maanantai 16. maaliskuuta 2015

I'm ready for spring

Halusin tulla esittelemään teille viime aikojen keväisiä ostoksia, joita on jo kerennyt kerääntymään ihan mukavat määrät! Lähes kaikki ostokset on ostettu jonkinlaisesta alennuksesta ja sekös on aina yhtä mukava juttu :) Mutta pidemmittä puheitta nyt ostosten kimppuun!


Only 12,95 e , nämä kukkakuosiset pöksyt kiinnitti heti huomioni ja hintalapun nähdessäni kipitin kiireesti ne kainalossani sovituskoppiin, koska hinnalla niitä ei ainakaan oltu pilattu. Ai että tykästyin noihin housuihin kovasti! Kuosi ja väritys sai minut hykertelemään tyytyväisyydestä ja housut on ihanan ohuet, eli täydelliset vaikka lämpöisiin kesäpäiviin. Rakkauteni kukkakuosiin kestää vielä!


Only n. 7.50 e , Tämän rennon mallisen paidan bongasin alennusrekistä. Näin heti sieluni silmin kuinka kivasti paita yhdistyisi valkoisiin farkkuihin ja sovituskopissa totesin paidan olevan ehdottomasti ostamisen arvoinen. Rentous ja väritys sai minut kiikuttamaan tuon paidan samantien kassalle.


Kirppari 6 e , Hinnan takia pohdin jonkin aikaa, että raaskinko ostaa tuota, mutta totesin laukun olevan täysin uusi ja käyttämätön, joten päätin ostaa tuon upean kiiltäväpintaisen Clutchin. Jostain syystä en osaa talvella käyttää pieniä laukkuja, joten odotan innolla kunnon kevättä ja kesää, että saan taas pitkän talven jälkeen kaivaa kaikki ihanat pikkulaukkuni käyttöön!


Ur & Penn + Glitter yhteensä n. 13 e , en osta oikestaan koskaan koruja normaaleilla hinnoilla, mutta alennuksista tuleekin sitten rohmuttua koruja mielin määrin. Ur & Penn:ssä oli tietyistä koruista ota 4 maksa 6 euroa -tarjous ja mukaani lähti kahdet todella nätit korvakorut, siro kaulakoru sekä mustat helmet, jotka ei ole kuvassa. Glitterissä taasen oli tarjous, että ostosten loppusummasta saa -40 prosenttia, joten ostin sieltä kaksiosaiset korvakorut sekä yhden pitkän kaulakorun, jonka unohdin ottaa näihin kuviin mukaaan eikä sitä ole laskettu mukaan hintaan. 


Only + Gina Tricot 20 e + 25 e , Koko talven metsästin itselle sitä täydellistä karvaneuletta, mutta ei sitä kumminkaan tullut vastaan. Nyt keskellä lämmintä kevättä löysin aivan ihanan ja lämpöisen pörröneuleen puoleen hintaan! neljänkympin normaalihintaan en olisi tuota raaskinut ostaa, mutta alennettuna kotiutin sen enemmän kuin mielelläni.
Tuota Ginan liehuketta katselin parin viikon ajan, mutta ikinä en jaksanut sitä sovittaa tai viedä kassalle. Eräänä päivänä huomasin noita väripilkkuja olevan enää vain pari kappaletta rekissä, joten pikaisesti nappasin omani ja vein sen kassalle sovituskopin kautta. On se vaan niin hauskan värinen ja niin kesäinen kuosiltaan! Tuon kanssa yhdistyy farkut, hame tai vaikka shortsit, tykkään!


Only + Stadium 8, 50 e + 15 e , Katsokaa kuinka syötävän ihanan värisen huivin löysin ja vielä ihanemman siitä tekee sen pehmeys, ahh! Tämä huivi, valkoinen neule sekä sinivalkoinen paita ovat ostettu samalta reissulta ja kaikki nämä olivat tosiaankin puoleen hintaan. Nämä löydöt oli ihan huippuja!
Jossain vaiheessa himoitsin kovasti valkoisia Vansseja, mutta totesin yli 60 euroa olevan niistä liikaa. Tosin omistan toki valkoiset Converset sekä seuraavassa kuvassa näkyvät valkoiset Niket, mutta jotenkin ne Vanssit tuntuu niin yliherkiltä lialle :D Päätin ostaa Stadiumista tarjouksesta Race Marinen tennarit, jotka olen aiemminkin todennut hyviksi kengiksi ja todennäköisesti kesällä nämä päätyvät työkengiksi.


