torstai 27. lokakuuta 2016

I love me -messujen ostokset


Viime viikonloppuna oli jokavuotiset I love me -messut, jonne suuntasimme serkkuni kanssa heti sunnuntaiaamupäivänä. Odotin näitä messuja innolla, vaikka mitään erityistä ei ollutkaan ostoslistalla. Minun yllätyksekseni ostoksia alkoi kerääntymään matkaan yllättävän paljonkin ja olen kyllä todella tyytyväinen kaikkiin kivoihin löytöihini. Mitään en siis erityisesti lähtenyt hakemaan, mutta paljon tarttui mukaan!


Taidan tulla todella jälkijunassa tämän tuotteen kanssa, kun kuulin Konjac-sienestä vasta parisen viikkoa sitten. Hups. Jos lukijoista löytyy muitakin tynnyrissä asustavia, niin tämä sieni siis syväpuhdistaa, kuorii ja kirkastaa ihoa. Ostin näitä pienemmän sekä suuremman, joista toinen soveltuu kasvojen alueelle ja suurempi sitten koko vartalolle. Olen todella laiska hoitamaan ihoani, joten tämän pitäisi helpottaa elämääni.


Samaiselta pisteeltä matkaani lähti geelisukat, joiden hommaamista olen aina välillä pohtinut. Nyt sellaiset tuli vastaan, joten pakkohan ne oli ostaa. Olen super huono hoitamaan kovettuneita jalkojani, joten näiden sukkien pitäisi olla vastaus ongelmiini. Sukat ovat jalassa 20 minuuttia vaikkapa iltaisin Netflixiä katsellessa ja siinä samalla sukat kosteuttaa ja pehmentää jalat. Kuulostaa unelmalta, joten saa nähdä toimiiko!


MakeUp Eraser on pyyhe, joka kasteltuna toimii meikinpuhdistajana. Kuinka kätevää! Olen lukenut tästä ihmepyyhkestä muistakin blogeista ja heti kun näin tämän tuotteen myynnissä, halusin sen ehdottomasti itselleni. Meikkien puhdistaminen on todella ikävää puuhaa, mutta jos tämä pyyhe tosiaankin toimii niinkuin on luvattu, niin illat helpottuvat suuresti. Pyyhkeen lisäksi ei siis tarvitse vettä kummempaa puhdistusainetta!


Aikaisemmin minulla on ollut käytössä Beatyblenderin halppisversio, mutta messuilta päätin ostaa aidon, jonka paketissa tuli myös mukana pienempi meikkisieni. Totesin jo aikaisemmin beatyblenderin hyväksi, joten uskon myös ihan tämän aidon version olevan erityisen mieluinen.


Kaikkien kaunesujuttujen lisäksi ostin aivan ihanat valot meidän olkkariin. Parasta oli, että sai itse valikoida pallojen ja johdon värin sekä pituuden. Kaikista vaikeinta oli valita kymmenistä upeista sävyistä ne mieluisimmat, mutta pienen ikuisuuden päätteeksi löytyi juuri sopivat värit. Ai että olen tyytyväinen ♥

Sellaisia ostoksia lähti matkaani I love me -messuilta, mitäs pidätte? Löytyykö teiltä jo ennestään joku näistä tuotteista? Mieluusti kuulen teidän mielipiteitä :)

-Ellanoora

13 kommenttia :

  1. Ihania ostoksia :) Mäkin ostin eilen Sokokselta ton makeup eraserin ja malttamattomana odotan että pääsen testaamaan sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisin ehkä itsekin mielummin ostanut tuon sokkarilta, mutta enpä ollut tajunnut käydä sieltä sitä katselemassa :D No pääasia, että nyt pääsee testaamaan tuota!

      Poista
  2. Onpas ihania ostoksia kaikki! :) Mua kyllä kiinnostaa nuo geelisukat ja tuo meikinpuhdistuliina, kerrohan tänne sitten miten toimivat! Myön pallovalot on oikein ihanat, kauniit pallot olet valinnut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Juu ajattelinkin, että ehkä joku tuotearviointi voisi olla näistä paikallaan :)

      Poista
  3. Voi eiii kun olisin niin halunnut lähteä itsekin kyseisille messuille mutta TAAS ne jäi välistä:D Ensivuonna pakko päästä! Mua kiinnostaa lähes jokainen yksilö joten tänne vaan sitten postausta tulemaan kun kerkiät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ensi vuonna pääset! On nimittäin niin ihanat messut :) Pitää tosiaankin tehdä näistä jonkinlainen arviointipostaus!

      Poista
  4. ihania nuo kaikki ostokset, varsinkin pallovalot oijoi ♥ make up eraseria olisi kans kiva kokeilla, oon myös haaveillut tuon hankkimisesta! :) kyllä harmittaa, kun en itse päässyt messuille :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ❤ Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tuota makeup eraseria ja hyvin toimii!

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi makeup eraser kuulostaa jännältä! Ja koristevalot on parhautta ^^♡

      ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

      Poista
    2. Todella mahtava keksintö! Näin parin käyttöpäivänn jälkeen olen ainakin tyytyväinen :)

      Poista
  6. Ooih oot ostanut niin söpöjä juttuja! Harmittaa kun en kerennyt tuonne messuille :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! No onneksi taas ensi vuonna on uudet messut :)

      Poista