sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Saturday is full of happiness

Eilen oli pitkästä aikaa sellainen päivä, että koko päivä oltiin menossa. Päivään kuului mm. minun ja Arton kummipojan pikkusiskon ristiäiset, joka oli todella kaunis juhla. Ristiäisissä tuli ihasteltua pientä prinsessaa, leikittyä ihanan kummipojan kanssa sekä ahdettua mahat täyteen hyviä herkkuja. Ristiäisten jälkeen käytiin auton palautuksen yhteydessä esittelemässä meidän karvaista vauvaa ensi kertaa iskälle ja äitipuolelle ja kyllähän Olivia sai jälleen kerran sydämet sulamaan. Illalla oli taas vuorossa kaverin synttärit naapurissa ja mukavan illan jälkeen minäkin lähdin baariin ties kuinka pitkän tauon jälkeen. Koko päivä erilaisine touhuineen oli erittäin mukava ja tervetullut!


Toppi Kirppari (Only) // Hame Seppälä // Kengät Kirppari (?) // Clutch Sokos // Koru Glitter // Aurinkolasit Gina Tricot

Koko päivä aamusta yöhön kuljettiin täsmälleen samalla asukokonaisuudella ja mielestäni tuo kokonaisuus sopi hienosti sekä ristiäisiin että kaverin synttäreille. Halusin päälle tietenkin jotain juhlallista, mutta kumminkin rentoa ja viileää kuuman päivän vuoksi (jopa yöllä pystyi kulkemaan pelkkä tuubitoppi päällä ilman ongelmia). Ostin tällä viikolla Glitterin viimeisistä alennuksista näyttävän korun ja oikeastaan halusin koota koko asun sen ympärille. Katselin tuota korua jo paljon aikaisemmin tänä vuonna, mutta minusta ei ole maksamaan lähemmäs kolmeakymmentä euroa yhdestä korusta, joten mieluusti odottelin ja iloisena kannoin sen nyt kassalle viiden euron pilkkahintaan.

Valkoisen maksihameen ja mustan tuubitopin yhdistelmä on kiva ja kun siihen yhdistää vielä tuon näyttävän korun, niin asu sopii juhliin kuin juhliin. Seuraksi vielä beige clutch ja vaaleat balleriinat strasseilla niin kokonaisuus on erittäin kovasti mieleeni. Hiukset olisi ollut kiva saada nätille kampaukselle tai kiharoille, mutta koska olen edelleenkin niin onneton (ja laiska) hiusteni suhteen, niin ne jäivät vain auki ilman mitään erikoisuuksia.

Eilisestä jäi jotenkin todella ihana ja hyvä fiilis ja toivonkin, että teilläkin on ollut mukava viikonloppu ♥
-Ellanoora 

7 kommenttia :

  1. Ihana asu sul on ollu :')!! Ja ihanan söpö vauva!
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Pikku neiti on kyllä todella suloinen!

      Poista
  2. Voi tuitui tuota vauvelia! ♥ Ja oot ollut kyllä todella kauniina, kokonaisuus iskee täysin asussa taas ♥ Aina niin upeita asuja sulla:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana asu taas kerran<3

    viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista