keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Through my phone


Ranskan kuvia vielä hieman... Ensimmäisen illan iltapala, kun pääsimme Arton kanssa hotellille. Croissantteja ja tuoreita hedelmiä, nam! // Toissa päiväisen asun kuvailuja puhelimella. Tykkään tuosta paidasta! // Ostin kauniita pinkkejä tulppaaneja, jotka tuovat ihanasti kevään tuntua meidän keittiöön. Kotona pitäisi aina olla kukkia piristämässä. // Lähes joka päivä ajatukseni karkaavat takasin Pariisiin. Tuonne on ikävä takaisin!


Viikonloppuna töistä päästyä taivas oli todella nätin värinen, vaaleanpunaista ja sinistä ♥ Ihanaa, kun illat alkavat olemaan jo paljon valoisempia. Kyllä se kesä sieltä tulee. // Nättejä päiviä on riittänyt ja aurinkolasit on saanut kaivaa vihdoinkin esiin. Pitäisi muuten mennä täydentämään aurinkolasivarastoa.. // Eilen oli suloinen vieras illalla viihdyttämässä mua. Koirakuume ei tästä helpottunut. // Launataina silmät meinasi tippua päästä, kun ulkona olikin jälleen kunnon talvi. Tuollaista lumimäärää kaipasin silloin jouluna!

Ja instagramista minut löytää edelleenkin nimellä ellanooran.

-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Kamala kun näki tuon Eiffel tornin.. Tuli itsellekin ikävä. Pariisi on sellainen paikka , kun siellä kerran käy, sinne jää pala sydämmestä ainiaaksi.. D: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Seuraavalla kerralla siellä on oltava pidemmän aikaa ♥

   Poista
 2. Tulppaaneille riittää matala vesi, niin ne varret ei ala venymään hullunaan :) Oli pakko huomauttaa, kun mullekin siitä sanottiin pari viikkoa sitten :D Olen myös tulppaaneiden ystävä.
  Toi aurinkolasi-kuva on tosi hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon vinkistä! Empäs tiennytkään tuollaista :)

   Poista
 3. Varmasti mieli tekee takaisin Pariisiin, tuttu tunne aina kun jostain ulkomailta palaa tänne Suomeen! Ihana tuo kuva joka otettu aurinkolasien kautta<3 Ja ja ja aivan ihana tuo Pariisin iltapala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihan totta, matkakuume on kova!

   Poista
 4. Hihi, Papu päässy poseeramaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Se oli niin nätisti mun sylissä :)

   Poista
 5. nää postaukset on aina niin kivoja :) ja nammm mikä herkkuiltapa toi ensimmäisen kuvan ruoka, kelpais itsellekkin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Olisi kiva jos aina jaksaisi panostaa herkullisiin aamu- ja iltapaloihin..

   Poista