lauantai 7. syyskuuta 2013

Voimauttava valokuvaus part 3

Tässä teille viimeinen osa voimauttavan valokuvauksen kuvista (lue lisää ja katso aikaisemmat kuvat täältä tai täältä). En tiedä miksi, mutta näistä metsässä otetuista kuvista tykkään kaikista eniten. Ehkä se johtuu siitä, että metsä oli kauniin vihreä ja aurinko paistoi todella nätisti puiden lomasta, joten kuvista tuli melko taianomaisia.


En odottanut näiltä kuvilta paljoakaan järven rannalla otettujen kuvien jälkeen, mutta vaihdoin kumminkin kauniin sinisen yo-mekkoni tänä kesänä kovassa käytössä olleeseen mustaan maksimekkoon ja lähdimme kävelemään metsään päin. Aluksi metsä ei vaikuttanut kovinkaan nätiltä paikalta, mutta nopeasti meiltä kummaltakin alkoi tulla kuvausideoita ja kävelimme hieman pidemmälle metsään. Jo muutamien kuvien jälkeen tajusin, että näistä tulee lemppareimmat kuvani ja taisin kymmeneen kertaan hokea Tarulle kuinka innoissani olenkaan näistä kuvista. Olisimme oikeastaan voineet jäädä pidemmäksikin aikaa jäädä napsimaan kuvia, mutta muistikortti ilmoitti, että hieman yli 1700 kuvaa saa riittää. Taidettiin me hieman tosiaankin innostua siellä rannalla sekä metsässä :D

Heti keksittyäni, että tahdon yhdet kuvat ottaa metsässä, niin tiesin haluavani mekon päälle. Mietin mekkovarastoani ja totesin tuon yksinkertaisen, mutta nätin mustan maksimekon olevan hyvä valinta. Hiuksia en edes osannut ajatella ja aluksi ne olikin tavalliseen tapaan suorina ja vapaina. Todettiin Tarun kanssa, että ei ole kiva, jos hiukset ovat samalla tavalla vapaina kuin rannan kuvissa, joten pienen säätämisen kanssa laitoimme osan hiuksista kiinni ja mielestäni hiuksista tuli nätin näköiset ja sopivat näihin kuviin kivasti. 


Olette nyt nähneet aikamoisen kasan näitä voimauttavan valokuvauksen kuvia ja toivottavasti olette tykänneet näistä. Tämä koulutehtävä oli todella mieluinen ja tehty kuin minua varten :) Mitkä näistä tämän postauksen kuvista ovat teidän mielestä parhaiten onnistuneita? Entä mitkä kuvasarjat oli mieleisempiä (mustavalkoiset, rannalla otetut vai nämä metsässä otetut kuvat?) Ja vielä sellainen kysymys bloggaajille, että tekeekö teidänkin mieli välillä ottaa jonkun muunlaisia kuvia kuin tavallisia asu kuvia? Ainakin omasta mielestä tämä oli aivan mahtavaa vaihtelua :) Toivottavasti ei ollut puuduttavaa katsoa näin montaa kuvaa, mutta oli pientä valinnan vaikeutta näissä oli!

Mukavaa lauanta-iltaa jokaiselle! :)
-Ellanoora

28 kommenttia :

 1. Uepita kuvia! En kyllä osaa päättää tykkäänkö enemmän näistä vai niistä rantakuvista... :)

  VastaaPoista
 2. Oot ihan älyttömän kaunis! Ja ihania kuvia! (:

  VastaaPoista
 3. Nää on musta ehdottomasti ihanimmat -rakastan tota valoa ja maagista tunnelmaa! Mun lemppari on toi eka vaakakuva alhaaltapäin = <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kyllä tuo samainen kuva taitaa olla myös mun lemppari :)

   Poista
 4. Ne mustavalkoiset niin niistä tuli mieleen ihan Krista siegfridsin yhdet kuvat ne oli ihania kotoisia ja sitten toi metsä se oli sellanen keijumainen tosi hento tai sillee mutta ihania on ja joo pelkät asukivat on pidemmän päälle todella tylsiä:)

  www.hyperactivechildd.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin etsiä nuo Krista Siegfridsin kuvat! Mutta kiitos paljon kommentista :)

   Poista
 5. Nää metsä kuvat on munkin mielestä hienoimpia ja toi vika kuva on mun mielestä jotenki tosi onnistunu siitä tulee mielee iha joku satu maailma(:

  http://helmiines.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Nää kuvat on kyllä jotenkin tosi satumaisia!

   Poista
 6. hienoja kuvia! :-) tuo valo tuo näihin kuviin aivan ainutlaatuisen tunnelman!

  VastaaPoista
 7. oii ompa hienoja kuvia!! itellähä ei onnistu melkeen koskaan mitkään metässä otetut kuvat :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No tuntuu, että nämäkin kuvat onnistui lähinnä nätin metsän, upean valon ja hyvän kuvaajan ansiosta :D

   Poista
 8. Tosi hienoja kuvia! Oot aivan ylikaunis!! (:

  http://onlyinmylife99.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Todella kauniita kuvia sulla :)

  http://newlife-jnn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Ihania, kauniita, tunnelmallisia ,siis aivan upeita kuvia , VAU !!!

  VastaaPoista
 11. aivan ihania kuvia ! :) ja tosi kiva blogin ulkoasu :)

  VastaaPoista
 12. Ihan mielettömän ihania kuvia, nää kaikki kolme postausta :)

  VastaaPoista