sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ruutua

Nyt on uudet vuodetkin juhlittu ja arki iskee jälleen huomenna oikein rankasti päin kasvoja, kun luvassa on kaksi työvuoroa peräkkäin. Ensin aamusta koululle ja sitten illaksi vanhalle työpaikalle. Uusi vuosi olisi varmasti ollut aivan mahtava, mutta itsellä se meni lähinnä kärsien hirvittävästä selkäkivusta ja väsymyksestä. Olin koko päivän töissä, jonka jälkeen suuntasimme Arton kanssa Vantaalle ja vietimme siellä uuden vuoden kaveriporukalla hyvin syöden, pelaillen ja parit raketit ampuen. Olisin ollut valmis nukkumaan jo puoli 12, mutta neljään asti jaksoin pysyä hereillä. Välillä tosin pieniä torkkuja ottaen :D Kaikesta huolimatta oli mukavan erilainen uusi vuosi!

Alennuksissakin olen kerennyt pyörähtämään ja sieltä on löytynyt muutamia varsin ihastuttavia juttuja. Tässä postauksessa näkyy kaksi ostosta, nimittäin ruudullinen villakangastakki sekä kuvissa hieman vilahtava kaunis kaulakoru. Alennusostoksista olisi tarkoitus tehdä omaa postaustausta (edes muista milloin viimeksi olen tehnyt ostospostausta...) kunhan joku päivä olisin valoisan aikaan kotosalla, että tulisi hyviä kuvia. Tuntuu, että samainen kiire vain jatkuu ja jatkuu ja ainakin vielä seuraavan viikon tiedän olevan hyvinkin hektinen. No sitten pitäisi taas helpottaa, kun palaudun takaisin normaaliin työrytmiin eikä suunnitelmissa ole mitään erikoisuuksia. Hieman hirvittää ensi viikko, mutta kyllä se siitä. Blogin puolelle on suunnitelmissa jonkin näköistä vuosikatsausta vuoden kohokohdista sekä tiivistelmää vuoden asuista. Tavoitteena saada molemmat julkaistua ensi viikon aikana ettei niiden ilmaantuminen tänne ihan hirveästi venähtäisi.

Mulla oli talven alussa suunnitelmissa ostaa uusi talvitakki itselle. Annoin itselleni luvan, että takki saa maksaa yli satasenkin kunhan tiedän todella pitäväni takista ja tiedän sen olevan käytössä monta vuotta. Viime talvena ihastelin yhtä todella ihanaa takkia, joka maksoi hieman alle satasen enkä raaskinut sitä tuolloin ostaa ja edelleenkin se harmittaa, joten päätin, että tänä vuonna ei näin kävisi. No mikään takki ei niin paljon iskenyt, että olisin mitään raaskinut ostaa. Yhden kivan Vero Modan takin ostin kirpparilta kahdeksalla eurolla, mutta siinä kaikki. Vilassa olin kumminkin bongannut nätin ruudullisen villkangastakin, joka näytti rekissä erittäin houkuttelevalta, mutta 140 euroa tuntui kumminkin liian hintavalta. Kannatti kumminkin odotella, sillä nyt siinä roikkui punainen -50 prosentin tarra uskaltauduin tuota suloista villkangastakkia kokeilemaan. Tosin se ei lähtenyt ensimmäisellä eikä vielä toisellakaan sovituskerralla mukaan, vaan vasta kolmannella kerralla totesin takin olevan niin ihana, että vein sen kassalle. Onneksi vein, koska tuo on ollut nyt todella kovassa käytössä ja rakastun siihen joka käyttökerta enemmän! Eniten takissa häiritsi hinta (ihmeellinen pihiys iski minuun) ja se, että takissa oli taskut ommeltu kiinni, mikä idea siinä?! Näppäränä tyttönä ratkoin ne auki, koska taskuttomuus olisi häirinnyt kovasti :D

Mitä te pidätte uudesta villakangastakista? Myöhemmin postausta muista alennuksista tehdyistä ostoksista!
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Ai mitäkö pidän tälläisenä takkihamstraajana?! Miten mä olen missannut tuollaisen yksilön! Aivan upea! ♥ Ja ennenkaikkea oikein nappivalinta sulle! :) Sopii täydellisesti! Kuosi ja sen väriyhdistelmä on kivat siinäkin mielessä että niitä voi yhdistellä oikeastaan mihin vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai säkin olet takkihamstraaja, täällä toinen :D Kiitos paljon sulle Henna ♥

      Poista
  2. Aivan ihana villakangastakki! Sopii tosi hyvin sulle <3

    VastaaPoista
  3. On kyllä mahottoman hyvännäkönen villakangastakki ♥_♥ En malta oottaa mitä muuta oot löytänyt<3 Multa alet jää tämän vuoden alusta varmaan vähille kun aion säästää ''rutkasti'' rahaa:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kata! En mäkään ole alennuksia niin paljoa kierrellyt mitä yleensä ja ehkä ihan hyvä niin ;)

      Poista
  4. Toi takki on kyllä ihan täydellinen! Katselin sitä normihintaisena jo kuolaten mutta kiersin kaukaa nimeonomaan hinnan takia. Alennuksissa näin sen myös ja päätin mennä kokeilemaan, vaikka hinta oli vieläkin korkea. No just mun koko oli loppu, tiedä sitten oliko huono vai hyvä asia...Se olisi kyllä ollut menoa, eikä uudelle takille varsinaisesti oo tarvetta..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kuulostaa tutulta ostotarinalta, vaikka itsellä takki pääsi kotiin asti! :D Ihana se kyllä on :)

      Poista
  5. Nätti takki :) Villakangastakkien taskut ommellaan yleensä kiinni siksi, että villa venähtää/kulahtaa helposti. Takki pysyy kiinniommelluilla taskuilla siistimpänä (yllättävän moni vaatteita sovittava työntää kätensä taskuihin :P) ja jokainen voi sitten kotona itse ratkoa taskut auki käyttöön, jos kokee sen tarpeelliseksi.

    Rapsutuksia Olivialle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että joku idea siinä täytyy olla. Kiitos faktatiedosta! Olivia saa rapsutukset <3

      Poista