehkuttaa tätä kameraa? Tämä on nimittäin ihan huippu!! // Vielä löytyy vihreitäkin lehtiä puista. // Herkkujätskiä Ciao Caffeessa, namii! Cinde on ehdottomasti lempparein maku kaikista niistä vaihtuvista vaihtoehdoista. Ja siis tuohan maistuu ihan kinderille :)

En muista milloin viimeksi olisin päässyt maailmanpyörään (Jos kesäistä London eyetä ei lasketa mukaan :D) mutta oli ihan puolen tunnin jonottamisen arvoista! // Syksyn upeita värejä ♥ // Ja niin ihana Olivia ♥ Meillä on nyt muutamana päivänä ollut paljon kavereita käymässä ja nyt asunnon hiljennyttyä neiti on aivan väsähtänyt. // I love me -messut Eevin kanssa ja heti oltiin osallistumassa kaikenlaisiin kisoihin. Uskalla olla...

Auringonsäteet paistoi upeasti metsään ja se korosti hienosti puiden värejä. Syksy osaa olla niin kaunis! // Olin aivan hullaantunut niistä kaikista valoista! Niin ja tämähän oli ensimmäinen kertani Linnanmäellä. En tiedä kuinka olen selviytynyt näin vanhaksi ilman yhtäkään lintsireissua, vaikka se on kaikista lähimpänä oleva huvipuisto. // Työkaverin kanssa työpäivän jälkeen vähän herkuttelemassa. Oi että tuo kakkupala oli todella hyvää, namii! // Loman kunniaksi olen kiharrellut hiuksiani.Tosin nuo kiharat pysyi mun hiuksissa ehkä pari tuntia ja sitten niitä ei enää ollutkaan, vaikka oli muotoiluvaahtoa ja lakkaa yllinkyllin.

Tänään Eevi taiteli upean letin mun hiuksiin. Voi kun itsekin osaisi tehdä jotain nättejä kampauksia...// Ensimmäistä kertaa käymässä friends&brgrs:ssa enkä ole ikinä syönyt missään noin hyvää hamppariateriaa. Suosittelen! // Aamukahvi uudesta muumimukista. Tuo uusi talvimuki on todella kaunis ja lempparein moniin vuosiin ilmestyneistä talvisesonkimukeista. // Auringonpaiste ja niin ihanat keltaiset koivut ♥

Miltä teidän silmäänne näyttävät nämä uudella puhelimella napatut kuvat? Muistakaa, että instassa minua pystyy seuraamaan nimimerkillä ellanooran ja nykyään snäppäilen melko ahkerasti, eli snapchatista minut löytää nimimerkillä ellanooor

Rentouttavaa syysloman jatkoa kaikille niillä kenellä on lomaa ja mukacaa viikona jatkoa kaikille muille ♥ Itse ainakin otan kaiken ilon irti tästä seitsemän päivää kestävästä lomailusta!
-Ellanoora




10 kommenttia :

  1. Nää sun kuvapostaukset on aina niin kivoja! <3

    VastaaPoista
  2. No nyt on phonessa kameraa kerrakseen;) Ihanan laadukkaita kuvia. Mua harmittaa kun tuo puhelimella kuvailu ei vaan oo mun juttu, eilen lisäsin instaan kuvan ja katsoin millon viimeksi olin lisännyt. 5 päivää sitten!!!! Onkohan koskaan vielä ollu noin pitkää väliä:') No töitä oli paljon joten eihän sitä muuta elämää ehtinyt tapahtua:) Anyway ihana olisi ollut nuo valokarnevaalit ja I love me messut. Messuille piti suunnata mutta on niin paljon muuta tässä loppuvuodesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on juu, tällä kelpaa räpsiä kuvia! Välillä itelläki tulee taukoja, mutta se on ihan ymmärrettävää kiireiden takia.. Jos ensi vuonna pääsisit molemmille! Oli nimittäin ihan mahtava ja hyvin antoisa päivä :)

      Poista
  3. Nää postaukset on aina kivoja luettavaa! :) Ja pitäisi kyllä kännykällä kuvailla paljon enemmän, kun nykyään niissä kaikissa on suhkot hyvät kameratkin! :D Paljon oot tehnyt kivoja juttuja viime aikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ite otan nykyään suht paljon kuvia puhelimella, mutta kamera taas on jäänyt unholaan..

      Poista
  4. Toi Eevin tekemä letti on superihana ja sopii sulle tosi hyvin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eevi on kyllä todella taitava ja letistä tuli aivan ihana :)

      Poista
  5. Nämä puhelinkuva postaukset on just kivoja! :) Saa jotenkin paremman kuvan bloggaajan elämästä kuin mitä ehkä ihan normi postauksista sais :) Ps. vitsi kuinka suloinen tuo yhdessä kuvassa oleva hauveli ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kiitos sulle paljon :) Ja hauveli on meidän ihana Olivia <3

      Poista