sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunday brunch outfit


Paita Vero Moda / Hame Only / Kengät Kirppari (?) / Laukku I love me -messut (?)

Tämä viikonloppu on ollut jotenkin erityisen mukava ja rentouttava. Perjantaina näin paria entistä luokkakaveria, joiden kanssa oli mukava jutustella kahvikuppien ääressä muutaman tunnin ajan. Eilen ei niinkään tapahtunut mitään erikoista, mutta tänään aloitimme Arton kanssa päivän nauttimalla herkullisen brunssin Seurahuoneella ja vielä myöhemmin olisi tarkoitus lähteä kummipojan luokse. Tällaisia viikonloppuja olen kaivannut, joissa tapahtuu jotain pientä ja mukavaa, mutta saa kumminkin levätä ja valmistautua seuraavaan viikkoon.

Aamulla päälle valikoitui alennuksista löytynyt musta nahkahame, joka on juuri sitä mitä olin etsinytkin kovasti. Hame laskeutuu todella nätisti ja sopii erilaisten yläosien kanssa hienosti yhteen. Eilen yhdistin hameen vihreään pitsipaitaan ja tänään vuorossa oli pinkki väri. Kirkkaat yläosat ovat nyt kovasti mieleeni! Tällä viikolla tuli myös pitkästä aikaa käytyä kirpparilla pyörimässä ja varasimme muuten helmikuun alkuun kirpparipöydän kaverin kanssa. Tein samalla muutaman kivan löydön, joista yksi oli nuo kuvissa näkyvät mustat kengät kultaisilla yksityiskohdilla!

Olen muuten aivan uskomattoman iloinen siitä, että päivät alkavat olemaan jo huomattavasti valoisempia kuin ennen. En malta odottaa, että saan julkaistua useammin asu postauksia kuin kerran kuukaudessa :D Mutta mitä te pidätte tästä asukokonaisuudesta?

Ihanaa sunnuntain jatkoa jokaiselle!
-Ellanoora

14 kommenttia :

  1. oi mikä pirtee misu sielä!<3 tosi ihana hame !!! sulle sopii kyllä niin hyvin kirkkaat värit ! Mie oon kans niin innoissani, kun valonmäärä on selvästi lisääntyny! alkaa mieliki kirkastumaan kummasti kun näkee aurinkoa hitusen pitemään!:)) kivaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana ♥ Kyllä tuo valo tekee vaan niin paljon ihmeitä! Energiaa on ihan eri tavalla :) Kivaa sunnuntaita myös sinne!

      Poista
  2. hihii toi paita on kyllä niin kiva ja pirtee! :) ♥

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis asu! Ja on itekin tullu huomattua, että päivät vaan pitenee koko ajan :)

    <3:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa ajatella, että mennään kovaa vauhtia kohti kevättä :)

      Poista
  4. Kivan pirtee asua ja ihanat kengät!:)
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihana Ellanoora! ♥ Voi ihanaa mustakin kun alkaa nyt valoa riittää enemmän, ihana tosiaan kuvailla asujakin nyt enempi kuin marras-joulukuussa <3 Oij mäkin haluan brunssille, joko itse tehty olisi kiva tyttöjen kanssa nauttia, tai sitten käväistä vaan jossain:) Upeus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 On kyllä ollut niin kurja, kun ei ole ollut valoa riittävästi kuvailuihin, mutta nyt tilanne muuttuu, ihanaa! Oli todella mukavaa käydä brunssilla, mutta voisi tosiaankin itsekin sellaisen toteuttaa :)

      Poista
  6. Suloinen ja pirteä asu! ♥ :)
    Oon kans niin onnessani, kun huomaa että päivät pitenee, ja kevääseen ei oikeasti oo enää pitkästi! Johan tämä pimeys ja kylmyys alkoikin jo riittää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Aion kyllä nauttia jokaisesta valoisasta minuutista täysin <3

      Poista
  7. Voi vitsi mitkä kengät! Ihan täydelliset :---)

    VastaaPoista