sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kuulumiset puhelinkuvina

Ensimmäiset kynttilät ovat sytytetty ja piristäneet näitä synkkiä syysiltoja. Onneksi kynttilöitä löytyy kasapäin lisää, joten hyvin pian kynttilöitä löytyy enemmänkin tästä asunnosta // Punaiset kynnet ja puolisormus piristävät asua kuin asua oikein kivasti // Tänään jaksoin taas sunnuntain kunniaksi kihartaa hiukseni, kun lähdin kavereiden kanssa kahvittelemaan. Tuo operaatio ei vienyt kuin viitisen minuuttia, mutta silti arkena ei millään muka kerkeä tai jaksa nähdä tuota pientä vaivaa // Pitkästä aikaa olen käynyt kirjastossa ja päässyt uppoutumaan kirjan pariin, ihanaa!

Ihanaa olla töissä alakoulussa ja päästä aina välillä nauttimaan bullisherkuista. Oi kuinka hyvää tuo suklaamuffinssi olikaan! // Pikkujouluristeilyllä tuli nautittua todella herkullinen ateria. Tuota kun saisi nyt, nam! // Ihana Olivia syksyisessä maisemassa. Nyt on tosin ollut todella inhottavat lenkkisäät, kun jokaikisen lenkin jälkeen pitää käydä pesemässä neitiä ja koko asunto on täynnä pesuista huolimatta hiekkaa. Meidän olisi pitänyt tehdä kunnon pesu jo pari viikkoa sitten, mutta kurakelien takia ollaan lykätty sitä suosiolla. // Upeaa auringonlaskua katselemassa päivälenkin yhteydessä. Näitä kuvia näkee enemmänkin edellisestä postauksesta.

Aamulenkki sumuisissa maisemissa. En oikein ole tuollaisen harmaan ja usvaisen ilman suurin fani, mutta kivoja kuvia tuolloin sai napattua // Teimme todella suloisia isänpäiväkortteja lasten kanssa koulussa. Nuo oli todellinen menestys! // Kun suurinosa lehdistä oli jo tippunut, niin bongasin tuollaisia upeita värejä vielä luonnosta // Pikkujouluristeilyn asua. Ensi viikolla olisi tarkoitus vetäistä sama mekko päälle ja lähteä juhlimaan toisen työpaikan pikkujouluja. Toivottavasti tuolloin saisin enemmän kuvia tänne blogin puolelle!

Ihastelin kovasti tuota valkoista karvaliiviä, mutta se ei kumminkaan lähtenyt matkaan. Onneksi en ostanut, koska Tallinnasta löytyi edullisempi karvaliivi, johon olen todella tyytyväinen // Enpä ole taas ikuisuuksiin käynyt leffassa, mutta päätimme kaverin kanssa lähteä hieman extempore katsomaan Napapiirin sankareita. Onneksi menimme, koska oli kyllä superhauska leffa :) Nyt teattereissa pyörii monta elokuvaa, jotka tahtoisin nähdä // Edelleenkin koukussa värityskirjaan... Kohta pitää lähteä ostamaan uusia värikyniä! // Lähikaupassa oli tarjouksessa kymmenen ruusua kahdella eurolla, joten minäpä ostin itselleni kolmekymmentä ruusua. Ne näyttivät niin kauniilta tuossa maljakossa!

Ahh kun tuntui hyvältä näpytellä tätä postausta! Pieni syysväsymys on näköjään tähän naiseen iskenyt ja reilu viikon verran kestänyt harmaus ja aikaisin tuleva pimeys ei auta laisinkaan tilannetta. Voi kun se lumi tulisi jo tännekin! Tai edes hieman piristävämpi sää.. Vesisade saisi jo ainakin omasta mielestä loppua... Ideat postausten suhteen on myöskin ollut aika nollassa eikä kamera meinaa pysyä millään matkassa, mutta onneksi instagramia ja snapchattia on tullut päiviteltyä mukavasti. Blogi ja te kaikki lukijat olette kumminkin olleet joka päivä mielessäni enkä ole tosiaankaan unohtanut teitä! Yritän tästä nyt hieman tsempata ja saada vaikkapa asupostausta joku päivä ulos, mutta postausideoita otan enemmän kuin mielelläni vastaan! Olisiko esimerkiksi nyt hyvä hetki kysymyspostaukselle tai jonkinlaiselle kuvapostaukselle? Ideoita kehiin! :) Onko täällä muuten muita, jotka kärsivät näin syksyisin pienestä inspiraation puuttesta blogin suhteen?

Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle ♥ 
-Ellanoora

PS. Joululomaan viisi viikkoa, ihanaa! (Joululoma= kaksi työtä vähenee vain yhteen)

6 kommenttia :

  1. Oaah toi muffinssi!! *0* Ja oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Vautsi ihania juttuja ja kuvia, toi mekko on ihastuttava ja just sopiva pikkujouluihin ♥ Mulla inspiraation puutetta ei oo havaittavissa, mutta tuntuu että saa vähemmän matskua blogiin kun ei pysty kunnolla kuvailemaan pimeyden vuoksi:< Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana <3 Juu nyt yritän kovasti parantaa tätä tahtia ja ideoida postauksia! Pimeys kyllä hankaloittaa tätä bloggailua...

      Poista
  3. Jee nää tälläset puhelimella kuvatut postaukset on just kivoja :)! Ja nam mikä muffini :>

    VastaaPoista