maanantai 8. syyskuuta 2014

Stripes


Paita Kirppari (?) // Toppi BikBok // Farkut Gina Tricot // Laukku Seppälä // Kengät Spirit Store

Tällaisella asukokonaisuudella on tänään oltu hoitamassa asioita keskustassa, käyty kaupassa sekä myös kierretty kirpparia, josta muuten löysin aivan ihanan syystakin, joka on varmasti hyvinkin pian täällä blogin puolella esillä! Tämän päivän asu on melko simppeli, mutta tuon niin suloisen röyhelötopin ja pitkähihaisen yhdistelmä on omasta mielestä sen verran kiva, että kuvat oli pakko napata nopeasti ennen tanssitreenejä. 

Olen viime aikoina pukeutunut paljon yksinkertaisiin väreihin ja asuissa on ollut selkeä linja värien suhteen. Tässä asussa tuntuu olevan värien sekamelska varsinkin tuossa yläosassa, kun löytyy punaista yhdistettynä mustavalkoraitaan. Jottei asu olisi liian sekainen, niin oli pakko laittaa tavalliset siniset farkut sekä mustat kengät ja laukku värikkään yläosan seuraksi ja omasta mielestä tämä kokonaisuus toimii kivasti yhteen.

Tällä kertaa postaus jää hieman lyhyeksi, kun tämä neiti on hieman väsähtänyt niin toimeliaan vapaapäivän jäljiltä. Onneksi huomennakin on vapaapäivä, joka olisi tarkoitus ottaa vähän rennommin kuin tämä päivä, vaikka pari suunnitelmaa huomisellekin on. Niin ja kiitos kaikille edellisen postauksen onnentoivotuksista, niitä oli mukava lueskella hymyssä suin :)
-Ellanoora


10 kommenttia :

  1. Älyttömän ihana tuo raidallinen pusakka/paita! Huolisin omaan kaappiinkin samantien tuollaisen. Oij vitsi en malta odottaa millaisen syystakin oot ostanut! Äkkiä kuvaa tnne;) Täällä myös muuten yksi vapaapäiväilijä ja mullakin huomenna vielä ihanainen vapaapäivä - tosi tärkee mutta olihan se pakko kertoa!:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Juu pakko saada takista piakkoin kuvaa tänne, olen niin innoissani siitä ;) Ja ihanaa vapaapäivää sullekin!

      Poista
  2. sä tunnut löytävän aina tosi kivan asun! ihan mielenkiinnosta onko sulla ikinä huonoa asu päivää? :D
    http://jasmintuomi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos paljon :) Kyllä niitä huonoja päiviäkin on ja välillä saatan kesken päivän vaihtaa vaatetusta, jos tuntuu huonolta :D

      Poista
  3. Aivan ihana toi takki ja muutenkin kiva asu :)!

    VastaaPoista
  4. Ihanan valoisia ja hyvälaatuisia kuvia sunkin blogissa:) Ja tuo paita on muuten älyttömän kiva, omalla ostoslistallakin olis joku kiva punainen paita:)

    http://combering.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo toppi on kyllä ihana, kun on lyhyempi malliltaan ja röyhelöt on suloiset :)

      Poista