tiistai 17. tammikuuta 2017

Viimeksi minä...


Ilahduin... Sovittamistani tuulipuvunhousuista meni paljon pienempi koko jalkaan kuin mitä olin ajatellut.
Nauroin... Näin tänään kahta ystävää, joiden kanssa paransimme maailmaa. Jutut menee laidasta laitaan, mutta mukavaa ja hauskaa on aina.
Itkin... Muutama päivä sitten jokin stressitila otti vallan.
Suutuin... Viime yönä, kun heräsin neljältä aamuyöllä ja Arto valvoi vielä :D Omaan herätykseen oli kaksi ja puoli tuntia ja jotenkin ärsyynnyin suunnattoman paljon, että toinen tekee yöllä kaikkea muuta kuin sitä mitä pitäisi.
Harmistuin... Kun mietin tämän viikon työvuoroja. Onneksi niihinkin tuli hieman parannusta.
Häkellyin... Kuulin huhun, joka sai minut hämilleen.
Kokeilin jotain uutta... Lauantaina tein ensimmäistä kertaa täytettyjä paprikoita ja niitä aion tehdä jatkossakin. Oli kyllä niin herkullista!
Urheilin... Jaaa niin... Lasketaanko venyttely urheiluksi? Se on ainakin osa urheilua ja sitä harrastin eilen. Lenkillä taisin käydä toissa viikolla. 
Luin... Kunnolla tuli luettua toissa iltana, kun sain vihdoinkin päätettyä uusimaan Potterin. Seuraava kirja odottaakin jo yöpöydällä!
Söin... Viimeisin kunnon ruoka oli Hello:ssa syöty ihana burgeri ja bataattiranskalaiset, nam!
Herkuttelin... Tänään oli kunnon herkkupäivä... Burgereiden jälkeen kahvin kanssa tuli nautittua munkki. 
Ostin... Jos ruokaa ei lasketa, niin taisi olla toissa päivänä Luhdan nätti turkoosi pyyhe.
Tapasin... Tänään nuo kaksi ihanaa neitiä ♥
Päätin... että kohta on nukkumaanmenoaika. Lisäksi päätin tänään, että herkuttelut voisi jättää viikonlopuille.
Inspiroiduin... Facebookin sisustus- ja askarteluryhmästä ja päätin tehdä pari pientä muutosta kotiin. Saa nähdä koska ne oikeasti toteutuvat :D


Tämmöiseen mukavaan postaukseen törmäsin tänään pariinkin otteeseen, joten halusin tulla jakamaan sen samantien tänne minunkin blogin puolelle. Lisänä muutama puhelimesta löytynyt kuva, joita ei ole viime aikoina sinne ihan hirveästi kertynyt. Ihmeellistä! Mutta hei, tästä alimmaisesta kuvakollaasista löytyy myös Olivian pennut. Katsokaa kuinka suloisia palleroita ♥
-Ellanoora

6 kommenttia :

  1. Ihastuttava postaus jonka voisin itsekin jossain välissä toteuttaa 8) Mä ihastelin nuita Olivian pentuja snäpissäsi kun pistit kuvia ja videoita, haluan kyllä hauvavauvan ♥ Hhaa mäkin joskus aikoinaan aina heräsin yöllä kun entinen mies vielä valvoi joskus kolmen neljän aikaan yöllä ja kyl se aina vähän kiukutti kun itellä herätys pian mutta toinen tekee yöllä ihan jotain muuta kun pitäs:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Mulla on ihan hirveä Ikävä Oliviaa ja voisin kyllä yhden näistä pennuista ottaa meille ❤ Olisihan se kiva, että Olivialla olisi kaveri. Haha, yöllinen valvominen kuulostaa siis tutulta :D

      Poista
  2. Olipas mukava postaus, tämän voisi laittaa omallekkin toteutuslistalle! :) Jäiks miten söpöjä nuo pennut on, hih ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo ja hauska postus, suosittelen :) Hih, ne on niin suloisia ❤

      Poista
  3. Jotenki niin suloinen postaus, tällainen olisi kyllä helppo ja kiva toteuttaa! Tuli nälkä tosta hamppariaterian kuvasta, olisi mukavaa päästä maistamaan bataattiranskalaisia :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitoksia! :) Bataattiranskalaiset on suurta herkkua ❤

      Poista