torstai 7. marraskuuta 2013

Pink


Voisin aloittaa tämän postauksen valitusvirrellä, joita kaikki ovat saaneet lukea vähintäänkin jokatoisesta blogista viime aikoina. Nimittäin tuo pimeys, joka lankeaa jo ennen neljää! Jokaisen asukuvia haluavan bloggaajan painajainen on tuo hirveä pimeys, joka tulee aivan liian aikaisin. Viime päivinä olisin halunnut joka päivä kuvata teille asuni, niin kivoja ne on ollut, mutta mun top ja Arton työvuorot on mennyt niin ristiin, että kuvista on voinut vain haaveilla. Pitäisi varmaan hommata kaukolaukaisin ja jalka kameralle, niin voisin keikkua pihalla niiden kanssa fiksun näköisenä ja saada niitä kuvia aina, kun tahtoo ja tarvitsee..

Tuo pimeys on niin rasittavaa! Päivät ovat todella lyhyitä ja pimeys masentaa. On toki syksyn pimeydessä positiivisiakin aisoita, kuten kynttilät, lämpöiset huovat (tälläkin hetkellä olen kääriytynyt sellaiseen), kuumat juomat ja värikkäät asiat, joita yritän pimeydestä huolimatta tuoda esille esimerkiksi vaatetuksessa. Toivon kumminkin kovasti, että ennen mun synttäreitä olisi lumi maassa (30.11), koska lumi toisi sitä niin kaivattua valoa. Marraskuun lopussa olisi paluu taas kouluun top:n jälkeen ja pitkien linkkumatkojen ajatteleminenkin saa silmät lupsumaan kiinni. Pimeää, kun menee kouluun ja pimeää, kun saapuu kotiin. Ei kiva. Lumi olisi ainakin mun puolesta todella tervetullut asia! Viime talvi oli niin ihana, kun lumi tuli yhtäkkiä ja se myöskin lähti yhdellä kertaa pois. Itse rakastan lumisia talvia!

Yritin hämätä teitä kivalla otsikolla ja ihanilla kuvilla, mutta nyt tuli tosiaankin tällainen valitusvirsi. Tänään voisin mennä ajoissa nukkumaan ja valmistautua huomiseen näyttöön rentouttavien yöunien avulla samalla karistaen tämän negatiivisuuden pois. Pitäkää huomen illalla peukut pystyssä! Luottavaisin mielin olen kumminkin näyttöäni toteuttamassa, mutta muutamat ylimääräiset pystyssä olevat peukut ei tee pahaa ;)
-Ellanoora

14 kommenttia :

 1. Marraskuu on raivostuttava kuukausi jo pelkästään tuon pimeyden puolesta D: Ite inhoon kanssa tuota, miten aikasin pimeys tulee! Tulee kauheen uupunu olo, eikä pimeellä jaksa enää tehdä mitään.

  Osaisimpa lakata kynsiäni noin hyvin! x'dd oon umpisurkea siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Valo antaa ainakin mulle energiaa todella paljon. Ja kynsien lakkaamisesta sen verran, että harjoittelu tekee mestarin ;) Olin ennen ihan onnettoman huono, mutta nykyään tuokin homma luonnistuu ihan mukavasti.

   Poista
 2. Muakin ärsyttää pimeys hirveästi nimittäin haluaisin niin ottaa asukuvia, mutta pimeys tulee liian aikaisin ja kaikki jotka voisivat kuvata niin eivät ehdi ennen pimeyttä! Jalusta olisi tosi kätevä tällä hetkellä:D Aivan ihania kuvia, niin piristäviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, sama ongelma myös täällä! Ja kiitoksia :)

   Poista
 3. muaki ärsyttää toi pimeys, jos haluu pari valosaa kuvaa saada niin pitää mennä joskus päivällä kahen tai kolmen aikaan. tosi rasittavaa ! ja lumi sais munki puolest tulla pikkuhiljaa :3

  VastaaPoista
 4. Kiva ulkoasu blogillasi! Tykkään erityisesti bannerin kuvista :) Tuo sateenkaari kuva on ihana.
  Minäkään en tuosta pimeydestä pidä sitten yhtään. Tulispa lunta pian!

  VastaaPoista
 5. sulla on samana päivänä synttärit ku mulla! oon vaan syntyny 5 vuotta myöhemmin.. :-D ja toi pimeys on kyllä syvältä.. ku menee kouluu on pimeetä ja ku tulee koulusta on pimeetä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärikaima ;) Ja ihan totta, pimeys on niin raivostuttavaa..

   Poista
 6. Kynsien lakkaaminen on parasta puuhaa.. :) Pitäs ite taas pitkästä aikaa laitattaa vaikka jouluksi upeet geelikynnet!

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että mulla tuo kynsienlakkaaminenkin on vasta harjoittelutasolla, mutta mukavaahan se on, kun saa nätit kynnet aikaan! Geelikynsiä olen myöskin miettinyt :)

   Poista
 7. ainahan sä voit pyytää jalustaa joululahjaks ;) ja ihana banneri, i like it !

  VastaaPoista