lauantai 15. marraskuuta 2014

Sweater Weather Tag

Sain kuukausi sitten Essiltä haasteen, jonka olemassa olon unohdin jostain syystä hyvinkin nopeasti. Tänään tämä yhtäkkiä muistui mieleeni, kun pohdiskelin, että mitä ihmettä voisin poistailla, kun pää lyö ihan tyhjää postausideoiden suhteen. Mietin hetken, että onko liian myöhäistä tehdä tätä haastetta, mutta onhan se syksy vieläkin, joten miksi en tässä vaiheessa tekisi tätä :)


1. LEMPI TUOKSUKYNTTILÄ?
Syksyllä ja talvella on aivan ihanaa polttaa kynttilöitä, mutta minulla on tainnut tasan kerran olla yksi vanilijantuoksuinen kynttilä ja siihen onkin sitten tuoksykynttilöiden omistaminen jäänyt. Ehkä voisin tehdä reissun Finnmarin tehtaanmyymälään ja täydentää taas kynttilävarastoja ja siinä samalla korjata tuoksykynttilöiden tilanne, sillä ne olisivat varmasti aivan ihania! Saa tosin nähdä kuinka vaikeaa nyt on polttaa kynttilöitä, ettei tuo karvainen neiti käy polttamassa partakarvojaan niihin vahingossakaan...
 
2. KAHVI, TEE VAI KAAKAO?
Näissä kaikissa on omat hyvät puolensa ja kaikkia tykkään juoda, mutta vastataan kumminkin kaakao, vaikka teetä näistä kolmesta juomasta tulee juotua eniten. Kuuma kaako on todella herkullista ja se lämmittää talvella mukavasti ♥ Aina kun menee kavereiden kanssa "kahville", niin todellisuudessa minun kupistani löytyy lähes poikkeuksetta kaakaota.




3. MUUTTUUKO MEIKKIRUTIINISI VUODENAJAN VAIHTUESSA?
Keväällä hommasin itselle volyymiripset ja siitä lähtien meikkirutiinit on pysynyt melko samana vuodenajasta riippumatta. Naamaan tulee laitettua vain meikkivoidetta sekä kulmiin kulmakynää, mutta on tottakai välillä mukava käyttää esimerkiksi luomiväriä tai tehdä rajauksia silmiin. Toki nyt syksyllä ja talvella tulee läträttyä paljon erilaisten rasvojen kanssa, kun kädet ja naama kuivuu niin helposti.
 
 
4. LEMPI JOULURUOKA?
Oi voi.. Odottelen jo niin kovasti niitä kaikkia notkuvia joulupöytiä joihin kohta pääsee! Kalat, kinkku, rosolli (sekä tietenkin siihen kuuluva vaalenpunainen kermavaahto), joulutortut ja Fazerin piparisuklaa on  herkut, joiden kimppuun pääsemistä odottelen eniten ♥
 
5.HATUT VAI HUIVIT?
Huiveja tulee syksyllä ja talvella käytettyä päivittäin ihan sisätiloissakin, kun töissä ollessa on sen verran viileää. Lämpöisiä huiveja löytyy minulta kasapäin ja tälläkin hetkellä kuolaan yhtä huivia Vilasta, mutta en ainakaan vielä ole sitä käynyt itselle hommaamassa. Pipoja tulee talvella jonkin verran tottakai käytettyä ja tänä vuonna varmasti enemmänkin, kun on ala-asteella töissä, mutta muunlaisia hattuja en oikein osaa käyttää. Eli huivit vievät ainakin toistaiseksi voiton.


6. ENITEN PIDETTY VILLAPAITA?
Mm.. Kaikkia omistamiani villapaitoja ja neuleita tulee käytettyä melko tasaisesti, eli on vaikea sanoa suosikkia. Kirkkaan pinkki neule on todella pirteä ilmestys, joten jos lemppari pitää valita, niin sanotaan se :)

7. SYKSYINEN KYNSILAKKA, JOKA KAIKKIEN TÄYTYY OMISTAA?
Viininpunainen on niin kovaa huutoa, että pakko sanoa se!

8. FUTISPELIT VAI LEHTIKASAAN HYPPIMINEN?
Futispelit eivät ikinä ole olleet minua varten, mutta värikkäät lehtikasat kutkuttavat aina. 


