tiistai 10. toukokuuta 2016

On The Rooftop


t-paita BikBok // ruutupaita kirppari (H&M) // Farkut Gina Tricot // kengät ? (Lontoo)

Pääsykokeet ovat vihdoin ja viimein ohi ja tämä viikko kokeiden jälkeen on ollut aikamoista juoksemista paikasta toiseen. Olen nauttinut siitä, että enää ei tarvitse viettää kaikkea ylimääräistä aikaa nenä kiinni kirjassa, vaan nyt olen saanut tehdä kaikkea mikä viime kuussa on jäänyt vähemmälle. Kuinka iloiseksi minut on tehnytkään Netflixin katselu, kavereiden näkeminen ja tästä kesäisestä toukokuusta nauttiminen, vaikka töitäkin on tottakai tehtävä ja muutama lämmin päivä on mennyt ihan ohi töiden takia. Pääsykokeista kumminkin vielä sen verran, että koe oli mielestäni vaikeampi kuin viime vuonna, aika meni hyvin tiukille ja jälkikäteen mietittynä tein ehkä jopa liikaa tyhmiä virheitä, mutta pitää toivoa, että niitä oikeita vastauksia on riittävästi, jotta soveltuvuuskokeet kutsuisivat. 

Nämä kuvat on napannut ihastuttava Inka (klik!), joka valmistuu aivan pian media-assintentiksi. Kävimme kuvailemassa näitä hänen opinnäytetyötä varten ja oli kyllä mahtavaa olla hänen kuvattavanaan! Aluksi tottakai jännitti olla täysin vieraan ihmisen kameran edessä, mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos Inka! Mutta mitäs te pidätte näistä kuvista? Entäpä kuvien asusta?

Ihanaa olla taas kunnolla blogin parissa kiireisen kuukauden jälkeen ♥ Mukavaa viikon jatkoa teille jokaiselle!
-Ellanoora

 

20 kommenttia :

  1. Älyttömän upeat kuvat ja mukavan rento asu, tykkään! :) Toivottavasti suoriuduit pääsykokeista kunnialla ja tulet valituksi! :)

    VastaaPoista
  2. On muuten upeita kuvia! Kuvauspaikka on kans asuun nähden todella hyvin valittu. Oon miettinyt itsekin että pitäisi kavuta tuollaisiin yläilmoihin kuvailemaan mutta asu ei oo ikinä ollut sinne ns. "sopiva" kun mahdollisuus on ollut :D Ah kesäkelesitä on kyllä nautittu, vaikka muutama meni mullakin töissä ollessa vähän ohi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤ Oikein yllätyin kuinka kivasti asu ja paikka sopiikaan yhteen :) Toivottavasti saadaan vielä nauttia upeista ilmoista!

      Poista
  3. Voi Ellanoora miten upeita kuvia!! ♥

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia ja kiva asu, muhun iskee toi flanelli vyötäröllä -tyyli ja lujaa, syksyllä tulikin käytettyä itse paljon. :)

    Hiuksissa Hiekkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Itsekin olen tykästynyt tuohon tyyliin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun heitin ruutupaidan vyötärölle :)

      Poista
  5. Ihan tosi ihanat kuvat, kuvauspaikka on kyllä mahtava! ♥ Ja punainen väri sopii sulle tosi kivasti, hyvälle näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä todella kiitollinen näistä kuvista Inkalle :) Kiitos ihanasta kommentista!

      Poista
  6. Todella kivoja kuvia susta!:) Punainen sopii sulle hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ Olen ennen arkaillut punaisen käyttöä, mutta ehkä sitä voisi käyttää useammin :)

      Poista
  7. Onpa ihana lukee näitä kommentteja, ku tulee semmonen fiilis, et on onnistunu ottamaan hyviä kuvia :-) Ja toi sun asu oli kyllä tohon paikkaan niin nappivalinta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin olet onnistunut! Olet kyllä uskomattoman taitava :) Suuri kiitos vielä sulle!

      Poista
  8. Upea sinä, ihania kuvia! Punainen on niin sun juttu (Y)

    VastaaPoista
  9. Uuh näis kuvis on asennetta ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokia ❤ Oon kyllä super tyytyväinen näihin :)

      Poista
  10. Huh, todella upeita kuvia! Näiden tunnelma ja valotus on vain niin kohdillaan sekä mitä tulee asuun- toimii täydellisesti ja on juuri sellainen mihin voisin itsekkin pukeutua :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti kommentista! Ihanaa että tykkäät :)

      Poista