torstai 28. elokuuta 2014

Basic


T-paita Lindex // Farkut H&M // Nahkatakki Vero Moda // Kengät fb-kirppari (?) // Laukku Seppälä

Niin ihanaa saada omalla kameralla otettuja asukuvia blogin puolelle! Kamera on siis kotiutunut huollosta ja tuntuu toimivan paremmin kuin koskaan. Toivottavasti pysyykin ehjänä vielä pitkän aikaa. Kova ikävä on taas ollut blogia ja postauksia, mutta yhtäkkiä iskenyt syksy sateineen, eriävät aikataulut Arton kanssa ja flunssa on tehnyt kuvien ottamisesta hieman vaikeaa. Onneksi flunssa alkaa olemaan jo tiessään, joten enää ei tarvitse valita sohvan pohjalle jäämisen ja kuvien ottamisen välillä.

Harmittaa suuresti, että lämpöiset kelit tuntuvat olevan tiessään (tasan vuosi sitten oli lämmin päivä ja kuljin mekossa!!)  ja kesävaatteet jäävät pikku hiljaa lämpöisempien vaatteiden varjoon vaatehuoneessa. Tajusin tuossa yksi päivä, että kylmien ilmojen alkamisesta saakka olen suosinut pukeutumisessani tavallista farkut ja t-paita yhdistelmää, vaikka melko tylsää pukeutuminen tuolloin onkin. Tänäänkin mentiin tuolla samaisella yhdistelmällä, mutta ei sentään ihan niin tylsästi kuin muina päivinä. Edes hieman piristystä asuun toi farkkujen väritys sekä kenkien niitit ja kaulakoru. Nutturankin jaksoin aamulla aikaisin väsätä, vaikka herätys töihin olikin jo viideltä.
Kuvissa näkyvä paita on uusi ostos Lindexistä, joka tarttui mukaan parin alennuslöydön kanssa. Ostin tuon lähinnä tanssitreenejä ajatellen, mutta eksyi tänään kumminkin päälle ja todennäköisesti tulee olemaan tulevaisuudessa muutenkin käytössä, koska sen verran tykkään tuosta paidasta. Arto kehuu harvemmin vaatetustani, mutta tänään sain kuulla, että hän tykkää paidastani, koska siitä tulee mieleen kuulemma entinen tyylini. En kysynyt sen tarkemmin tuosta, mutta hymy nousi kumminkin korviin, kun oli jotenkin niin kivasti sanottu :)

Kuumien ilmojen ja erilaisten mekkojen ja hameiden jälkeen farkut ja t-paita on kivaa vaihtelua, mutta  toivottavasti innostun pian taas toisenlaisista asuyhdistelmistä etten jumiudu tähän yhdistelmään täysin. Mutta mitä te pidätte tästä asukokonaisuudesta?
-Ellanoora

6 kommenttia :

  1. Oii ihanaihana vihdoin saa taas lukea ja katsella sun asuja!:D Ihanan simppeliä kerrakseen, farkkujen väri tuo tosiaan sitä jotain kumminkin tähän:) Värit sopii jotenkin tosi hyvin sulle!

    VastaaPoista
  2. toi sun nuttura sopii sulle niin hyvin, se näyttää sun hiuksissa tosi kauniilta :)

    VastaaPoista
  3. Todella hyvin sopii sulle, erityisesti pidän sun paidasta ja kengistä! :)

    VastaaPoista