torstai 30. lokakuuta 2014

Burgundy jeans


Paita BikBok // Farkut Vila // Kengät Kirppari (?)

Saatteko jo tarpeeksi näistä kukkakuvioista asukuvissa? Itse en ainakaan vielä hetkeen kyllästy, koska kukkakuviota on kertynyt mukavat määrät vaatehuoneen hyllyille ja jotenkin viime aikoina juurikin nuo kukkakuvioset yläosat ovat eksyneet myös ahkerasti päälle. Niin ja jokunen aika sitten vaatehuoneeseen kotiutui myös aivan ihanat kukkapöksyt, jotka oli rakkautta ensisilmäyksellä ♥ Housut näkyy muuten viime postauksessa!

Tämä asu on viime lauantailta, mutta on jäänyt jostain syystä  julkaisematta. Asu lähti kasaantumaan viininpunaisten fakkujeni ympärille ihan vain sen takia, että nuo oli ensimmäiset housut, jotka tuli vastaan. Ohjelmassa oli tälle lauantaille tiedossa kaikkea mukavaa puuhaa, joten halusin värikkäiden farkkujen seuraksi jonkin kivan ja nätin yläosan. Tummiin paitoihin en edes kiinnittänyt huomiota, koska halusin tällä kertaa pukeutua värikkäästi enkä pukeutua tavanomaiseen värikkäät housut - tumma yläoa yhdistelmään, jota tulee harrastettua melko useasti. 

Ihanaa, kun tästä asusta ei löydy yhtään mustaa tai muita tummia värejä! Väritys tässä kokonaisuudessa on suuresti mieleeni, kun viininpunaiset farkut yhdistyi niin suloiseen vaaleaan peplumiin sekä ruskeisiin kenkiin. Tässä asussa on oikeastaan erittäin hyvät ainekset syksyn lemppareimpaan asukokonaisuuteen! Mitä te pidätte tästä asusta ja minua niin miellyttävästä värimaailmasta? 
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. oioi! ihan äly ihanat kengät ja oot taas niin kaunis! :'o
    Sun blogi on tosi ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Kukkakuosi näyttää kyllä ihan mahdottoman hyvältä tuon väristen housujen kanssa! Oon ite aina aatellu että kukkakuosi kuuluu kesään, mutta tuo asu kyllä toimii tosi kivasti :) Näytät upealta :)

    VastaaPoista
  3. Pöh kukkakuosista ja kuviosta ei voi saada tarpeekseen, ihana piristys tähän synkkyyden keskelle sitäpaitsi ♥ Ooot niin hirmuisen kaunis taas, paita käy housujen kanssa täydellisesti. Upea asu siis ja tarvitseeko edes sanoa mitä mieltä olen burgundyn värisistä farkuista? Pure love ♥ Kengät tuovat upeeta asennetta tähän tyttömäiseen asuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä olla, että rakkaus kukkakuosia kohtaan ei lakkaa! Kiitos Kata <3

      Poista
  4. Voi onpas ihanat housut, kukkapaita sopii tosi hyvin tuohon asuun!♥

    VastaaPoista
  5. kukkakuosia ei voi koskaan olla liikaa :D aivan ihana toi paita ja kaunis sinä ♥

    VastaaPoista
  6. Itse en yleensä tykkää jo on värilliset housut ja yläosa joka ei ole tumma. Mutta tässä se toimii - tykkään! :)
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä värikkäät housut tulee yhdistettyä tummaan yläosaan, mutta vaihtelu virkistää! Kiva kuulla, että tykkäät :)

      Poista
  7. Oi, mun on pitänyt itse hankkia viininpunaiset farkut jo kauan. Nuohan ovat ihan älyttömän upeat ja sopii syksyisiin keleihin täydellisesti! ♥ Ja kukkakuosia ei voi ikinä olla liikaa! ;)

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä aivan ihanat ja piristävän väriset, kiitoksia :)

      Poista