sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Epäonnistunut viikko

Tämä viikko ei mennyt ihan suunnitellulla tavalla ja sekös harmitti. Maanantaista lähtien olin töistä kotiin tullessa todella väsynyt ja joka paikkaa särki ja kolotti joko enemmän tai vähemmän. Illat menikin peiton alla telkkaria katsellen ja oloa valitellen. Keskiviikkona kotiin päästyä olin aivan poikki ja kuumemittari vihdoin näytti, että oltaisiin lämmön puolella. Olin onnellinen, että saisin jäädä seuraavana päivänä kotiin lepäilemään, vaikka samanaikaisesti ärsytti, koska tiesin poissaoloni töissä aiheuttavan pieniä hankaluuksia. Mielummin kumminkin parantelen itseni kotona, kun menisin puolikuntoisena sähläämään töihin buranan voimin ja samalla tartuttaisin kaikki muut sekä tekisin itseni entistä kipeämmäksi.

Olo ei loppuviikkoa kohden parantunut, joten kaikki suunnitelmat oli peruutettava yksi kerrallaan. Keskiviikkona piti aloittaa salilla käyminen yli vuoden tauon jälkeen, torstain kirpparin lopetus ei ollut kipeänä kovin mukavaa ja perjantaina piti käydä vielä uudelleen kirpparilla hakemassa rahat. Ystävänpäivälle suunniteltu ravintola- ja leffailta Arton kanssa tottakai peruuntui ja olin ajatellut kahvittaa sukulaisiani tänään sunnuntaina tiistaisten nimppareiden kunniaksi, mutta sekin oli unohdettava.


Muutama kuva on puhelimeen viikonlopun aikana eksynyt, jotka halusin tulla jakamaan teille ja kertomaan, että hengissä ollaan.
Ystävänpäivä meni meiltä Arton kanssa tosiaankin ihan ohi, mutta onneksi olin alkuviikosta fiksu ja ostin itselleni kukkia piristykseksi // Ulkona on ollut upeat ilmat, joista olen päässyt nauttimaan vain Olivian lenkkien yhteydessä. Tänäänkin aurinko olisi paistanut kirkkaalta taivaalta ja olisi ollut ihanaa lähteä luistelemaan, pulkkamäkeen tai ihan vain satamaan kävelemään, mutta en uskaltanut ottaa lenkkejä enempää riskiä. // Olivia on piristänyt suuresti, kun neiti on makoillut jalkopäässä ja tullut välillä antamaan parantavia pusuja ♥ // Kyllästyin jo Netflixin katseluun, joten keksin työpöydältäni kirjan, jonka olin unohtanut siihen. Onneksi välillä tulee ostettua hömppälukemista, niin tällaisina hetkinä saa piristettyä itseä!

Tänään olo on ollut jo hyvä ja huomenna olisi tarkoitus palautua töihin. Ensi viikko pitäisi vielä jaksaa ja sitten alkaakin odotettu hiihtoloma! Mitään suuria suunnitelmia ei lomalle ole, mutta yritän mennä pari vuoroa tekemään vanhalle työpaikalle. Pitäisi myös siivota vaatehuone ja olisi kiva päästä Helsingissä käymään, mutta saa nähdä! Varmasti on tulossa mukava loma riippumatta mitä sitä tulee tehtyä :) Mutta rentouttavaa hiihtolomaa niille, joilla loma jo alkoi ja mukavaa alkavaa koulu- tai työviikkoa niille, joilla sellainen on edessä!
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. Täällä kans on sairastettu.. Hyvä että oot paranemaan päin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että todella monet on nyt kipeänä :/ Toivottavasti siellä myös ollaan paranemassa!

      Poista
  2. Vähän kyllä kadehdin tuota että sais jäädä "hyvällä omatunnolla" sängyn pohjalle.. Vaikka tosi ärsyttävää, että sit joutuu perumaan kaikki kivat jutut :/ miksei vois ottaa vähän sängyssä makaamislomaa ja samalla tehdä kaikkea kivaa? tosin ehkä sitä kutsutaan sit vaan lomaksi :D onneks sulla on sellanenkin tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä harmitti kovasti, kun joutui perumaan niin paljon menoja, mutta mieluummin ensin parantelee itsensä terveeksi eikä lähde kipeänä väkisin rasittamaan itseä. Toivottavasti säkin saat rentouttavia löhöilypäiviä, mutta ilman sairastelua! :)

      Poista
  3. Hyvä että olo on jo parempi. Tsemppiä tulevaan viikkoon:)
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Voihan harmi että oot sairastunut ja suunnitelmia on joutunut perumaan koko ajan:/ Säätkin ovat olleet huiput että harmi ettet oo päässyt niistä nauttimaan, asukuvailukin nuissa olosuhteissa olisi kaunista ja mieluisaa:< ♥ Parane pian Ellanoora ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Harmittelin tuota asukuvailua myös kovasti :/ Mutta toivottavasti sairastelut oli tässä ja nyt pääsee nauttimaan keleistä! :)

      Poista
  5. Usein tuntuu, että kaikki taudit iskee just sillon kun niitä vähiten toivoisi... mutta onneksi epäonnistuneiden päivien ja viikkojen jälkeen tulee yleensä aina sitten niitä kivoja! Toivottavasti flunssa on jo hellittänyt :-)

    ps. sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  6. Hyvä että oot jo parempi! Itellä on kans jotain flunssanpoikasta mutten viittis jäädä koulusta pois..
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Heippa! Hei oisin kiinnostunut lukemaan postauksen kotikaupungistasi. Kuvia, hyviä ja huonoja puolia sekä tulevaisuudensuunnitelmiasi siitä, näetkö itsesi asumassa siellä vielä myöhemmin elämässäsi. Jos joskus ehtisit moisen toteuttaa nii oisin kiinnostunut=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos postausideasta! Pitää laittaa korvan taakse :)

      Poista