lauantai 19. syyskuuta 2015

Autumn is here


Trenssi H&M // T-paita Gina Tricot // Farkut Gina Tricot // Nilkkurit fb-kirppari

Pitkän työviikon jälkeen halusin päälleni jotain mukavaa ja rentoa, mutta kumminkin myös jotain siistiä ja nättiä. Tykästyin tähän kokonaisuuteen kovasti ja se oli juuri sitä mitä hain! Siniset farkut ja vihreä uusi t-paitani on kivan rento yhdistelmä, mutta aivan ihana trenssini ja mustat nilkkurit toi tähän tavalliseen asuun hieman eloa ja ryhtiä. Muutamat korut vielä lisäksi ja hiukset nutturalle, niin tällä kokonaisuudella vietti koko lauantain ilman ongelmia. Mitä te pidätte tästä asusta?

Tajusin, että viimeisimmistä asukuvista on vierähtänyt jo pieni ikuisuus ja tämän olevan ensimmäinen syksyinen asu täällä blogin puolella! Lehdet ovat alkaneet pikku hiljaa muuttamaan väritystään ja jo ensimmäiset lehdet ovat tipahtaneet puista. Syystakit on kaivettu esiin ja kaupoissa hypistelen toinen toistaan lämpöisemmän näköisiä huiveja sekä neuleita. Ensimmäistä kertaa on myös vedetty talvikengät jalkaan, hui! Syyskuu on kohta ohi ja lokakuu tekee kovaa vauhtia tuloaan. Oletteko huomannut kuinka päivätkin ovat jo paljon lyhyempiä? Iltalenkillä on jo aivan pimeää ja aamulla herätessäkin joutuu pienen hetken kärsimään synkkyydestä. Itse en yhtään odota tuota pimeää ajanjaksoa, kun aamulla herätessä on säkkipimeää ja hämäryys alkaa jo siinä kolmen aikaa päivällä. Juuri mietin, että pitäisi taas alkaa syömään enemmän vitamiineja, koska pieni syysväsymys on tässä iskemässä.

Syksyssä on paljon huonoja puolia, mutta onnkesi siitäkin löytyy niitä positiivisakin asioita, kuten ihanat koti-illat kynttilän valossa ja upeat värit luonnossa ♥ Mitä ajatuksia syksyn saapuminen herättää teissä?
-Ellanoora

 

16 kommenttia :

  1. ihana syysasu!! ja hirmu söpö nuttura<3 syyskuussa on niin mukava kerrospukeutua ! kunhan aurinko vain enemmän paistais, niin ois täydellistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Joo kerrospukeutuminen on mukavaa vaihtelua kesän liehukkeille! Aurinkoinen syksy on ihanaa aikaa :)

      Poista
  2. Mun huomio kiinnittyi sun meikkiin, tosi hyvältä näyttää :) Ja muutenkin oot niin nättinä näis kuvis!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva syysasu, upea tuo trenssi! ♥ ja oij, mä niin tykkään syksystä ja syyspukeutumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Syyspukeutuminen on niin monipuolista verrattuna kesään :)

      Poista
  4. TYKKÄÄN TYKKÄÄN! <3 Toi paita on hirmukiva, sopii sulle täydellisesti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! Tykkään tuon paidan väristä kovasti :)

      Poista
  5. Oiii ihana asu ja toi takki... ♥ Sulle sopii nuttura ihan älyhyvin :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ❤ Nuttura niin kiva kampaus, kun se on superhelppo ja nopea tehdä, mutta samalla myös kivan näyttävä :)

      Poista
  6. ihania kuvia ♥ voi kun siellä on niin syksyistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Juu kyllä se syksy tulee kovaa vauhtia!

      Poista
  7. Oot sä kyllä kaunis nainen ei voi muuta sanoa:3 Nuttura on niin suloinen ja käy asuun todella hyvin. Tuo trenssi ♥♥ Mä niin haluan oman trenssin muttei vaan löydy mielestä! Ainoa kriteeri: PUNAINEN ja tietysti istuva sen olla pitää;;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanainen ❤ Tuo trenssi tuli ihan sattumalta vastaan ja se oli juuri sitä mitä halusinkin! Mutta voi että, punainen trenssi kuulostaa todella upealta!

      Poista