 
9. PILLIFARKUT VAI LEGGINSIT?
Pillifarkut ehdottomasti. Eipä ole pitkiin aikoihin tullut käytettyä legginssejä, vaikka olisi nekin kivat ylisuuren paida, huivin ja vaikkapa ylipolvensaappaiden kanssa.

10. BOOTSIT (TALVIKENGÄT) VAI UGGIT?
Aidot Uggit ovat olleet jo muutamana talvena ostoslistalla, mutta enpä ole niitä vieläkään ostanut. Jos tämä talvi on kunnon talvi, eli on paljon pakkasta ja lunta, niin sitten käyn Uggit itselle hommaamassa! Meinasin viime talvena jo Uggit ostaa, mutta talvi oli niin surkea, että en viitsinyt rahojani niihin laittaa. Uggit on söpöt ja voi olla varma, että varpaset ei jäädy, mutta erilaisia bootseja ja muita talvikenkiä löytyy minulta vaikka kuinka monet ja niitä tuleekin enemmän käytettyä. Heti ilmojen viilennyttyä kaivoin syys/talvibootsit esiin ja niitä olen jo varmaan yli kuukauden päivät käyttänyt. Tennarit on jo kaapeissa talviunilla.

11. EHDOTTOMIN LEMPPARIASIA SYKSYSSÄ?
Alkusyksyn upeat värit, kynttilät, jouluvalot (ne saa laittaa heti marraskuun alussa ikkunaan), joulun odotus ja rauhalliset koti-illat ♥

12. MILLAINEN SYYSSÄÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ PAIKASSA, JOSSA ASUT?
Enää ei ole tietoakaan kauniista väreista, vaan harmaus ja pimeys on vallitsevat sävyt. Tällä hetkellä mittari on nollassa ja toivon kovasti, että lunta sataisi, jotta olisi valoisampaa. Olisi mahtavaa, jos synttäreilleni sataisi pysyvä lumi ja omasta puolesta lumi voisi pysytellä maassa ihan sinne maaliskuulle saakka. 
 
 
Olipas mukavaa tehdä tällainen haaste ja palata näihin syksyisiin kuviin, joista löytyy niin kauniita värejä! Jos tunnet halua toteuttaa tällaisen postauksen, niin antaa mennä :) Meillä on tänään Arton kanssa "lapsivapaailta", kun äiti kysyi, että haluaisiko Olivia tulla hoitoon. Me toki suostuimme ja nautimme siitä, ettei tarvitse lähteä ilta- ja aamulenkille, vaikka kotiin tultaessa oli hyvin outoa, kun iloinen karvapallero ei ollutkaan vastassa. Me aiomme katsella leffaa, herkutella ja huomenna nukkua pitkään, ihanaa! Mukavaa lauantai-illan jatkoa teille ♥
-Ellanoora




8 kommenttia :

  1. Kiva postaus! Näitä haasteita on mukava lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itekin tykkään lueskella tällaisia haastepostauksia.

      Poista
  2. Tosi kiva postaus!! ♥ Taidampa toteuttaa itsekin jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
  3. Ihana oli lukea tällainen postaus! Kivaa vaihtelua kaiken keskellä:) Uggit, suosittelen niitä kaikella sillä lämmöllä mitä ne jaloillekin tuovat;D ♥ Mukavat, pehmoiset ja lämpimät jalassa! Kauniita kuvia, tuo kolmas on hurjan ihana kuva susta, tuli ihan hymy omillekin huulille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Juu on ne uggit hommattava jos pakkasta on! Niin monta vuotta niitä olen tahtonut..

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia! Varsinkin tuo ensimmäinen missä on nuo pallot tuossa lasipurkissa:) Sulla on muutenkin todella kivanoloinen blogi! :)

    VastaaPoista