Stadium 40 e , Stadiumissa oli kampanja, jossa vanhat omat kengät vietäessä, saa -20 euroa uudesta kenkäparista. Olen blogeista kuolannut erilaisia valkoisia kenkäpareja, mutta kaikista pinnalla olevista tennareista ehdoton suosikki oli Niken Priority Mid -tennarit. Kävin niitä ihailemassa pariin otteeseen, mutta onneksi en niitä ostanut, koska olihan se mukava saada noista pienoinen alennus. Jollain hassulla tavalla näistä kengistä tulee mieleen yläaste, kun tuolloin tuli pidettyä todella paljon erilaisia tennareita!

Tällaisia ostoksia ja löytöjä tällä kertaa ja omasta mielestä nämä kaikki on hurjan ihania ja varsin keväisiä! Kuten huomaatte, sininen ja valkoinen on nyt kovassa suosiossa ♥ Löytyykö näistä teille mitään suosikkeja?
-Ellanoora

Ps. Huomenna menen tekemään yhden ostoksen lisää enkä malta odottaa, että saan sen tuotteen käsiini! Lähden nimittäin kamerakaupoille, jäiks! Ihan täysin uutukaisesta kamerasta ei kumminkaan ole kyse, vaan tein todella hyvän ja mieluisan löydön fb-kirpparilta. Tästä kaikesta lisää sitten myöhemmin :)
 

18 kommenttia :

  1. Mun suosikki on kiiltävä clutch, just täydellinen kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi että, odotan kovasti, että saan tuon käyttöön :)

      Poista
  2. Ihana tuo Ginan kimono! Kimonon mäkin haluaisin kesälle, voi tosiaan yhdistää niin hameen, farkkujen tai shortsien kanssa. Shortsien kanssa näyttää vielä älyttömän hyvälle varmasti ♥ Wow mitkä Niket! Ihanan valkoiset:3 Mua harmittaa kun mun valkeat Guessin tennarit on nyt beiget:')) ♥ Voisi yrittää pestä ne! Tuo huivi = pure love ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Odotan kovasti, että pääsen kesällä käyttämään tuota kimonoa :) Ja Niket on tosiaankin todella upeat ❤ Heh, suosittelen pesemään ne! Valkoiset kengät on aina niin ihania, mutta niiden huono puoli on juurikin niiden nopea likaantuminen. Toivottavasti saat kengät taas puhtaiksi :)

      Poista
  3. Noi niket on niin most have! Mä oon kuolannu niitä kanssa <3 Varmaan sopivat sulle niin hyvin asuun ku asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sopisi myös sun tyyliin hienosti! Toivottavasti saat omasi ;) Kiitos sulle kovasti <3

      Poista
  4. Oi että! Niin ihania löytöjä! :-) kateellinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidät näistä! ❤ Kateellinen ei kumminkaan tarvitse olla ;)

      Poista
  5. Oi mitä kevät ostoksia!♥ nuo tennarit mulle heti, ihanat!♥

    VastaaPoista
  6. Ihania löytöjä oot kyllä tehnyt! <3
    Haastoin sut mun blogissa, käyhän kattomas: http://lauramarian.blogspot.fi/2015/03/kysymyshaaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihanaa, että tykkäät :) Voi kuinka kiva, tulen heti kurkkaamaan!

      Poista
  7. Nuo housut on niin ihanat!<3 Huippu löytöjä olet tehnyt:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on niin ihanat pöksyt ♥ Odotan innolla lämpöisempiä kelejä, että saan nuo kunnolla käyttöön :)

      Poista
  8. Oi, tosi ihania juttuja! :) Munkin tekisi kovasti mieli kevääksi jotain kukkakuosisia housuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun tykkäät :) Mun tekisi mieli ostaa vain lisää kukkakuosia! :D Niin ihanaa se on...

      Poista
  9. Ihanat ostokset, housut on mun lempparit :-) mulla on teoria miks talvella ei tuu käytettyä tollasia pienempiä laukkuja, nimittäin kun rupesin tarkemmin ajattelemaan sitä vaatemäärää mitä talvella joutuu pukea päälle niin pieni laukku näyttäisi sen kanssa "orvolta" mutta kesällä kun vaatteetkin on ohkasempia ja niitä on huomattavasti vähemmän, niin clutshit sopii paremmin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Ja jotenkin noin olen itsekin asiaa pohtinut! :D

      Poista