tiistai 15. syyskuuta 2015

Instagram + Snapchat

Olen ollut viimeisen kuukauden ajan hyvin hiljaisena somessa. Blogia ja instagramia on tullut päivitettyä todella vähän eikä se johdu kyllästymisestä tai kiireestä, koska intoa riittää enkä tällä hetkellä elä mitään hurjan kiireistäkään ajanjaksoa. Ehkä olen vain laiskistunut tai sitten mun elämästä on tullut tylsää? :D No mutta kumminkin, nyt on aika taas kurkata, että mitä kaikkea puhelimeni on syönyt sisäänsä. Tein tällä viikolla myös hyvin radikaalin ratkaisun ja liityin Snapchattiin (!!!) nimimerkillä ellanooor.


Ihan lempparitekeminen tällä hetkellä on tuo värityskirja ♥ Se on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia ja niitä väritellessä vierähtää tunti jos toinenkin. Suosittelen kokeilemaan värittelyä! // Herkullista mustikka-mansikkapiirakkaa tekemässä. Päälle vielä vanilijakastiketta, niin oi että mitä herkkua! // Uuden koulurakennuksen kunniaksi. Ollaan oltu väistötiloissa ja nyt on uusi koulu valmis ja muutettu sinne. Kyllä nyt kelpaa tehdä töitä uusissa ja upeissa tiloissa // Olivia oli minun kipeänä ollessa aivan ihanaa seuraa ♥ Tuli viereen (tai päälle) nukkumaan ja piristi olemuksellaan tätä nuhanenää.


Olivia on aina ihan intona, kun lenkiltä löytyy pallo. Sillä leikkiessä vierähtää hetki jos toinenkin // Työpäivä mitä mahtavimmissa merkeissä! Ekaluokkalaisten kanssa vietimme koulujen alussa päivän eräässä leirikeskuksessa ja mukavaa oli // Upeita pilviä, joita ihmettelimme äidin kanssa koko automatkan ajan. Molemmat harmitteli puhelimien huonoutta, mutta jonkinmoiset kuvat saimme autosta napattua // Kaverin kanssa kahvittelemassa ihastuttavassa kahvilassa. Itsetehtyä jääteetä, vuohenjuustopiirakkaa ja pieni suklaaherkku, oi nam! 


Olivia hyppäsi tuossa eräs päivä meidän ikkunalaudalle itse eikä raukka sitten päässyt sieltä pois. Aina välillä me tykätään istuskella tuossa ikkunalaudalla yhdessä ja ihmetellä kadun menoa ja nyt neiti päätti itsekseen mennä tuohon hengailemaan // Taas yksi ilta vietetty värityskuvien parissa. Katsokaa nyt noita ihania kuvia mitä tuossa kirjassa on! // Jälleen upea loppukesän taivas, jota ihailin iltalenkillä // Mamma Mariasta saa mitä parhaimpia pizzoja ja tuo on ehdoton lemppari.

Vihersmoothieta, teetä, mansikoita ja mustikoita. Luulisi, että noilla evästyksillä olisi flunssa lähtenyt nopeasti tiehensä, mutta sitkeänä se oli, vaikka kuinka yritti syödä marjoja ja muita terveellisyyksiä // Ostin ihanan keltaisia kukkia ja mietin mihin maljakkoon voisin pistää ne. Vitriinistä bongasin täysin käyttämättömän muumikannun ja kukat sopi tuohon oikein kivasti // Syksy tulee! Keltaiset Hait otettu taas käyttöön // Olen koko kesän ihastellut Torilla olevia suuria kukka-asetelmia. On ne niin nättejä ja tuo kivaa ilmettä Lahden hieman tylsähkölle torille.

Ja sitten se Snpachat... En olisi uskonut, että tulen ikinä lataamaan tuota itselle, mutta heikkona hetkenä puhelimessa olikin yhtäkkiä Snapchat. Pari päivää ihmettelin ja meinasin jopa poistaa koko sovelluksen, mutta sitten innostuin asiasta! Saa nähdä miten käy, mutta itseni tuntien innostun tuosta valtavasti :D


Jos sinulta löytyy Snapchat, niin kerro toki! Mielleläni lisäilen seurattavia listalleni :) Nyt hyvät yöt ja mukavaa viikon jatkoa ♥
-Ellanoora 

4 kommenttia :

  1. Toi muumikannu on huippukaunis, sopii niin hyvin kukkien kanssa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niinpä! Hetki meni tajutessa, että kannua voi käyttää myös maljakkona :)

      Poista
  2. Mä ihailen tuota sun tyyliäsi värittää, oot ihan oikeesti aika hyvä !!♥_♥ Mulla ois sellanen postaustoive sulta että kun oot saanut paljon väriteltyä niin voisitko tehdä postauksen missä näytät ne meille? ;) Ja tuo kannumaljakko on ihan loistava idea! Mulla ois tuolla kaapissa Muumi Seikkailu kannu käyttämättömänä joten toi ois hauska idea. Eka pitäs vaan ostaa niitä kukkia mikä on mulle hankalaa..^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos paljon Kata! Ihana kuulla :) Ja juu, tuo onkin kiva postausidea! Nyt voi hyvin ostaa noita kannuja lisää, kun keksi ihan uuden käyttötarkoituksen niille ;)

      Poista