torstai 2. lokakuuta 2014

Flower peplum


Paita H&M // Farkut Gina Tricot // Kengät fb-kirppari (?) // Laukku H&M // Huivi Cubus

Katsokaa kuinka suloisen löydön tein H&M:stä! Tummansininen peplumpaita kukkakuviolla lähti heti sen nähtyäni sovitukseen ja kassan kautta kotiin. Erilaisia peplumpaitoja minulta löytyy jo pieni kokoelma, mutta tämä on ensimmäinen, jossa on pitkät hihat, eli on erityisen hyvä näin kylmempien ilmojen saavuttua. Ja vaikka kukkakuvioisia paitojakin löytyy jo ihan mukava määrä, niin tämä paita oli vain pakko ostaa, niin suloisen ihana se on! Eikä tätä hinnallakaan oltu pilattu, kun vain 13 euroa tästä pulitin.

Tuo uutukainen yhdistyi yksinkertaisesti mustiin elementteihin valkoisen lämpimän huivin kera ja ainakin omaan silmään tämä kokonaisuus toimii erityisen hyvin. Mustat korkeavyötäröiset farkut, mustat nilkkurit, nahkatakki ja hapsulaukku ei ole ollenkaan liian synkkä kokonaisuus, kun alta pilkahtaa sininen piristys ja valkoinen huivi on kiva lisä.

Vaikka olenkin aivan innoissani tästä kokonaisuudesta, niin höpöttelyt asusta riittävät tähän, sillä lämpöinen sänky odottaa tätä väsynyttä neitiä! Tällä kertaa tuli todella tynkäteksti, mutta antaa kuvien puhua puolestaan. Kertokaa te toki mielipiteenne tästä asusta! Ja hei, tiedän, että blogissa on viime aikoina ollut lähinnä vain postauksia päivän asuista, mutta jos teillä on jotain toiveita tai ideoita tuleviin postauksiin, niin kommenttiboksiin saa heitellä ajatuksia. Niitä otan enemmän kuin mielelläni vastaan. Postaus Oliviasta on suunnitteilla, Arton kanssa yhteisestä videopostauksesta on ollut puhetta ja mietin kuvapostauksen uudelleen toteuttamista, mutta ideoita saa nyt antaa ihan vapaasti! :)

Vielä huominen ja sitten on viikonloppu, ihanaa!
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. On kyllä tosi nätti tuo sun uusi paita!! Kivan pirtsakka syksyyn :)

    reetta-s.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oi ompa kivan pirteen näkönen peplum! :)
    http://jasmin-k.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana paita näin synkän syksyn keskelle ♥ Upee tyyli ja upee nainen myös:) Tuo hapsulaukku sopii älyttömän hyvin kokonaisuuteen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata <3 Aluksi mietin, että sopiiko laukku tähän vai ei, mutta nyt olen samaa mieltä kanssasi!

      Poista
  4. onks toi paita ostettu triosta? älyttömän ihana! toi asu sopii sulle:)!

    VastaaPoista
  5. Moikka! Mun blogista löytyis sulle haaste toteutettavaksi :)

    http://supermassivestylehole.blogspot.fi/2014/10/sweater-weather-tag.html

    VastaaPoista
  6. aivan ihana paita, niin mukava piristys tälläisille keleille :-) mun mielestä on niin huippua että analysoit jokaisen asupostauksen erikseen, etkä länttää vain kuvia tänne. omat mielipiteet asusta on aina plussaa :-) go girl!

    VastaaPoista