tiistai 25. elokuuta 2015

Flower Skirt

Saa nähdä, että onko nämä viimeiset asukuvat tältä kesältä.Tänä kesänä on tullut otettua harmittavan vähän asukuvia, mutta jospa edessä olisi kaunis ja kuvarikas syksy, jotta voin hieman parantaa tätä tilannetta. Näidenkin kuvien ottaminen oli hieman vaakalaudalla, mutta sain kuin sainkin ylipuhuttua Arton takapihalle nappaamaan muutamat kuvat. Onneksi nämä tuli otettua, koska pidän tästä kesäisen raikkaasta asusta todella kovasti ja olen kuviinkin todella tyytväinen, vaikka ne on napattu ihan muutamassa minuutissa. Välillä voi käydä hyväkin tuuri pikakuvien kanssa!


 Toppi BikBok // Hame Seppälä // Tennarit Stadium // Reppu Primark

Sääennusteet ovat kovasti lupailleet vesisateita ja ilmojen viilenemistä, joten halusin ottaa tästä viimeisestä kesäpäivästä kaiken ilon irti pukeutumisen suhteen. Halusin ehdottomasti laittaa päälle joko shortsit tai hameen, joten päälle pääsi tuo aivan ihana vaaleanpunasävytteinen hame ja kuuman päivän takia yläosaksi valikoitui harmaa rento toppi. Valkoiset tennarit ja valkoinen reppu tekee asusta kivan raikkaan ja valkoinen kello ranteessa on vielä kiva lisä. Muuten korut onkin jäänyt täysin unholaan... Tuo valkoinen reppu on yksi Lontoon matkan ostoksista ja kymmenen punnan sijoitukseski tuo oli enemmän kuin hyvä ostos. Tykkään tuon repun yksityiskohdista kovasti ja tuo oli erittäin tervetullut lisä kasvavaan reppukokelmaani!

Nautitteko te tästä ihanasta kesäpäivästä? Entä mitä pidätte asusta ja uutukaisesta repustani? Jaksamista tuleviin sadepäiviin!
-Ellanoora 

14 kommenttia :

  1. Ompas ihania asukuvia, kiva kuvauspaikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvauspaikka yllätti mut tosi positiivisesti!

      Poista
  2. Ihastuin tuohon reppuun sekä asu on myös nätti, niin kesäinen <3 Vähän kyllä harmittaa kun kesä taisi nyt olla tässä, mutta toisaalta saa alkaa pukeutumaan nyt paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun tykkäät :) Syyspukeutuminen on vähän monipuolisempaa verrattuna näihin hellepukeutumisiin, joten onhan se ihan kiva siirtyä syksyyn!

      Poista
  3. Niin suloinen asu kaunokainen <3

    VastaaPoista
  4. Voi mikä kesäleidi taas ♥ Mustakin alkaa tuntua että kesäasut kohta lopahtaa, mutta syyspukeutuminen on niin tervetullutta omaan kuin jokaisen muunkin blogiin, taitaa olla se mun lemppari pukeutuminen koko vuonna;)
    Asukokonaisuus on hirmu sulonen, kaunis ja raikas tuo hame. Reppu ihan mahtava, täälläkin on reppua kuolailtu mutten ehkä osaa käyttää sellaista:D Kaunis tuo vika kuva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ❤ Syyspukeutuminen on kyllä aivan ihanaa, vaikka kesä onkin vuodenaikana mieluisampi kuin syksy.. Aluksi mäkin olin vähän reppuja vastaan, mutta nyt olen todella tykästynyt niihin! Kiitos vielä ihanasta kommentista Kata ❤

      Poista
  5. Vau miten kivoja kuvia taas! :) Toi sun hame oli aiemmin siinä festaripostauksessakin, niin heti kun näin ton niin juoksin lähimpään Seppälään ostamaan ittelleni samanlaisen, oli niin superkivan näköinen! :) tullu itellä kans käytettyä paljon, yks lempparivaatteista nykyään :3 Mutta toi reppu! Kuinka nätti onkaan, sä voisit joskus tehä ihan oman postauksen kaikista sun laukuista ja repuista, kaikki on ollu tähän mennessä niin kivan näkösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kuulla, kiitos ihanasta kommentista ❤ Itseasiassa olen joskus pohtinut tuota laukku -postausta, mutta pitäisi näköjään pistää ihan toteutukseen :)

      Poista
  6. Tosi kivannäköinen asu sulla taas ♥ :3 Rakastuin tohon reppuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Reppu oli kyllä ihan huippuostos ❤

      Poista