lauantai 7. helmikuuta 2015

Valkoisten farkkujen paluu

Enpäs ole ikuisuuksiin käyttänyt valkoisia farkkuja! Nyt olen niistä taas innostunut, vaikkakin hyvin nopeasti muistin minkä takia ne on hieman vaikea käyttöisiä ainakin näin talvella, jos on yhtään loskakelejä... No hyvä löytö ne kumminkin oli, kun lähes aina tulee käytettyä tavallisia sinisiä tai mustia farkkuja.
Tänään valkoiset farkut yhdistyi rentoon vaaleaan farkkupaitaan, joka on myöskin unohtunut vaatehyllyn perukoille. Tiedättekö, kun jotkut vaatteet tulevat pesusta niin rypistyneinä ja sitten niitä ei ikinä jaksa silittää? Tästä syystä todella kiva farkkupaitani oli pitkään poissa kuvioista, kun en ikinä millään jaksanut silittää rypistynyttä paitaa. No nyt olen senkin homman saanut tehtyä!
Valkoiset farkut ja vaalea farkkupaitaa sopii kivasti yhteen ja oli rento kokonaisuus tälle lauantaille. Jotta asuun saatiin hieman eloa, niin yhdistin paitaan suuren statement -korun ja mustat korot pääsi jalkaan piristämään muuten niin vaaleaa asua. Nykyään koruja tulee käytettyä harvemmin, koska töihin sitä tulee pukeuduttua vähän simppelimmin ilman suurempia erikoisuuksia. Samalla myös korkoja tulee käytettyä hyvin vähän, kun liikuntatunneilla tai välkillä tarvitsee vähän erilaisempia kenkiä. Näin viikonloppuisin on sitten kiva korjata tilannetta ja käyttää enemmän koruja ja korkoja!


 Paita Kirppari (Gina Tricot) / Farkut Gina Tricot / Kengät Impuls

Kuvat on nyt mitä on, kun käytiin nappasemassa nämä juuri ennen pimeää, enkä katsellut asetuksia tai kuvia sen enempää. Ajattelin, että kuhan saisi vähän materiaalia blogin puolelle kiireisen viikon jälkeen! No koneelle kuvat laitettua totesin kaikkien muiden paitsi näiden parin hassun kuvan olevan tärähtäneitä. Great.... Mutta hei, sain Arton kameran eteen hetkeksi! Se on aina ihan positiivista. Mutta toivotaan, että huomenna saisin lisää kuvia! Ja jos sitä ensi viikolla yrittäisi ahkerammin kantaa kameraa mukana tai aukaista konetta edes pari kertaa. 

Niin ja Lahtelaiset hoi! Tiistaina vein kaverin kanssa Cetorille paljon erilaisia vaatteita ja kenkiä, eli pöydästä 61 löytyy suuret määrät paitoja, farkkuja, kenkiä sekä lisäksi takkeja, laukkuja ja kaikkea muuta pientä sekalaista kivaa. Nyt kannattaa mennä penkomaan, koska koko ajan raahaamme siine lisää tavaraa! Pöytä tyhjennetään torstaina ja toivon suuresti ettei hirveän paljoa tarvitsisi raahata pusseja kotiin. Hyvin sieltä ainakin toistaiseksi on pöytä tyhjenteynyt :)
Ja terkut sille ihastuttavalle tytölle, joka tiistaina tavaroita vietäessä kertoi olevansa blogin lukija! Se oli todella mukava päivän piristys ♥

Kivaa viikonlopun jatkoa jokaiselle!
-Ellanoora
Ps. Oi että, pakko vielä hehkuttaa, että vedin tänään kolmen vuoden tauon jälkeen luistimet jalkaan ja kävin tekemässä muutamat piruetit jäällä. No piruetteja en vielä uskaltanut tehdä, mutta oli kiva huomata, että pystyssä pysyttiin.

12 kommenttia :

  1. Vou, ihana asu ja noi farkut pukee sua! :) Ja luistelu on kyl tosi kivaa.
    http://viivisti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Luistelu on todella mukavaa, pitää alkaa useammin käymään jäällä :)

      Poista
  2. Kiva asu! :) Hah, ja toi on niin tuttua et jotkut vaatteet jää käyttämättä sen takia ku niitä ei jaksa silittää... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on toiveissa kodinhoitohuone, jossa silityslauta olisi aina käyttövalmiina, että vaatteiden silittäminen helpottuisi :D

      Poista
  3. heei kiitti vinkistä, täytyyki käydä piipahtamassa cetorilla! :)

    VastaaPoista
  4. Kivannäköinen asu ja erilainen tausta! Jotenkin sopii tuollainen rosoisempi tausta hempeään asuun, pidän tuollaisista kontrasteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Tuo on sellainen aika vakkari paikka missä tulee otettua kuvia ja itsekin tykkään siitä! Kiva, että muutkin pitää :)

      Poista
  5. Ooh sulle sopii tosi hyvin valkoiset farkut <3!

    VastaaPoista
  6. Hihi kiva, että piristin sua! Samaan aikaan hakkasi sydän tuhatta ja sataa, että kehtaanko MUTTA onneksi kehtasin :) Toivottavasti tavarat menee kaupaksi! Ite meen huomenna viemään pöydän :) Ihanaa kevättä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuollainen piristää aina, oli todella kiva, että tulit juttelemaan :) Kiitos sulle paljon <3

      Poista