sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Summer Up 2014

Yksi kesän kohokohdista on jo seitsemänä vuotena ollut Summer up -festarit, jonne on joka kesä pakko päästä. Ensimmäisen kerran olen ollut kavereiden kanssa mukkulan rannalla Summer up:ssa vuonna 2008 ja on ollut hauskaa huomata vuosien saatossa kuinka tuo tapahtuma vain kasvaa kasvamistaan.


Ilma oli kumpanakin päivänä mitä parhain ja artistit mahtavia. Koko päivän esiintyjät veti täysillä ja sai yleisönsä mukaan, mutta ehdottomat huiput olivat Tinie Tempah ja Cheek, jotka päättivät lauantain. Odotin myös kovasti Sean Paulia, joka oli kyllä hyvä, mutta ei kumminkaan vetänyt vertoja lauantai illalle. En pysty olemaan kovinkaan lähellä lavaa basson ja kovan musiikin takia, mutta mielelläni seurasin esiintyjiä kauempaa, kun sieltä näkee kaikki ihmiset ja sen uskomattoman käsimeren. Mun piti ottaa lauantaina parempi objektiivi mukaan, mutta kiireessä se unohtui ja sekös harmittaa. Olisin nimittäin sieltä ylhäältä saanut todella hyviä kuvia!

Festarityylinä toimi perjantaina musta h&m:n maksihame sekä neonkeltainen toppi ihanalla pitsiselkämyksellä. Lauantaina taas vedin päälle mustan ja kevyen h&m:n mekon, kirpparilta hommatun farkkuliivin sekä juuri ennen festareille lähtöä Sokokselta ostetun kesähatun, joka oli muuten aivan huippuostos, kun lauantai oli todella kuuma päivä. Molempina päivinä selässä roikkui Seppälän reppu ja jaloissa mustat piikkikengät, jotka piti lauantaille vaihtaa toisiin kenkiin, mutta sekin jäi kiireessä tekemättä. Tykkään kovasti molemmista festarityyleistä, mutta varmaankin tuo lauantain hame-farkkuliivi-kesähattu -yhdistelmä vie voiton. Mitä te tykkäätte näistä tyyleistä? 

Summer Up oli tänäkin vuonna aivan mahtava kokemus ja olen todella innoissani siitä, että Lahdessakin jaksetaan järjestää tätä vuodesta toiseen. Pakkohan tuonne on päästä myös ensi kesänä!

Oliko kukaan muu Summer up:ssa tänä vuonna? Jos oli, niin kerro mitä tykkäsit festareista ja jos sinulta löytyy postausta tämän vuoden Summer Up:sta, niin linkitä oma postauksesi!
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. Olipa kiva festaripostaus :) ja just täydellinen festareille tuo sinun asusi :)

    VastaaPoista
  2. Vitsit mua harmittaa ku en töiden takia päässyt tonne! ): Viimevuonna siellä oli niin hyvä meno ja tänä vuonna jäin rannalle ruikuttamaan kun kaverit lähti...:D Ihana etenkin toi lauantaipäivän asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :/ No mutta ensi vuonna sitten on ehdottomasti taas päästävä!

      Poista
  3. Tosi kiva postaus! Ite odotan innolla enskesää kun pääsen ekaa kertaa ikinä festareille :-D Sulla on muutenkin tosi kivan ja pirteän oloinen blogi, laadukkaita kuvia on myös kiva katella :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Ainoat festarit millä oon ollut on nimenomaa Summer upit, mutta tällä kokemuksella voin sanoa, että festarit on mahtavia ;)

      Poista
  4. http://from-e-to-a.blogspot.fi/2014/07/summer-up2014.html
    Siellä mun postaus! :) Tykkäsin! Olin jo viidettä kertaa :)

    VastaaPoista
  5. Ite olin ekaa kertaa tänä vuonna ja varmasti meen ens vuonnakin! :) Toi purpleparty oli kyl ihan huikee mut se ois ollu kivempi ihan lopuks koska hiukset ja kaikki oli siinä jauheessa sen jälkee :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ajattelin, että säästyn siltä liilalta jauheelta, kun olin rinteessä ottamassa kuvia, mutta juuri silloin joku tyttö juoksi ohi ja heitti jauheet meidän päälle! Onneksi se kumminkin lähti yllättävän hyvin heti pois vaatteista, mutta osalla tuntui jäävän juurikin hiuksiin :/

      Poista
  6. Oi miten kiva festariasu ja toi laukku on aivan täydellinen! :-) olin kanssa ite Summer upissa muutama vuosi sitten ja tykkäsin kyllä kovasti, ehkä joku vuosi vielä uudestaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Siellä meno paranee joka vuosi, eli kannattaa tulla uudemmankin kerran!

      Poista
  7. Ihana postaus, harmi ettei itse päässyt! Niin monien blogeista jo lueskellut näitä festaripostauksia että kateus meinaa iskeä:D Oot ollut aivan hirmuisen kauniina liikenteessä taas. Tuo keltainen paita ja farkkuliivi ovat erityisesti mun mieleeni:) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata <3 Sun pitää ensi vuonna päästä tsekkaamaan Summer up ;)

      Poista