torstai 6. maaliskuuta 2014

I'm Ready


Huomenna aikaisin aamulla, tai no oikeastaan yöllä, suuntaamme Arton kanssa lentokentälle ja Pariisia kohti. Kaksi viime päivää olen ollut enemmän kuin innoissani enkä malta odottaa, että huomenna tähän aikaan olemme viettäneet jo monen monta tuntia unelmien kaupungissani, jossa muuten kevät on jo hurjan pitkällä. Suunnitelmia ollaan tehty menemisistämme, mutta mitään liian tarkkoja minuuttiaikatauluja emme ole laatineet, vaan menemme myös fiiliksen mukaan. Tätä matkaa suunnitellessa ja mitä lähemmäs reissu on tullut, niin sitä suurempi matkakuume ainakin minuun on iskenyt. Tahtoisin jo alkaa suunnitella seuraavaa matkaa, mutta jostain syystä Arto on toppuutellut.. No ehkä tämän reissun jälkeen Artokin on yhtä innoissaan matkailusta kuin minä ;)

Aikeissa oli ajastaa teille viikonlopuksi postaus tai pari, mutta en sitten kerennytkään sitä hommaa tekemään, eli täällä blogin puolella minut näkee heti ensi viikon puolella. Instagramissa tulen viikonlopun aikana olemaan varmasti melko aktiivisena. Eli sieltä minut löytää nimellä ellanooran.

Ihan mahtavaa viikonloppua teille jokaiselle!
-Ellanoora

10 kommenttia :

 1. Ihana kaulakoru<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Äää aivan ihanaista matkaa teille, nautihan hirmuisesti ja ota paaaaljon kuvia!:3 Seurailen myös tietty sua instassa ja odottelen kuvia sinnekin;) Pariisi olisi unelma kohde, vielä kerran siis aivan ihanaa matkaa molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos kovasti <3 Otan tästä matkasta kyllä kaiken irti!

   Poista
 3. Kiva postaus ja turvallista matkaa. Jäin seurailmaan sun blogia :) Ois kiva jos liittyisit takas http://wwwthis-is-us.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tulen katselemaan sun blogia :)

   Poista
 4. Ihanaa lomaa teille!:)

  VastaaPoista
 5. huippua matkaa teille, nauttikaa! <3

  VastaaPoista