torstai 24. heinäkuuta 2014

Satamassa

Satama on Lahden yksi kauneimmista ja mukavimmista paikoista ja siellä riittää ihmisiä kauniina päivänä niin kesällä kuin talvellakin. Nämä kuvat ovat otettu hyvin pikaisesti toissapäivänä, kun lähdimme Arton kanssa satamaan katsastamaan peräkonttikirpparin tarjontaa. Päivä oli super kuuma, ihmisiä riitti ja aina välillä aurinko helotti suoraan siniseltä taivaalta, mutta oli mukavaa kierrellä satamassa, kun olin kuullut paljon hyvää tuosta kirpparitapahtumasta.



 Maksimekko H&M // Farkkuliivi Kirppari (Vila) // Laukku H&M // Koru Cubus

Aamulla minulla oli ripsihuolto, joten päälle valikoitui kiireesti oikeastaan ne vaatteet, jotka tulivat ensimmäisenä vastaan ja joissa tiesin viihtyvän koko toiminnan täyteisen päivän. Farkkuliivi ja tuo sininen maksimekko on ollut molemmat kovassa käytössä ja tällä kertaa ne päätyivät samaan asuun yhdessä värikkään kaulakorun ja mustan hapsulaukun kanssa. Tykkään kovasti tuosta hapsulaukusta, mutta jotenkin se aina unohtuu vaatehuoneen hyllylle, kun perinteisemmät laukut ovat käytössä, mutta tähän asuun se sopii mielestäni erittäin hienosti. Jotenkin tästä asusta tulee sellainen festarifiilis ja voisin mieluusti lähteä tässä kokonaisuudessa festaroimaan, vai mitä ajatuksia se teillä herättää?

On ollut mukavaa, kun oman kameran ollessa huollossa olen saanut lainattua siskon kameraa, mutta tänään siitäkin on taas luovuttava. On ollut niin ihanaa käyttää toimivaa kameraa, joka ei temppuile ja toimii muutenkin sujuvasti. Toivottavasti oma kamerani palaisi minulle (pian) yhtä hyvässä kunnossa kuin siskon kamera on!
-Ellanoora

16 kommenttia :

  1. vauu ihania kuvia !! tosi pirtsakka asu <3

    VastaaPoista
  2. taas niin ihana asu! toi mekko on mahtavan värinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mekko on tosiaankin kivan raikas väriltään :)

      Poista
  3. ihana kesämekko :) ja hauska törmätä kerrankin "paikalliseen" blogiin ja nähdä tuttuja maisemia :D jatkan tutustumista vanhempiinkin postauksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toisiin lahtelaisiin on aina hauska törmätä, joten pitää tulla tutkimaan myös sun blogia!

      Poista
  4. Hei, onko toi ihan sun oma hiustenväri vai ootko värjäilly? :) Ja onko sulla aina ollut vaaleat hiukset vai onko ollut jotain muita värejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus lapsena olin ihan blondi, mutta iän myötä hiukset on alkanu vähän tummenemaan. Oma väri on ehkä asteen tai pari tummempi, että värjäilen kerran parissa kuukaudessa hiuksia ja välillä käytän hopeashampoota. Pari vuotta sitten mulla oli noin puolisen vuotta ihan tummanruskeat hiukset, mutta luovuin niistä, kun vaalea juurikasvu iski pintaan koko ajan. Muuten olenkin aina ollut blondi :)

      Poista
  5. Mistä sä aina löydät noita ihania kaulakoruja!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hamstraan niitä aina alennuksista, kun muuten ne on aika törkeen hintasia :D Ur&Penn on mun suosikki!

      Poista
  6. Todella kaunis tuo sun mekko ja kauniissa maisemissa on kuvat otettu! Satamat on vaan aina niin kivoja paikkoja varsinkin kesällä :)

    reetta-s.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. vau!<3 todella ihana mekko ja käy sulle tosi hyvin :)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. millä ohjelmalla muokkaat noi 'kollaasist' tai siis ne kuvat joissa on 2 kuvaa samassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo missä on kaksi samaa kuvaa yhdessä kuvassa, niin teen Photo Filtrellä ja muut kollaasit joko Picasalla tai PicMonkeyllä :)

      Poista