sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Syksyn kuvia puhelimesta


Uusin muumimuki saatu kokoelmiin ♥ Olisin kovasti toivonut jotain ihanan värikästä, mutta kumminkin talveen ja jouluun sopivaa mukia, mutta hetken tuota katseltua totesin sen olevan varsin suloinen ja ihana! // Olen pitkään haikaillut Kånkenin perään, mutta tein varmaan vuosi sitten päätöksen, että täydellä hinnalla en reppua osta. Vihdoinkin löysin fb-kirpparilta söpön värisen yksilön edulliseen hintaan ja sain kuin sainkin sen itselleni. // Eilen tuli tehtyä pikkusiskon kanssa ensimmäiset joulutortut. Oli ne vaan niin herkkua! // Perjantait on aina yhtä mukavia ja saa hymyn huulille :)


Välillä on ihanaa hakea kaupasta herkullista välipalaa töistä tullessa ja nauttia siitä ennen muita hommia // Ihania ruusuja! Tällä kertaa kukat ei ollut itselle, mutta pienen hetken niistä sai kumminkin nauttia. Nyt ei ole pitkään aikaa ollut kotona kukkia, mutta pitäisi varmaan käydä ostamassa, kun ne niin piristävät aina. // Arto kävi töidensä puolesta Fazerilassa ja pyysin häntä tuomaan meille vähän herkkuja. Tuollainen määrä kaikkea hyvää sitten odotti kotiin tullessa :D Hetkeksi tuossa riittää tuhottavaa! // Kepit eivät kiinnosta Oliviaa ollenkaan, mutta erilaiset roskat sitäkin enemmän. Kahvikupit ja erilaiset tölkit on ihan lemppareita ja niitä on kiva kanniskella mukana.


Arton kanssa tuli pitkästä aikaa rojahdettua leffateatterin penkeille nauttimaan elokuvasta. Mielensäpahoittaja oli todella hyvä ja yllätti positiivisesti meidät molemmat, suositellaan! // Momentossa olemme myös käyneet pitkästä aikaa herkuttelemassa hyvällä ruualla. // Syksyn upeita värejä ei voi ihailla liikaa! // Olivialle laitettiin pinkki ponnari, että neidin silmätkin näkyisi edes hieman. Nyt ei enää lenkeille kuule ''eihän se näe eteensä ollenkaan!'' -kommenteja :D


Alennuksesta bongasin hajuveden, jota olen jo monen vuoden ajan haikaillut. Olen todella huono ostamaan hajuvesiä, joten yleensä pyydän niitä lahjaksi tai tuliaisiksi. Tällä kertaa tein poikkuksen ja ostin itse tuon ihanan tuoksun. // Tänään olin äidin ja pikkusiskojen kanssa katsomassa Muumit Rivieralla. Me tykkäsimme! // Nyt on teepussit nätissä järjestyksessä ja I love me -messuilta ostetut uudet muumiteet on päässyt makutestiin. // Ciao caffeen jäätelöt on aivan parhautta! Niillä herkuttelisi mielummin useamminkin :)

Olin eilen illalla aivan liekeissä blogin suhteen. Kaksi postausta odottaa julkaisua luonnoksissa ja tämän päätin julkaista nyt! Ihanaa, kun on aikaa, materiaalia ja intoa tehdä postauksia! :)
-Ellanoora

6 kommenttia :

  1. Itselläkin tuli käytyä pitkästä aikaa leffassa :) Pitääkin seuraavaksi mennä katsomaan tuo "Mielensäpahoittaja".

    VastaaPoista
  2. Oot leiponut jo joulutorttuja! Naminami pitäisiköhän itsekin :3 Eilen kyllä join ensimmäisen kupillisen jo punkkuglögiä ja oli herkkua eli gögit korkattu siis tänä vuonna ♥ Mäkin haluun käydä katsomassa ton Muumit Rivieralla, oliko hyvä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa leipoa, niin hyvää oli taas pitkästä aikaa ;) Oi että, mun pitää myös glögiä ostaa, tekee jo kovasti mieli sitäkin!
      Meitä oli neljä eri ikäistä tyttöä katsomassa muumeja ja kaikki tykkäsi suuresti :) Tarina oli kiva ja kaikki kuvat ja värit oli upeita.

      Poista
  3. On aika kivaa olla duunissa tuol ciaolla ku saa syyä niitä jätskejä joka päivä :D

    VastaaPoista