maanantai 17. heinäkuuta 2017

3 x suosittelen

Vaikka en ole mikään kauneusbloggaaja, niin haluan silti esitellä teille muutamat lempparituotteet, joihin olen tykästynyt viime aikoina todella kovasti! Tässä teille yksi suihkutuote, puhdistusaine sekä kasvonaamio, jotka ovat tämän hetken suosikkini.


Olin ostamassa itselleni uutta suihkusaippuaa ja valikoimaa tutkiessa bongasin tämän Doven suihkuöljyn hyllystä. Kiinnostukseni heräsi heti, sillä olen niin laiska rasvaamaan ihoani, mutta tämä suihkusaippuan tavoin käytettävä öljy lupaa kosteuttaa kuivankin ihon. Mikäs sen näppärämpää kuin rasvata iho vielä suihkussa ollessa, joten enää suihkun jälkeen moisesta ei tarvitse huolehtia! Suihkuöljy on nykyään ihan aktiivisessa käytössä juurikin sen helppouden takia. Helppouden lisäksi tämä tuote saa plussaa sen miellyttävästä tuoksusta ja riittoisuudesta!


Eräällä kauppareissulla muistin meikinpuhdistusaineeni vetelevän viimeisiään ja nappasin hyllystä sen tutun ja turvallisen aineen. Siinä kyykistellessä huomasin aivan uudenlaisia purkkeja, jotka herättivät mielenkiintoni. L'orealin puhdistusgeeli vaikutti erittäin lupaavalta, joten vaihdoin yleensä käyttämäni geelin tähän uutukaiseen enkä hetkeäkään ole kaivannut vanhaa ainettani. Tällä puhdistusaineella on kevyt rakenne ja meikit puhdistuvat hyvin helposti ilman ongelmia. Ihan ehdottomasti parasta tässä on se, että kasvot jäävät joka ilta sen tuntuisiksi kuin olisin tehnyt kasvonaamion.


Olen viimeisen vuoden aikana kovasti tykästynyt erilaisiin kasvonaamioihin (kukapa ei olisi) ja niitä onkin kerääntynyt kaappeihin muutamia erilaisia. Mikäs se parempaa, kun rentouttavan suihkun jälkeen laittaa vielä kasvonaamio vaikuttamaan ja ennen nukkumaanmenoa olo on ihanan raikas ja kasvot pehmeät kuin vauvan peppu.

Yksi uusimmista kasvonaamioista on tämä L'orealin Pure Clay Glow Mask, joka lupaa kolmen erilaisen savityypin ansiosta poistaa epäpuhtaudet ja raikastaa ihon. Tämä  kuivuu iholle nopeasti, tuntuu todella mukavalta kasvoilla ja peseytyy mukavan helposti pois. Iho oli tuotteen jälkeen ihanan raikas sekä heleä ja aktiivisella käytöllä huomaa tosiaankin eron epäpuhtauksissa. Tämä tuote on myös todella riittoisa ja vieläpä hyvin edullinen!

Onko joku näistä tuotteista jo tuttu sinulle? Entä olisiko sinulla jotain muita hyviä tuotevinkkejä?
-Ellanoora



10 kommenttia :

  1. Toi Glow Mask on kyllä hyvä! Pitää kokeilla vielä tota geeliäkin. :)

    newdaysaara.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Nuo L'orealin uudet tuotteet kiinnostaa kyllä ihan hirveästi!

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mä meinasin eilen kaupasta ostaa tuon L'orealin kasvonaamion, mutta minä tyhmä kuitenkin jätin sen kaappiin. Mulla on kolme erilaista kasvonaamio putelia + muutama liuska joten en ihan liikaa halua niitä haalia. Pitääpä käyttää loppuun ainakin yksi edellinen ja sitten ostaa tuo sinunkin suosittelemasi naamio!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä kuinka helposti noita purkkeja kerääntyy kaappeihin :D Pitää itsekin tyhjentää vanhat putelit ennen kuin ostaa uusia!

      Poista
  4. Mulla on tuo Lorealin maski ja oon kyllä tykännyt siitä! :) Tuon meikinpuhdistusaineen oon meinannut muutaman kerran napata kaupasta matkaan mutta aina se on jäänyt ostamatta :D

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään kanssa kovasti tuosta maskista ja eikä tuo puhdistusgeelikään jää yhtään sen varjoon <3 Ihan vakkarituotteet täälläkin! :)

    VastaaPoista