lauantai 21. marraskuuta 2015

Pikkujoulut

Eilen illalla pääsin juhlimaan toisen työpaikkani pikkujouluja ja oli kyllä aivan ihastuttava ilta! Olimme kauniissa hennalaklubissa ja saimme nauttia hyvästä musiikista sekä herkullisesta ruuasta mukavien ihmisten kanssa. Oli myös aivan ihanaa laittautua pitkästä aikaa, vaikkakin hiukset eivät suostuneetkaan ihan täysin yhteistyöhön kanssani ja kiireessä meinasin pilata kynteni moneen otteeseen. Päälle pääsi jo ensimmäisiin tämän vuoden pikkujouluihin hommattu musta kimalteleva mekko, josta pidän hurjan paljon! Kamera en mahduttanut mukaani, mutta onneksi puhelimen kamera pääsi ahkeroimaan oikein kunnolla. Tässä teille muutamia illan aikana napattuja kuvia!


Oi kuinka tuleekaan nälkä näitä kuvia katsellessa! Toivottavasti tänä vuonna pääsisi vielä nauttimaan pikkujouluista, koska onhan ne nyt aivan ihania ♥ Mitä pidätte näistä kuvista? Entä oletteko te päässeet jo juhlimaan pikkujouluja?

-Ellanoora
 

10 kommenttia :

  1. Ihanan näköistä : hyvin oot saanut kuviin tunnelman! Ja taisi olla todella hyvät tarjoamiset ja tyylikäs tila oli koristeltu kauniiksi! Vau! Ja tärkein : Itsekkin näytit upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista :) Tuo oli kyllä aivan ihana paikka ja tarjoamiset todellista herkkua!

      Poista
  2. Näyttää kyllä niin upealta ja tyylikkäältä tarjoilut kuin myös sinä <3

    VastaaPoista
  3. Oij ihan mahtavaa! Kaikki näytää niin kauniilta ja hyvältä, sinä mukaanlukien:P Hyviä kuvia tulee sun phonella;) Mä järkkäsin pienet pikkujoulut tuossa lauantaina, mutten sen kummemmin panostanut kun tuli kuitenkin pidettyä Halloween juhlat kunnon panostuksella:') Tiistaina olisi luvassa taas yhdet pikkujoulut 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia Kata! Pikkujoulut on niin ihania, että niitä kyllä jaksaa juhlia useammat :) Mukavia juhlia sinne!

      Poista
  4. Oi, onpa ihanan tunnelmallisia kuvia! 8) Mikä puhelin sulla on, kun noin hyvä kamera? Varmaan on aiemmin mainittukin, mutta en nyt tähän hätään jaksa selata etsimässä :D Itelläni on tiedossa ekat pikkujoulut tulevana perjantaina! Odotan kyllä innolla, nyt kun tuli hieman luntakin maahan niin on vähän fiilistäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla :) Mulla on huawei honor 7 ja on kyllä todella hyvä puhelin, kameraa jaksan erityisesti hehkuttaa ;) Kivoja pikkujouluja sulle!

      Poista