keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Puhelinkuvapostaus


Tortilla time! Tortilloilla on mukava herkutella, kun tahtoo jotain hyvää ja tuhtia iltapalaa. Ne uppoaa meihin molempiin :) // Vakavaa ja vakavaa... Olen ilmoittautunut nettivalmennuskurssille ja eilen oli ensimmäinen tunti ja huomenna heti seuraava. Jos tänä vuonna ei koulupaikkaa aukea, niin ensi vuonna on kevääksi otettava ehdottomasti lukulomaa. Ei meinaa millään jaksaa lukea töiden jälkeen.. // Mun ihana uusi kamera ♥ On kyllä niin näppärä kokonsa puolesta ja kuvien laatuun olen erittäin tyytyväinen. Oli hyvä ostos! Vielä pitäisi tuohon löytää linssisuoja. // Täytettyjä  patonkeja ja smoothieta iltapalaksi, nam!


Tarkoituksena oli tehdä ostospostausta, mutta kaikki Helsingin reissun ostokset on näköjään esillä täällä ennen kuin saan mitään postausta aikaiseksi. Kuvassa näkyy uutukainen hattuni, josta tykkään hurjan paljon! // Serkun kanssa kuulumisten vaihtoa herkullisten jätskien ja smoothieiden äärellä. // Välillä vähän terveellisempää kotiruokaa. Itsetehdyt lihapullat oli todella hyviä, vaikka niiden tekeminen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan :D No valmiiksi asti suurinosa kumminkin valmistui! // Sininen taivas on viime aikoina ollut harvinainen näky ja silloin kun taivas on sinisenä, niin siitä on nautittava. Kevät on täällä ♥


Minäkin ostin kätevät meikkitelineet kaksin kappalein. Blogeista olen tuollaisia bongannut ja olihan ne ostettava, kun vastaan tuli edulliseen hintaan. Nyt on huulipunat ja huulirasvat nätissä järjestyksessä. // Välipalaa. Viinirypäleet on mun suurta herkkua ja Pepsi Maxia on litkitty viime aikoina suuret määrät, kun Arton kanssa tuli ostettua 24-pack minipulloja. // Viimeisistä lumista Olivia on nauttinut suuresti. Eräänä päivänä vesisateesta huolimatta intouduimme pelaamaan löytämällämme jalkapallolla ja lopuksi neiti oli aivan märkä ja likainen. // Kirpparilta lähti  mukaan kiva peltitaulu ja Kärkkäiseltä löytyi muotipillejä, joita oli saatava!


Ja lisää blogimuotijuttuja :D Instagramissa ja blogeissa olen nähnyt tuollaisia mukeja ja ajattelut, että ne on hauskoja, mutta mikään pakko tuollaisia ei ole kotiuttaa. Tigerissa kumminkin törmäsin laseihin kahden euron kappalehintaan, joten pakkohan minun oli kaksi tuollaista meille ostaa. Arton ilme oli näkemisenarvoinen, kun näki nuo.. Mutta minä tykkään! // Cinderella oli aivan ihana elokuva ♥ Lapsuuden yksi lempielokuvista oli mukava nähdä uudistetussa versiossa. Puvustus, lavastus, näyttelijät ja tarina oli ihan mahtavuutta! Suosittelen lämpimästi :) // Kampaamossa tekemässä taikoja hiuksille. Lopputulokseen olin super tyytyväinen! // Aamukahvia ja kindereitä aamupalaksi. Okei, no vain yksi kinderi syötiin Arton kanssa puoliksi. Nyt pitää mennä katselemaan kaupoista, että saisiko noita herkkuja lisää alennuksella, jotta saisi mussutella niitä mielinmäärin.


Arto osti synttärilahjaksi minulle teatteriliput, joilla pääsimme katsomaan Chicagon. Oli ihan mahtava näytelmä! Teatterissa pitäisi ehdottomasti käydä useamminkin... // Minikindereitä, nam! Kun ei ollut iso kindereitä kaupassa tarjottavana, niin oli tyydyttävä näihin. // Aamukahvia ihanasta mukista. Olen nykyään ihan hurahtanut astioihin ja tuollaiset mukit voisin ehdottomasti ottaa myös meille! // Keittiönpöydältä löytyy tällä hetkellä Anttilasta ostetut purkit, taulu sekä pillit, tykkään!

Toivottavasti tekin pidätte näistä puhelinkuvapostauksista, koska itse ainakin tykkään näistä kovasti!
-Ellanoora

9 kommenttia :

  1. Ihana postaus ja kuvat ! <3 Mistä oot ostanut ton ''telineen'' sun meikeille? Haluaisin just tommosen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Tuo on ostettu Tigerista ja mallista riippuen maksoi huimat 3-4 euroa. Kuulemma myös Ikeasta ja kai Jyskistäkin tuollaisia löytyy :)

      Poista
    2. Jee kiitos! Pitää mennä katsomaan <3!

      Poista
    3. Toivottavasti löydät omasi! :)

      Poista
  2. Ihana postaus taas, tykkään aina lueskella nää sun puhelinpoustit ♥ Tuo Cinderella oli kyllä aivan mahtava, justiinsa niinkuin sanoit että puvut, lavastus ja siis koko kokonaisuus oli ihana. Lisää vaan nuita satuleffoja, seuraavaksi haluan nähdä Into the woods! ♥ Ihanaa viikonloppua sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti ihana ❤ Joo ja myöhemmin sieltä on myös tulossa Peter Pan ja Kaunotar ja hirviö, odotan innolla näitä kaikkia :)

      Poista
  3. Taas ihana postaus ja kivoja kuvia! :-)

    VastaaPoista
  4. Hihi mä käskin äitin ostaa kindereitä (pääsiäisenä siis tietty) vähän lisää ettei varmastikaan lopu kesken kun muistelin että koko perhe tulee paikalle mut loppujen lopuks vanhempien luona ei ollutkaan ketään viettämässä pääsiäistä kun mun vanhemmatkin oli ulkomailla silloin :-D nyt niitä kindereitä sitten on.... ja on siis vieläkin :-D

    VastaaPoista