maanantai 18. huhtikuuta 2016

Keväiset Niket

Likaiset hiukset, kova tuuli, tavallistakin tavallisempi ja tylsempi asu, kamera ei tunnu kaverilta... Mutta hei niin kivat uudet Niken tennarit jalassa, joten kaikista edellä mainituista huonoista asiosta huolimatta päätin pistää tämän postauksen julkaisuun. 


Neule Gina Tricot // Toppi Bershka // Farkut Gina Tricot // Kengät Nike // Huivi Cubus

Olen sen verran kunnostautunut liikkumisen suhteen, että kuljen nykyään töihin pääsääntöisesti kävellen, jolloin hyvät kengät ovat todella tärkeät. Viimeisen parin kuukauden aikana siis lenkkareita (onpas ruma sana, tulee vaan mieleen ala-asteen ulkoliikunta ja hirveät LENKKARIT. Muttä mitkä nuo on? Lenkkarit, tennarit, kävelykengät....?) on tullut käytettyä hyvinkin paljon ja nyt vihdoin ja viimein uskalsin ottaa nuo upeat persikanväriset kengät käyttöön. On ne vaan niin ihanat ja pirteän väriset ♥ Edelleenkin haaveilen perus mustavalkoisista Nikeista tai Adidaksista, mutta eiköhän nekin jossain vaiheessa tule löytymään myös minun kenkäkokoelmasta.

Asusta ei ole mitään erikoisempaa sanottavaa, koska pääsykokeisiin lukiessa en pahemmin jaksa panostaa vaatteisiin, vaan hyvin simppeleillä asuvalinnoilla on menty. Laskin juuri päiviä Vakavaan ja apua, enää pari viikkoa itse pääsykokeisiin!! Nyt iski pieni stressi :D Eli minä tästä suljen koneen ja jatkan lukemista. Mukavaa alkavaa viikkoa teille jokaiselle ♥
-Ellanoora

12 kommenttia :

  1. oii kaunis asu, ja noit kengätt!! Ihanat ! <3

    VastaaPoista
  2. Mä niin tiedän tuon tunteen millä aloitit postauksen, mutta hei mä en taas näe näissä kuvissa/sinussa/vaatteissa yhtään mitään vikaa;) Näin sitä tajuaa pikku hiljaa että oma silmä on niin kriittinen, mutta siis ei voi mitään:') Kengät on ihana piristys muuten simppeliin asuun, väri on mitä mahtavin ja keväisin ♥ Tsemppiä lukuhetkiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta! Kiitos sulle kovasti ihana ♥

      Poista
  3. Sulla on tosi pitkät ja kivatt hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon piristävästä kommentista ♥ Saksia ja väriä nämä kyllä hieman kaipaisi, mutta pituus on kyllä nyt todella kiva!

      Poista
  4. Aivan ihanat kengät ja upeita nämä kuvat ovat, oikein kauniina siellä ollaan oltu! :-)

    VastaaPoista
  5. Mulla on hyvin usein nuo fiilikset, mitä kuvailit postauksen alussa :D Mutta hei, näistä sun kuvista ei yhtään välity kyseiset asiat vaan näyttävät tosi kivalta! :)) Ja mitä tennareihin ( käytän tätä sanaa, koska lenkkareista tulee väkisinkin juurikin ala-aste mieleen haha) tulee niin vautsit, ihanan väriset! Sekä puhut niin asiaa, että kävellessä hyvät kengät ovat tärkeät. Sen huomaa niin helposti, jos on vaikka koirien kanssa käynyt käppäämässä ja on ollut jotkut ei niin hyvät kengät jalassa, jalat menee väkisinkin kipeäksi ja seuraavana päivänä ei sitten teekkään mieli lähteä kävelylle. Ps. Mukavaa viikkoa sinne myös<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää ettei yksin paini samojen tuntemuksien kanssa :D Mutta kiitos mukavista sanoista ❤ Juu kyllä sen heti huomaa, jos on käyttänyt huonoja kenkiä... Voi sitä tuskan määrää, kun pitäisi taas kävellä :D

      Poista
  6. Awws siis ihanan väriset noi kengät, mäkin haluan! <3 Täältä löytyy mustavalkeet ja kirkkaanpunaset lenkkarimaiset niket ja kokovalkeet matalat airforcet, mut parit eri väriset yksilöt olis kyllä niin hyviä piristämään asuja :)

    VastaaPoista