sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Blue maxi dress


Meidän juhannus oli kuin tavallinen viikonloppu ilman mitään erikoisuuksia. Hieman kateudella lueskelin muiden päivityksiä facebookista erilaisista juhannuksista, mutta me emme Arton kanssa saaneet aikaiseksi tehdä minkäänlaisia hienoja suunnitelmia ja kun Oliviakin tuli meille niin yllätten, niin me vietimme rauhallista juhannusta kotona. Edes satamaan emme viitsineet vaivautua, kun ilmakin oli mitä oli. Tänä vuonna juhannus oli hieman erilainen, mutta onneksi ihana Olivia oli piristämässä meitä ♥


Maksimekko H&M // Vyö Spirit Store // Nahkatakki Vero Moda // Huivi Kirppari (?)

Tänään vedin päälleni arkisen sinisen maksimekon. Mekko on todella tavallinen ilman mitään hienouksia, joten tästä maksista on mielestäni moneen. Tällä kertaa lisäsin vain valkoisen vyön kultaisilla yksityiskohdilla ja mekko sai heti aivan uutta ilmettä. Mielestäni tuohon sopisi vielä jokin näyttävä kaulakoru, mutta tänään mentiin vain yksinkertaisella linjalla. Ulkona liikkuessa mekko sai kaverikseen mustan nahkatakin ja jo monta vuotta vanhan huivin, josta tykkään edelleen hurjan paljon. Huivi on ihanan värikäs ja vaikka siinä onkin montaa eriliasta väriä, niin se sopii hienosti yhteen sinisen maksimekon kanssa ja yhdessä ne on näyttävä kokonaisuus.

Itse tykkään mekon ja huivin yhdistelmästä sekä myöskin vyöstä, joka on ihana yksityiskohta tässä asussa. Mitä te pidätte tästä asusta? Toivottvasti teillä kaikilla oli mukava juhannus, mutta toivotaan kumminkin, että nuo ilmat lähtisivät paranemaan päin, jotta pääsisimme nauttimaan kunnon kesästä! Itsellä on vielä kolme viikkoa lomaa jäljellä ja on sellainen tunne, että se kunnon kesä saapuu vasta siinä vaiheessa, kun minä istun taas kassalla.. No mutta ei pidä valittaa liikoja! Olen kumminkin onnellinen, että voin ja saan pitää lomaa, oli se sää minkälainen tahansa :)
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Onpas ihana maximekko!♥ kirkkaan sininen on vielä yksi lempiväreistäni, joten tykkään kyllä tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Sinisen eri sävyt kuuluvat myös omiin lempiväreihin! :)

      Poista
  2. Ompa täydellisen sininen tuo mekko! :) Ja toi huivikin on aivan superupea! :)

    VastaaPoista
  3. Oi ihana mekko! Sopii ihan sairaan hyvin sulle toi väri :)

    VastaaPoista
  4. Vitsit mikä mekko! Oon niin rakastunut maksimekkoihin ja tuo on täydellinen. Huivi on ihana piristys tuohon muutenkin niin ihanan kirkkaan väriseen mekkoon. Oikeastaan ihana väripläjäys, ihana kesänainen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata <3 Luulen, että mekkoja löytyy vielä h&m:stä ja tuo oli vieläpä todella edullinen, joten kannattaa käydä katsomassa ;)

      Poista
  5. Minkälaisia kenkiä yleensä käytät maksimekkojen kanssa? :) Ihana mekko tuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yleensä balleriinoja, mutta Conversejakin on hieman viileämällä säällä tullut käytettyä :)

      Poista