keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Sales


Saimme joululahjaksi ihania astioita ja nyt olen päättänyt, että alan pikku hiljaa uudistaa astioitamme laadukkaampaan tavaraan Ikean astioiden sijasta. Heti joulun jälkeen ostin ihania tummansinisiä kastehelmikippoja lisää, kun saimme jo valkoisia lahjaksi. Nyt bongasin sokkarilta Iittalan valkoisia Teema lauatasia tarjouksesta ja päätin ottaa niitä matkaani neljä. Samalla huomasin Taika-astioiden olevan myös pienessä tarjouksessa, joten oli pakko ostaa yksi kulhokin. Rakastan Iittalan Taika-astioita, ne on jotenkin niin suloisia, mutta valitettavasti tuo yksi pieni kulho on ainakin toistaiseksi ainut Taika mitä omistan. Kuvan taustalla näkyy myös Mari Drockilan kynttiläpajasta tehdyt kynttiläostokset. Siinä vaiheessa, kun ikkunoissa oli -70 prosentin laput, niin kävin iloisena kotiuttamassa muutamat ihanat kynttilät, joita olin kuolaillut.
 
 
Kuka rakastaa Body Shopin tuotteita nostaa käden ylös! Kävin nappaamassa yhden suihkugeelin matkaani, kun ne oli pienessä alennuksessa. Body Shopin rasvoja minulta löytyy ihan tarpeeksi, mutta suihkugeelejä tulee harvemmin ostettua. Tuo muuten tuoksuu aivan uskomattoman hyvälle! 
Ginasta ostin -70 prosentin aleista alle kympillä kahdet korvikset sekä upean kaulakorun ja Seppälästä muutamalla eurolla hauskan turbaanipipon. Tykkääään ♥
 
 
Osa näistä on ostettu heti ensimmäisistä aleista ennen joulua, mutta ei ole vielä päässyt blogiin asti. Vasemmanpuoleinen suloinen pallopaita on Seppälästä -70 prosentin rekistä tehty löytö. H&M:ltä ennen joulua löydetty kukkapaita ja musta neule upealla kuviolla on ollut ahkerassa käytössä ja tykkään molemmista hurjan paljon! Lämpöiset paidat on muutenkin ollut ostoslistalla, kun työpaikalla osaa välillä olla kylmä ja Bik Bokin aleista ostin valkoisen perusneuleen, kun edellisen onnistuin värjäämään pesussa vaaleanvihreäksi... Valkoinen t-paita pitsisillä olkapäillä on ostettu Onlysta, kun siellä oli ale-tuotteet ota kaksi maksa yksi. Ehdoton "mä niin tahdon tämän" -vaate oli nahkahame, jota olen katsellut jo pidemmän aikaa, mutta en vain ole ostanut. Nyt paidalle ja hameelle jäi hintaa yhteensä 12 euroa!
 
 
Alennuksista olen ostanut kolme (ohohups) takkia. Pinkki toppatakki tuli ostettua, kun tarvitsen kunnon toppatakin, jolla voi huoletta harrastaa talviliikuntaa lasten kanssa koulussa. Ruudullisesta villakangastakista löyytykin jo juttua tästä postauksesta ja kevääksi löysin kahdellakympillä ihanan trenssin H&M:ltä. En ole aikaisemmin niinkään pitänyt trensseistä, mutta hyvin hitaaseen tahtiin olen minäkin niihin lämmennyt. Olen monta kertaa nähnyt sattumoisin eräällä tytöllä upean trenssin, jonka alaosa on kellomainen ja ihastuin takkiin samantien. Monta kertaa mietin, että mistäköhän tyttö on takkinsa löytänyt, mutta onneksi löysin sen vieläpä edulliseen hintaan. Kuvassa trenssi ei pääse mitenkään oikeuksiinsa, mutta innolla odottelen kevättä, jotta pääsen käyttämään tätä ihanuutta!
 
Sellaisia löytöjä on tehty pitkin allenuksia ja olen erittäin tyytyväinen näihin ostoksiin :) Löytyykö teille jotain suosikkeja näistä?
-Ellanoora
 
 

16 kommenttia :

  1. Oot tehny kyllä aivan ihania ostoksia :) Ihana tuo turbaanipipo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Alennuksista tekee aina ihania löytöjä :)

      Poista
  2. Taika-astiat on niin ihania! Sain joulun alla lahjaksi kaksi mukia ja kävin itse alennuksista ostamassa kaksi lautasta. Niitä meinaan ehdottomasti kerätä lisää! Voi kun toi sun kulhokin on niin ihanan näkönen! Tahdon niitä myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, pakko alkaa itsekin keräämään Taikaa enemmän! Lautasia ja erityisesti mukeja olen kuolannut jo pidemmän aikaa <3

      Poista
  3. On kyllä upeita ostoksia! Nuo astiat varsinkin<3 Ja mä nostan käden ylös, The Body Shop u know! ♥ Tuo vadelma oli ehdottomasti mun suosikkia, varsinkin se body lotion oli iiihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo vadelma on niiiiin ihanaa <3 Otin vain suihkugeelin, koska rasvoja on tosiaankin ihan riittävästä pienen ikuisuuden tarpeisiin :D

      Poista
  4. Taika-astiat on niiiiin ihania ja kauniita!! Mulla löytyy niitä punasina ja sinisinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ne siniset on ihania <3 Tai no, kaikkihan ne on ;)

      Poista
  5. Tosi kivoja löytöjä oot tehnyt♥ Itsekin bongailin sokkarilta Iittalan astioita alennuksella, tuo Taika-sarja on kyllä ihana! Se sopii vielä aika hyvin perus Teemojen kanssa yhteen, jos haluaa kattaukseen vähän lisää väriä, muttei kaikkia astioita tuolla kuosilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja ihan totta :) Tarkoitus olisi ostaa pari lautasta ja kulhoa tarjoilua varten!

      Poista
  6. Vouuuu miten kivoja löytöjä oot tehny! ♥ Mulla meni pari kuukautta ostelematta juuri mitään niin nyt on iskenyt kamala shoppailuhimo taas päälle! Tää postaus ei ainakaan helpottanu.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ No jos on ollut pari kuukautta shoppailematta, niin nyt saa sitten ihan hyvällä omallatunnolla käydä tekemässä shoppailukierroksen ;) Yleensä itse teen aika paljonkin löytöjä alennuksista, mutta nyt en ole kerennyt kiertelemään aleja yhtä paljon kuin yleensä.

      Poista
  7. Mistä tuo musta tiikeripaita on! Se on ihan täydellinen, asukuvia sit pian sen kanssa! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on H&M:ltä :) Ihanan varmasti tulee sen kanssa asukuvia, kun niin ahkerasti se on käytössä!

      Poista