torstai 29. syyskuuta 2016

Syysjuttuja


Takki Vero Moda // Paita Bershka // Hame BikBok // Kengät Reserved // Laukku H&M

Töitä on painettu ihan mukavat määrät ja ne harvassa olleet vapaapäivät onkin sitten kulunut joko kotona rennosti oleillen, siivoillen (ikuisuusprojekti kaappien läpikäynti on jo aloitettu) tai kavereita nähden ja kaiken tämän ohella syyskuu on mennyt ihan hujauksessa. Voitteko uskoa, että parin päivän päästä on jo lokakuu? Lämpöiset neuleet on jo kovassa käytössä, kesäkengät on siirretty kaapin perälle, jouluvalojen ripustaminen on pian ajankohtaista (jotka on ihan ok laittaa esille näin syksyn tullen), sisustuskärpänen on taas iskenyt ja syksyn uudet kuviot pyörähtävät itsellä aivan pian käyntiin, sillä töissä on luvassa uusia haasteita. Jännää!

Kaiken hulinan keskellä pääsimme viime viikonloppuna käymään Tallinnassa, joka oli todella onnistunut reissu ♥ Eipä tuo päivä vaatinut muuta kuin hieman shoppailua, hyvää seuraa ja erittäin onnistuneen ravintolavalinnan ja päivä oli kokonaisuudessaan oikein mukava. Kaupoista tarttui mukaan ihan vain pari juttua ja yksi ostoksistani oli tuo kuvissa näkyvä rento collegepaita, jonka hauskana yksityiskohtana on nuo leveät hihat. Malliltaan paita on hieman lyhyt, joten eilen se yhdistyi kivasti korkeavyötäröiseen kellohameeseen. Syksyn myötä itsellä hameet ja mekot jäävät melko usein käyttämättä, mutta nyt oli todella mukavaa saada syksyinen asukokonaisuus tuon hameen ympärille.

Miten teidän syksyyn kuuluu? Entä mitä pidätte tästä asusta?
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Koko lookki näyttää oikein hyvältä, ihanat kuvat tässä! <3 mäkin oon miettinyt että vois laittaa jo "jouluvaloja" kun illat alkaa olla niin pimeitä että hyvinhän niitä voi jo poltella! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤ Valot tuo piristystä pimeyteen, niin ihan hyvin sellaiset voi kohta laittaa :)

      Poista
  2. Vitsit miten kiva asu!! ♥ Mä aina niin kadehdin kun muut löytää ja osaa yhdistellä kaikenlaisia hameita, kun tuntuu että mä en löydä enkä osaa käyttää/yhdistellä :D Lisäks sun blogia on aina niin kiva lukea, kun huomaa että asukuvissakin näet vaivaa kuvaus paikan suhteen aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ No itselläkin samantyyppisiä ongelmia, mutta tykkään hameista ja mekoista niin paljon, että yritän parhaani mukaan käyttää niitä. Ja ihanasti sanottu, kiitos vielä :)

      Poista
  3. Peukku kellohelmaiselle hameelle, ihailen niiitä aina muilla, mutta itse en vieläkään osaa käyttää hameita arkena... Ehkä joskus vielä opin. Tsemppiä uusiin työhaasteisiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Rohkeasti vaan kokeilemaan, niin ehkä se siitä hiljalleen :)

      Poista
  4. Tosi kiva asu kokonaisuudessaan! Sopii sulle todella hyvin ♥

    ainokainenn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oi tuo hame on ihana! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se on ostettu BikBokista tämän kesän alennuksista :)

      Poista
  6. Aivan ihana asu! Sopii sulle tuo hame todella hyvin :-) Itselläkin metsästyksessä tuollainen pidempi hame ihan arkikäyttöön..

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos paljon :) Toivottavasti löydät kivan hameen!

      Poista