sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kevyt kesämekko


Mekko Cubus // Kengät Prisma

Eilen olimme juhlimassa serkkuni ja hänen miehensä häitä kauniin kesäisessä ympäristössä. Päivä oli hieman arvaamaton säiden suhteen, mutta onneksi juhlan aikaan ei saatu vettä päällemme ja pääsimme nauttimaan hieman myös ulkoilmasta sekä nappaamaan pikaisesti muutamat kuvat.

Alunperin suunnitelmissa oli laittaa päälle aivan toisenlainen mekko, mutta sattumoisin paria päivää ennen häitä bongasin Cubuksesta uskomattoman nätin maksimekon, joka oli vieläpä alennuksessa. Enemmän kuin mielelläni maksoin tuosta kauniista kesämekosta kahdeksan euroa, joka oli aivan täydellinen tuollaisiin kesähäihin, mutta sopii hyvin myös juhlan lisäksi ihan arkikäyttöön. Kauniin kevyt mekko sai kaveriksi myöskin alennuksista ostetut valkoiset korkokengät, jotka olivat yllättävän hyvät jalkaan! Nykyään korkokenkiä tulee käytettyä todella harvoin, joten yllätyin kuinka noilla koroilla jaksoin ilman ongelmia pitkänkin ajan. 

Niin se on heinäkuu vaihtunut elokuuksi ja tämän kesän viimeisetkin juhlat on juhlittu. Tähän kesään mahtui yllättävän paljon juhlia! Oli pikkusiskoni valmistujaiset, pikkuvelipuolen rippijuhlat, kahdet häät ja yhdet ristiäiset. Ikinä ei ole osunut edes yhteen kokonaiseen vuoteen näin paljon juhlia, mutta en valita! On ollut mukava pukeutua nätisti, nähdä ihania ihmisiä, syödä hyvin ja iloita muiden puolesta.
-Ellanoora

6 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat ja kaunis sinä! <3 pakko kehua tuota mekkoakin, koska multa löytyy ihan sama! Ostin sen joku reilu kuukausi sitten myös cubukselta kahdeksalla eurolla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi ♥ Hyvät löydöt ollaan kyllä tehty! :D

   Poista
 2. Oi teillä on ollut juhlia ihan meidänkin puolesta, ei nimittäin ollut yhtään mitään tänä vuonna mihin olisi mekon ja korot voinut pistää:D Mekko on todella kaunis, rakastan just tuollaisia jotka passaa niin arkeen kuin juhlaankin, ihan nappi ostos eikä lainkaan hintava!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ensi kesänä sitten! Kiitos paljon ❤ Tämmöiset löydöt on parhautta!

   Poista
 3. Oi upea mekko ja sinä <3 Tuo on kyllä täydellinen mekko juurikin häihin ja kesämekoksi, hyvä löytö! :)

  VastaaPoista