torstai 28. heinäkuuta 2016

#summer

Näin kesäisin puhelimen kamera on ahkerassa käytössä, kun luonto on pullollaan kaikkea kaunista, jonka tahdon ikuistaa. Tämä kesä on ollut todella ihana tähän mennessä ja parasta tässä on se, että huomenna minulla alkaa vielä kahden viikon kesäloma! Kuinka ihanaa ♥ Tosin tämä neiti on saanut repäistyä itselleen jostain oikein mukavan (not) kesäflunssan ja tänään kesken työpäivän lähdinkin kotiin lepäilemään. Mahtava aloitus lomalle siis... Mutta toivottavasti tämä tauti olisi nopeasti nujerrettu, jotta loman saisi käyntiin kunnolla, sillä heti alkuun on lähtö luokkakokouksen viettoon mökkeilyn merkeissä! Nyt kumminkin muutamat kesäiset kuvat teille puhelimestani.


Apiloita ♥ // Loman kunniaksi yksi arpa, mutta valitettavasti lomarahaa se ei tuottanut // Leivoin kaverin pyynnöstä kakun, josta tuli ihan erityisen herkullinen. Nam! // Sataman Peräkonttikirpparilta bongasin korkean maljakon, jonka sitten taivuttelin Arton ostamaan (joku unohti ottaa käteistä mukaan, hyvä minä). Tänään tuo nätti maljakko pääsi käyttöön, kun ostin piristykseksi kukkia.


Viime viikonloppu tuli vietettyä mökillä ja me kaikki nautimme olostamme suuresti! Voi kun pääsisi vielä tänä kesänä mökille rentoutumaan. // Lahden satama on kesäisin niin kaunis paikka ja siellä viettää mieluusti aikaa // No näitä ruokakuvia // Satama ja niin nätit auringonlaskut. Näitä on kertynyt muutama puhelimeen.


Luonnosta poimitut kukat on niitä kauneimpia. Harmittavan vähän niitä täällä keskustassa kyllä näkee, mutta välillä käy tuuri // Sateen jälkeen // Rakastan näitä upeita kesäiltoja // Ihan itse poimin mustikoita tänä kesänä. 


Saalis jäi pariin litraan, mutta onneksi äiti täytti meidän pakkasen mustikoilla. Mustikkametsälle voisi kyllä lähteä uudemmankin kerran // Olivia nautti mökkielämästä kovasti, kun sai olla kerrankin vapaana. Uimaanhan tuota koiraa ei saa // Satamaan oli ilmestynyt hauskoja kivikasoja. Toivottavasti kukaan ei vaan riko näitä, koska nuo olivat todella hauska lisä // Pehmistä. Mistäs muualta kuin satamasta.


Auringonlasku. Rannassa. Yllättikö? // Löysin mun uuden lemppariyhdistelmän smoothiehen. Tuosta löytyy mansikkaa, banaania, vesimeloonia, omenaa sekä mansikka-raparperi -mehukeittoa. // Vesijärviristeilyllä työkavereiden kanssa heti kesän alussa // Sateen jälkeen part. 2

Voi kun kesä kestäisi pidempään ♥ Ihan ehdottomasti vuoden parasta aikaa!
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. Oi upeita kesäilta kuvia!
    Ja toi smoothie kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta :P

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, kestäispä kesä paaaljon pidempään :) Vitsi et toi kakku näyttää kyl herkulliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeä syksy ei houkuttele yhtään... Kiitos! Herkullista se kyllä oli :)

      Poista
  3. Aivan ihania kesäkuvia! :)
    http://jasmin-k.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihania kesäkuvia ja kuulumisia! ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Nam pehmis on ihan parasta kesäisin :) Pitäisiköhän itsekin käydä mustikassa tänä kesänä, kun viime kesänä se jäi välistä... :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä oli ihan ensimmäinen kerta ikinä kun kävin itse mustikassa! Ei kyllä jää viimeiseksi kerraksi :)

      Poista
  6. Ihania kuvia ja ihana kesä. :)

    VastaaPoista